keyboard_arrow_down
56

Aydın Turizm İş İlanları

1 şehir seçildi arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search



search








Seçili Filtreler (2)Filtreleri Temizle

Turizm cancel
Aydın cancel
KAPLANKAYA İŞLETME HİZMETLERİ TİCARET A.Ş
Bilgi İşlem Şefi
KAPLANKAYA İŞLETME HİZMETLERİ TİCARET A.Ş
Muğla +1 il daha İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
TUI – Tantur Turizm Seyahat A.Ş.
Operations Agents – Transfer | Fixed Term
TUI – Tantur Turizm Seyahat A.Ş.
Antalya +2 il daha İş Yerinde
Proje Bazlı
Bugün
ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş
Restoran Kaptanı
ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş
Aydın İş Yerinde
Proje Bazlı
5 gün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
EPHESUS GOLF İŞLETMECİLİĞİ TURİZM SANAYİ VE  TİCARET A.Ş.
Animatör
EPHESUS GOLF İŞLETMECİLİĞİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aydın İş Yerinde
Tam zamanlı
14 gün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
Şu an 2 sayfa içerisinden 1. sayfadasınız

Aydın Turizm Sektörü İş İlanları

Türkiye'de turizm, ülke ekonomisi için önemli bir sektör. Ülkemizdeki turizm faaliyetleri Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sorumluluğu alanında. Türkiye'de ülkenin tarihini ve kültürünü yansıtan pek çok turistik yer mevcut olup ayrıca Akdeniz ve Ege Denizi'nin kıyısında turistik aktiviteler yapılır. Plaj bölgeleri, genellikle Türkiye' nin çeşitli şehirlerinde yaşayan insanlar ve Batı Avrupa'dan gelen turistler için önemli bir turizm alanı niteliğinde. En önemli plajlar, Ege kıyılarından başlar ve Akdeniz'de Antalya yakınlarında son bulur. Bodrum, Çeşme, Fethiye, Marmaris, Kuşadası, Alanya ve Aydın önemli bir tatil yörelerinden. Türkiye'de en yüksek büyüme oranı, Aydın iline bağlı Kuşadası ilçesinde görülür. 

Aydın Turizm Sektöründe Hangi İş İmkanları

Aydın, ülkemizde turizm sektörünün en gözde kentlerinden biri. Özellikle yaz aylarında havaların ısınmasıyla dikkatleri daha da çok üzerine çeker. Bu etkenler sayesinde turizm sektörü oldukça hareketli hale gelir. Bu nedenle Aydın'daki bir çok vasıflı vasıfsız iş ilanlarına kariyer.net' ten ulaşabilirsin. Aydın turizm sektörü iş eleman arayan firmalara ulaşmak oldukça kolay. Özellikle otellerde; görevli, işletmeci, rehber, sorumlu, rezervasyon elemanı, hizmet uzmanı, satış danışmanı, halkla ilişkiler uzmanı, resepsiyonist gibi güncel Aydın turizm sektörü iş ilanlarına göz atabilirsin. Bunların yanı sıra birçok iş imkanı bulunur. Mutfak elemanı, büro elemanı, barmen, garson, güvenlik, animatör, bahçıvan, kat ve temizlik görevlisi gibi Aydın turizm sektörü iş ilanlarına ulaşabilirsin.

Turizm Sektörünün Özellikleri

Turizm sektörü kendine ait özellikleri ile diğer sektörlerden farklı olabilir. Bunlar:

  • Yatırım oranı yüksektir,
  • Turizm ürünü heterojen bir değere sahiptir,
  • Turizm ürünü soyuttur,
  • Eşzamanlı bir şekilde üretim ve tüketim gerçekleştirilir,
  • Tüketiciler farklı isteklerde bulunur ve sabit bir tüketici isteği yoktur,
  • Hizmetin üretimi ve satışı sağlanır,
  • Turizm arzında ani değişiklikler gözlenebilir,
  • Emek yoğun olur ve dikkat çeker, 
  • Mevsimlik özellik gösterir,
  • Gelişmeler ve değişmelerden turizm talebi etkilenir,
  • Pazarlama süreci fiziksel ürüne göre farklılık gösterir,
  • Kalite kontrolde sorunlar ile karşılaşabilir.

Turizm sektörü her geçen gün gelişmeye devam etse de, genel anlamda günümüzde turizm sektörünün genel özellikleri bu şekilde. Kariyer.net üzerinden Aydın turizm sektörü iş ilanları bay veya kadın ayrımı olmadan iş bulabilirsin.

Aydın'da Turizm Sektörü Tam Zamanlı İş İlanları Nelerdir?

Aydın turizm sektörü açısından iş imkanı sunan illerimiz arasında yer alır. Aydın'da tam zamanlı veya yarı zamanlı gibi birçok çalışma şekline sahip iş ilanları bulunabilir. Mağaza satış elemanı, garson, dağıtım, hizmet, ofis gibi birden fazla çalışma imkânları bulunabilir. Bunlar vasıflı vasıfsız olarak nitelendirilen iş grupları arasında yer alır. Sen de aldığın sertifika ve eğitimler sayesinde Aydın turizm sektörü iş ilanları bayan veya erkek başlıkları üzerinden sana uygun özellikteki ilanları inceleyebilirsin.

Aydın'da Turizm Sektöründe En Fazla Alım Hangi Meslek Gruplarında Vardır?

Aydın'da turizm sektöründe farklı departman ve birimlerde çalışabileceğin pek çok iş imkanları sunabilir. Diğer yandan, sektör içerisinde konuklara hizmet noktasında oluşturulan aktif iş dallarında daha fazla alım yapıldığı görülür. Bu sebeple, aşçı, bulaşıkçı gibi mutfak bölmeleri için sunulan ilanlar, erişebileceğin en yaygın fırsatlar arasında yer alabilir. Resepsiyonist, garson, komi gibi servis ve hizmet pozisyonlarına Aydın turizm iş ilanları adı altında kariyer.net' ten ulaşabilirsin. 

Aydın'da Turizm Sektöründe Çalışmanın Avantajları nelerdir?

Aydın'da turizm sektöründe çalışmanın pek çok avantajlari bulunur. Bu avantajların başında turizm sektöründe çalışmaya başladıktan sonra kariyer yapma imkanının kolay olması ve iş imkanlarının yüksek olması gelir. Servis elemanı olarak çalıştığın bir otelde resepsiyon görevlisi olabilir, üst kademelere yükselebilir ve kısa sürede kendini geliştirebilirsin. Turizm sektöründe turistler, çalışanlar için işleyen bahşiş sistemine kendi para birimleriyle katkıda bulunabilirler. Maaşının yanında aldığın bahşiş sistemi sayesinde ekonomik açısından olumlu katkı sağlar. 

Aydın Turizm Sektörü İş İlanlarına Nasıl Ulaşabilirim?

Aydın, turizm sektörünün en yoğun olduğu yerler arasında bulunur. Bu alanda çok sayıda iş ilanları bulabilirsin. Bay ve bayan için turizm sektöründe yeterli sayıda iş olanakları bulunur. Bu iş olanaklarından yararlanmak için başvuru yapman gerekir. Aydın turizm sektöründeki iş ilanlarına ulaşmanın en kolay yöntemi ise kariyer.net. Bu sektör içinde yer alan tüm meslek gruplarına bu yöntemle başvurunu yapabilirsin.

Sıkça Sorulan Sorular

Aydın turizm iş ilanlarına nasıl başvurabilirim?

Kariyer.net'e üye olup ücretsiz olarak oluşturduğun CV sayesinde sana uygun iş ilanlarına hızlıca başvurabilirsin. Site yönergelerini takip ederek profesyonel bir özgeçmiş hazırlayarak diğer başvuran adaylar arasından öne çıkabilirsin. Sitenin sol üst kısmında bulunan 'İş Ara' kısmına tıklayarak iş ilanlarına ulaşabilirsin. Karşına gelen sayfanın solundaki panelden kendine uygun seçenekleri işaretleyerek aramanı özelleştirebilirsin. Paneldeki 'Ülke - Şehir - İlçe' kısmını 'Aydın' olarak seçerek Aydın'daki iş ilanlarına ulaşırsın. 'Firma Sektörü' bölümünden ise 'turizm' seçeneğini işaretleyerek sektör seçimi yapabilirsin.

Aydın turizm iş ilanları en çok hangi ilçelerdedir?

Aydın'daki turizm sektörü içindeki iş ilanları en çok; Didim, Kuşadası ve Söke'dedir. Aydın içindeki turizm iş ilanlarına buradan göz atabilirsin. Sana uygun iş ilanına başvururken, ön yazı eklemeyi unutma. Bu şekilde diğer başvurular arasında daha görünür olabilirsin.

En kazançlı Aydın turizm iş ilanları nelerdir?

Aydın'da turizm sektöründeki en kazançlı iş ilanları başlıca; satış danışmanı, restoran müdürü ve chef de partie olarak sayılabilir. Aydın, turizm sektöründe kariyer planlayanlara istihdam sağlayacak imkanlara sahip bir şehirdir.

Aydın'da en çok aranan turizm iş ilanları nelerdir?

Aydın'da turizm sektöründeki en çok aranan iş ilanları; satış danışmanı, garson, barista, barmen/barmaid, aşçı, chef de partie, restoran müdürü ve resepsiyonist olarak sıralanabilir. Özellikle turizm, hizmet ve yiyecek-içecek sektörlerinin geliştiği Aydın'da; turizm ve otelcilik ve gastronomi bölümlerinden mezun adaylar iş imkanı bulabilir.

notifications İş Alarmı kur