warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Sağlık

Sağlık

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Sağlık

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Central Kurumsal İletişim Ekibinin üyesi olmaya var mısın?
Staj için değil! ekip arkadaşı olmak için seni bekliyoruz
 
Sağlıkta kurumsal iletişim
Kurumsal iletişimin fonksiyonları her sektörde aynı olsa da Sağlık sektöründe kurumsal iletişimi yönetmek diğer sektörlere göre bazı farklılıklar gösteriyor. Sektör gereği hastaneye gelen kişilerin hasta olması nedeniyle yapılan tanıtımlarda o ince çizgiye dikkat ederek hareket etmek ve planlamaları yapmak gerekiyor.  
 
Central’da Kurumsal İletişimci Olmak
Herkesin herşeyden anlıyorum dediği bir dünyada gerçekten departmanınız ile ilgili işlere hakim olma fırsatını Central Kurumsal İletişim ekibiyle yakalayabilirsiniz. Ekip ile birlikte yeni projeler ve var olan projelere çözümler getirebileceğiniz ve bunları yaparken kendinizi sürekli geliştirebileceğiniz eğlenceli bir ortamda çalışabilirsiniz.



İŞ TANIMI


Web Yazılım; Central Hospital kurumsal web sitesi ve mikro sitelerinin web yazılım ve tasarım geliştirmeleri sağlanır. Yazılım birimimizde kendinize katacaklarınız: .Net, Php, MySQL, JavaScript, jQuery, CSS3, HTML5.
 
Sosyal Medya; Hemen herkes sosyal medya mecralarından en az birisinde yer edinmiştir. Biz de kurum olarak sosyal medyanın gücünü ilk keşfedenlerdeniz. Yenilikleri takip ederek sizlere doğru sağlık bilgilerini ulaştırmak ve sizlerin ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek için tüm sosyal mecralarda en iyi şekilde hizmet vermek gayretindeyiz. Tüm sosyal mecralarda paylaşımlar yapıp takipçilerimize yeni bilgiler kazandırıyoruz. Yer aldığımız en sosyal mecralar; Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Google +, Linkedin, Pinterest
 
Grafik / Video; bir grafik tasarımcının hastanede ne işi olur? Sosyal medya paylaşımları için tasarımlar, hastane içi ekran tasarımları, kurumsal kimlik çalışmaları, katalog, broşür, hastane içi uygulama tasarımları, fuar etkinlik ve eğitim tasarımları
 
Eğitimler; Sağlıklı bir gebelik ve çocuk bakımını aile bireylerine aktarmaya çalıştığımız eğitimlerin koordinesi ve organizasyonu. Hem eğlenceli, hem de bilgilendirici. (Gebe eğitimi, Baba eğitimi, Torunum Geliyor eğitimi, Bebek Bakım eğitimi, Bebek Gelişimi eğitimi)
 
Gazete Central; Central’ın prestijli çalışmalarından olan Gazete Central’ın içerik planlamasından baskı süreçlerine kadar ki tüm aşamaları kurumsal iletişim departmanı tarafından yapılıyor.
 
Prodüksiyon; Hekimlerle sağlık hakkında bilgilendirici video çekimleri, eğitimler, özel günler ve proje bazlı çekimlerin tümü. Bu çekimlerin Central’ın youtube hesabında paylaşımı, hastane içi ekranlarda kullanımı, sosyal medyada paylaşımı

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Öğrenci)
Yapılmadı

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

Kozyatağı Central HospitalCentral Hospital, 1994 yılından bu yana, İstanbul’un oldukça merkezi bir noktası olan Kozyatağı’nda, 6500 metrekare kapalı a

Şirket Sayfasına Git

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları