warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bireysel Emeklilik Portföy Yöneticisi

Aria Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.

Adana(Merkez), Ankara, Antalya(Merkez), Bursa(Merkez), Çorum(Merkez), Erzincan(Merkez), Erzurum(Merkez), Hatay(Antakya), Isparta(Merkez), İstanbul(Avr.), İzmir(Konak), Kayseri, Rize(Merkez), Siirt(Merkez), Sivas(Merkez), Tekirdağ(Çorlu), Trabzon(Merkez), Zonguldak(Merkez), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ÖNÜNÜZDE HEYECAN DUYACAĞINIZ FIRSATLAR VAR...

     Eğer tecrübenizi ve yeteneklerinizi kullanmak ve kendi gelişiminize yatırım yapmak istiyorsanız ARİA ’ tam da aradığınız Şirket!
     Burada Avivasa Emeklilik ve Hayat’ın bir aracısı olmaktan gurur duyarak çalışacağınıza eminiz. Amacımız tüm çalışanlarımızın bireysel farklılıklarını ve değişik bakış açılarını en yüksek seviyede kullanmalarını sağlayarak kariyer gelişimlerine katkıda bulunmak. Bizimle çalışırken hem kendinizi Bireysel Emeklilik Sisteminin lider şirketinde çalışırken bulacaksınız hem de sıcak ve samimi bir şirket ortamının avantajlarını yaşayacaksınız.

     ARİA da tüm pozisyonlar için öncelikli aranan kriterler; adayın öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık ve istekli, dinamik, performans odaklı, yenilikçi, değişime açık ve öncülük eden bir takım oyuncusu olmasıdır.

     ARİA değerleri ve vizyonu çerçevesinde lider yetiştirmeye odaklı bir yönetim felsefesiyle, bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanak yaratılır.

  
  • Dört yıllık yükseköğretim kurumlarından mezun olmak veya en az iki yıllık bankacılık, borsa ve finans,  finans, işletme, maliye, menkul kıymetler ve sermaye piyasası, muhasebe, para ve sermaye yönetimi,  pazarlama ve sigortacılık meslek yüksek okulları mezunu,
  • Tercihen BES lisansına sahip olan,
  • Akıcı Türkçesi ve doğal davranışlarıyla insanlarla rahat iletişim kurabilen,
  • Kariyerini finansal danışmanlık ve satış üzerine kurmayı, bu alanda uzmanlaşmayı hedefleyen,
  • Ekip çalışmasının yaşam tarzına uygun olduğunu düşünen,
  • Yoğun çalışma temposunu enerjisinin kaynağı olarak gören,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Aday Kriterleri

1 - 20 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı

pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş İlanları
Hakkımızda

     Eğer tecrübenizi ve yeteneklerinizi kullanmak ve kendi gelişiminize yatırım yapmak istiyorsanız GLOBAL EMEKLİLİK ’ tam da aradığınız Şirket!     

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş İlanları