keyboard_arrow_down
134

Ankara Elektrik & Elektronik İş İlanları

1 şehir seçildi arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search



search








Seçili Filtreler (2)Filtreleri Temizle

Elektrik & Elektronik cancel
Ankara cancel
KRC ELEKTRO MARKET SAN.VE TİC.A.Ş.
Satış ve Pazarlama Sorumlusu (Ankara Bölgesi)
KRC ELEKTRO MARKET SAN.VE TİC.A.Ş.
Uzaktan / Remote
Tam zamanlı
Bugün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
RAM Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt San
Elektrik Teknik Ressamı
RAM Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt San
Ankara İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
ELEKON ENERJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Saha Süpervizörü
ELEKON ENERJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul (Tümü), Ankara İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün

İlanları konuma göre filtrele!

Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş.
Bakım Onarım Mühendisi
Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş.
Ankara İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
UDEA ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. A.Ş
Donanım Tasarım Mühendisi
UDEA ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. A.Ş
Ankara İş Yerinde
Tam zamanlı
1 gün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
Şu an 3 sayfa içerisinden 1. sayfadasınız

Ankara Elektrik ve Elektronik Sektörü İş İlanları

Ankara’da Türkiye genelinde olduğu gibi elektrik ve elektronik sektörü git gide gelişen sektörlerden bir tanesidir. Nüfusun hızla artması, hayat standartlarının yükselmesi, kadınların iş hayatına hızlı bir giriş yapması, tüketimin hızlı artışı ve daha pek çok etken bu sektörün hızlı gelişmesindeki öncelikli etkenler arasındadır. Ankara’da elektrik ve elektronik alanında üretim yapan pek çok firma yer alır. Bu alanda faaliyet gösteren firmaların büyük bir kısmı orta ve küçük çaplı firmalardır. Genellikle Ankara elektrik elektronik sektörü eleman arayanlar Sincan, Gölbaşı,Çankaya ilçelerinde yoğunlaşır. Elektrik ve elektronik sektörü ile ilgili iş ilanlarına göz atıldığı zaman bu sektörde faaliyet gösteren firmalar arasında trafo onarımı yapan, karayolu, demiryolu ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar karşınıza çıkar.

Ankara’da Elektrik ve Elektronik Sektöründe Ne İş Yapılır?

Ankara elektrik elektronik iş ilanları incelendiği zaman iş tanımları olarak navigasyon sistemleri ya da elektrik üretim ekipmanı gibi elektrikli ekipmanların tasarımını geliştirmek, test etmek, denetlemek, çalışma esnasında gerekli kontrolleri yapmak gelir. Talep edilen sorumlulukları yerine getirmek çalışan ve işveren arasında iletişimi sağlar. Otomasyon mühendisi, elektromekanik montaj işçisi, dokümantasyon mühendisi, elektronik teknisyeni, elektronik mühendisi iş ilanları bu sektör adına yayınlanan iş ilanları arasında yer alır. Elektrik elektronik sektörü çalışan ilanları iş pozisyonları şu şekilde sıralanabilir:

  • Proje mühendisi, projelerin başlangıcından tamamlanmasına dek bütün birimlerin ilgi işleri kapsamında takvime ve proje hedeflerine uygun olarak ilerlemesini sağlar.
  • Elektromekanik montaj işçisi, üretim işletmelerinde montaj şemalarına uygun olarak montaj işlemlerini gerçekleştirir.
  • SAP finans uzmanı, SAP R/3 ERP sisteminde yeni iş uygulamalarını devreye alarak projelere liderlik eder.
  • Cnc torna operatörü,
  • Elektronik mühendisi şeklinde yer alır.

Ankara’da Elektrik ve Elektronik Sektöründe Çalışmak İçin Hangi Eğitimler ve Özellikler İstenir?

Güncel Ankara elektrik elektronik iş ilanları incelendiği zaman bu sektörde çalışmak adına sahip olunması gereken bazı donanımlar vardır. Bu sektördeki iş ilanlarında çoğunlukla üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olunması istenir. Elektrik ve elektronik sektöründe en az 2 yıl tecrübe edinmiş, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen adaylara da öncelik tanınır. Full time çalışma imkanı verilen sektörde işe hızla alışma fırsatı bulabilirsin. Bazı iş ilanları özellikle Ankara’da ikamet etme koşulu sunar. Ayrıca iş disiplinine ve sorumluluk bilincine sahip olmak aranılan nitelikler arasındadır. Sorumluluk sahibi olmak ve işi başarıyla tamamlamak bireysel gelişime katkı sağlamasını yanında özgeçmişine de büyük katkı sağlar.

Ankara elektrik ve elektronik sektörü iş ilanlarından nasıl haberdar olunur?

Yayınlanan Ankara elektrik elektronik iş ilanları bay ve bayan kullanıcılar için uygun seçenekler sunar. Bu ilanlara ulaşmak için kariyer.net üzerinden farklı birçok iş ilanını detaylıca inceleyebilirsin. Site, ulaşabileceğin iş ilanlarını sana sunarak seçeneklerini en uygun biçimde incelemenize yardımcı olur. Talep edilen eğitim ve donanımlarını sağladığın iş ilanlarına özgeçmişinle başvuruda bulunabilirsin.

Ankara elektrik ve elektronik sektöründe hangi meslek dallarında ilanlar yayınlanır?

Ankara elektrik ve elektronik sektörü iş ilanları arasında test mühendisi, otomatik dizgi teknisyeni, elektrik-elektronik mühendisi, elektrik elektronik teknikeri, donanım tasarım mühendisi, kalite kontrol uzmanı gibi meslek kolları yer alır. Görüldüğü üzere Ankara ve çevre ilçelerinde elektrik ve elektronik sektörü için pek çok iş ilanı mevcuttur. Yayınlanan iş ilanları güncel olup site üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir.

Ankara elektrik ve elektronik sektöründe nasıl iş bulunur?

Elektrik ve elektronik sektöründe yer alan mesleklerde çalışmak için gereken eğitim ve donanımlara sahip olunması gerekir. Bu özellikler neticesinde Ankara elektrik elektronik iş ilanları bayan ve bay adaylar başvuruda bulunabilir. Bu şekilde tam zamanlı ve yarı zamanlı iş ilanlarına ulaşabilirsin. İlan bildirimlerini aktif hale getirerek sana uygun iş ilanlarından e-mail aracılığıyla haberdar olabilirsin.

Ankara elektrik ve elektronik sektöründe nerelerde çalışılır?

Ankara elektrik ve elektronik sektörü iş ilanlarına bakıldığında inşaat firmaları, elektrik-elektronik firmaları, yazılım şirketleri, test firmaları, elektronik cihaz firmaları ile karşılaşılır. Sen de bu sektör içerisinde çalışmak istiyorsan, kendine en uygun iş ilanına zamana kaybetmeden başvuruda bulunabilirsin. Filtre seçeneklerini kullanarak çalışmak istediğin türdeki elektrik ve elektronik firmalarına ait iş ilanlarını listeleyebilirsin.

Sıkça Sorulan Sorular

Ankara'da elektrik & elektronik sektöründe dönemsel işler nelerdir?

Ankara’da elektrik ve elektronik sektöründe birçok farklı iş ilanı yayınlanır. Dönemsel olarak firmalarda çalışmak istersen bu sektörde sana uygun iş ilanlarına ulaşabilirsin. Dönemsel ve proje bazlı elektrik ve elektronik sektörü iş ilanlarına Kariyer.net sitesi üzerinden göz atabilirsin. Satın alma uzmanı, yazılım mühendisi, insan kaynakları uzmanı gibi pozisyonlar için dönemsel iş ilanları yayınlanabilir. Aynı zamanda yarı zamanlı olarak da farklı pozisyonlarda Ankara’da yer alan elektrik ve elektronik firmalarında çalışma olanağı bulabilirsin.

Ankara'da elektrik & elektronik sektöründe stajyer pozisyonunda iş olanakları nelerdir?

Ankara’da elektrik & elektronik sektöründe faaliyet gösteren birçok firma stajyer olarak çalışabilecek kişilere ihtiyaç duyabilir. Stajyer pozisyonunda sana uygun elektrik & elektronik firmalarında çalışarak bu alanda iş tecrübesi elde edebilirsin. Stajyer mühendis olarak Ankara’da bulunan elektrik ve elektronik alanındaki firmalarda çalışma olanağı bulabilirsin. Tamamlaman gereken zorunlu bir staj bulunuyorsa bu bölgede bulunan şirketlerde bu stajı tamamlayabilirsin. Aynı zamanda insan kaynakları stajyeri olarak da birçok farklı elektrik elektronik firmasında iş imkanı bulmak mümkündür.

Ankara'da elektrik & elektronik sektöründe hangi mühendislikler için iş imkanı var?

Ankara’da elektrik & elektronik sektöründe birçok pozisyonda iş ilanları yayınlanır. Bu alanda faaliyette olan firmalar mühendisler için çeşitli iş ilanları yayınlayabilir. Ankara elektrik ve elektronik sektöründe yazılım mühendislerine sık sık ihtiyaç duyulur. Aynı zamanda elektrik ve elektronik sektöründe arge uzman mühendisleri, satış mühendisleri, pano teklif mühendisleri ve elektronik mühendisleri yaygın olarak iş imkanı bulabilir. Aldığın eğitime uygun olarak Ankara elektrik ve elektronik sektöründe yayınlanan iş ilanlarına göz atıp başvuru yapabilirsin.

Ankara'da elektrik & elektronik sektöründe hizmet personeli pozisyonunda ne tür işler var?

Ankara’da elektrik ve elektronik sektöründe çalışmak istersen hizmet departmanlarında birçok iş imkanı bulabilirsin. Ankara’da elektrik ve elektronik alanında faaliyet gösteren firmalar hizmet personellerine sık sık ihtiyaç duyar. Depo sorumlusu, satış personeli gibi pozisyonlar bu alanda senin için uygun olabilir. Aynı zamanda şoför, temizlik elemanı gibi farklı pozisyonlarda çalışabilecek elemanlar için de iş ilanları yayınlanabilir. İş tecrübene ve ilgi alanlarına göre Ankara’da bulunan firmalarda hizmet personeli pozisyonlarından sana uygun olanlara başvuru yapabilirsin.

notifications İş Alarmı kur