warning
İlan yayından kaldırılmıştır

YNYprep Satış (Uzun Dönem Staj)

Borusan Grubu

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

591 başvuru

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

591 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI



İŞ TANIMI

Başarma azmi yüksek, iletişim becerileri ve sorumluluk duygusu güçlü, ekip çalışmasına yatkın, sosyal sorumluluk bilinci gelişmiş ve Borusan’da fark yaratmak isteyen Yeni Nesil Yetenek Prep adayları arıyoruz. 

YNY Prep (Yeni Nesil Yetenek Prep) Nedir?
YNY Prep programı lisans 3.sınıf ve yüksek lisans 1. sınıf öğrencilerine özel tasarlanan uzun dönem staj programıdır. Programın temel amacı; öğrencileri mezun olduktan sonra Borusan Grubu Yeni Nesil Yetenek programına (yeni mezun programı) dahil olabilmeleri için yetiştirmektir. Her sene yaz döneminde başlayan YNY Prep programı yaklaşık 1 yıl sürmektedir.

2017 - 2018 döneminde aramıza katılacak YNY Prep stajyerlerimiz Borusan Mannesmann (Merkez) şirketimizde görevlendirilecektir.

“Borusan Mannesmann, Borusan Grubu'nun ilk sanayi girişimi olarak 1958 yılında faaliyetine başladı. Bugün ise; 3 kıtadaki 5 fabrikası, 1,4 milyon tonluk üretim kapasitesi ve yüksek satış hacmi ile çelik boru sektöründe Avrupa'nın ve Dünya'nın önde gelen üreticileri arasında yer alıyor. 58 yıllık boru üretim deneyiminin getirdiği bilgi birikimi ile geniş bir ürün yelpazesi sunan Borusan Mannesmann üretim faaliyetlerini yurt içinde Gemlik ve Halkalı’da yurtdışında ise İtalya ve Amerika’da sürdürüyor.”

Kriterlerimiz
  • Üniversitelerin lisans programlarının; Makine Mühendisliği / Malzeme - Metalurji Mühendisliği / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin ilgili bölümlerinde 3. sınıf öğrencisiysen ya da lisansüstü programlarına devam ediyorsan (lisans veya lisansüstü eğitimine 2018 güz döneminde de devam edecek adaylar değerlendirilecektir),
  • Daha önce staj yaptıysan,
  • Çok iyi derecede İngiliz ve Fransızca biliyorsan,
  • Yurtdışı seyahat engelim yok diyorsan,
  • Yaz döneminde (Haziran, Temmuz, Ağustos) tam zamanlı, bahar ve güz dönemlerinde (Eylül 2017 - Haziran 2018) ise haftada en az 2 gün bizimle çalışabilirsen, 
  • Yenilikçi, inovatif, sistematik ve analitik çalışmaya yatkınım diyorsan aradığımız Yeni Nesil Yetenek Prep sensin! 
Temel Sorumluluklar;
  • Pazar Geliştirme ve Satış Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen yeni pazar araştırmalarında görev almak,
  • Yapılacak satışlar için ihaleye giriş dosyalarını hazırlamak,
  • Teklif dosyalarının oluşturulmasına ve satış yapılan projelerin sorunsuz şekilde teslim edilerek, müşteri memnuniyetinin sağlanmasına destek olmak.

 

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Öğrenci)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları

Holding / Şirketler Grubu

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları