warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Başvuru Sayısı

485 başvuru

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

485 başvuru

Departman

Genel Başvuru

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Ataşehir Örnek Mahallesinde yer alan ve yaklaşık 20 tane büyük firma üyesi bulunan Bilişim Sektöründeki Derneğimizin merkezi için 2017 yazını hem çalışarak hem de para kazanarak geçirecek bir stajyer sekreter arıyoruz. İşe başlayacak kişinin başarılı olması, dernek yönetim kurulu tarafından yaptığı işlerin beğenilmesi ve kış programı da uygun olması durumunda işin okul döneminde de yarı zamanlı veya tam zamanlı devam etmesi mümkün olacaktır.

İŞ TANIMI

Derneğin mevcut üyelerinin kontak bilgilerinin güncelliğinin sağlanması
Derneğe telefonla gelecek bilgi taleplerinde bilgi paylaşımının sağlanması
Dernek üye aidatlarının takibinin yapılması, yıllık aidat ödemesi gelen firmalardaki ilgili kişilerin gerek telefon gerek email ile bilgilendirilmesinin yapılarak ödemelerin yapılmasının sağlanması
Kurucu üyeler veya mevcut üyeler vasıtasıyla üyeliğe sıcak olduğu bilgisi gelen firmalardaki kontak kişilerin bilgisinin alınması ve bu kişilere üyelik için gereken evrakların gönderilerek üyeliğe kadar olan sürecin takip edilmesi.
Rutin olarak düzenlenen dernek toplantılarına katılarak, öncesinde katılımın organizasyonunun ve konfirmasyonlarının alınması, toplantı yerinin ve ulaşımının katılımcılara duyurulması takibinin yapılması, toplantı sırasında toplantı notlarının alınması, toplantı sonlarında ise dernek üyerline sirkülasyonunun yapılması.
Derneğin dahil olacağı ve stand açacağı forumlara katılarak derneğin standında potansiyel yeni üye takibinin yapılması, kart alışverişinin sağlanması, broşür dağıtılması.
Derneğin websitesinde yer alacak o aya ait yazıların ilgili yazar üye ile koordinasyonunun sağlanması, hazır hale getirilmiş yazının Dernek BaşkanınaÖ tesliminin yapılması.
Toplantılarda üyeler arası yapılmış görev dağılımına göre aksiyon bekleyen konu başlıklarının ilgili sorumlularla takibinin yapılarak Dernek Başkanına rutin durum raporlaması.
Dernek içi dokümantasyonunu elektronik ortamda klase edilmesinin sağlanması (toplantı notları, formlar, yazışmalar, web sayfası dokümanları, dernek üyelerine verilen sertifika gibi)

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Üniversite(Öğrenci)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Bayram Yardımı.

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları