warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bölge Sorumlusu - Ankara

ESTEE LAUDER COMPANIES TURKEY

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

806 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

806 başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Estee Lauder Companies, 1946 yılında Bayan Estee Lauder tarafından kuruldu. Global merkezi New York olan Estee Lauder Companies rehber vizyonu olarak “Ulaştığımız herkese en iyiyi vermek ve yaptığımız herşeyde en iyi olmak” sloganını benimsemiştir. Makyaj, cilt bakımı, parfüm, saç bakımında üretim ve pazarlama sektöründe lider şirketlerinden biri olan Estee Lauder Companies 25’ten fazla markayı bünyesinde bulundurmaktadır;  Estee Lauder, Aramis, Clinique, Prescriptives, Origins, M·A·C, La Mer, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Donna Karan, Tom Ford Beauty, Kiton, Aveda, Lab Series, Jo Malone, Bumble and Bumble, Darphin, Ojon, Ermenegildo Zegna, Smashbox, Aerin, Osiao, Marni, Tory Burch, Rodin, Le Labo, Frederic Malle, Glamglow, GoodSkin, Michael Kors, markalardan bazılarıdır.
 
Dünyada 150’den fazla ülke ve bölgede bulunmakta olan Estee Lauder Companies, Türkiye’de 1 Temmuz 2006’da kurulmuştur. Estee Lauder Companies Türkiye bünyesinde 19 marka bulundurmaktadır; bunlar Estee Lauder, Aramis, Clinique, M·A·C, La Mer, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Donna Karan, Aveda, Jo Malone, Bumble and Bumble, Darphin, Smashbox, Michael Kors, Lab Series, Kiton, Tom Ford Beauty, Ermenegildo Zegna ve Marni’dir. Markalarımız portföyleri altında 9000’den fazla kaliteli ürünü pazarlamakta ve de rekabet güçleriyle tüketici memnuniyetini sağlayabilmektedirler.  

Dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biri olan Estée Lauder Şirketler Grubu, Darphin markasında görev alacak Gezici Güzellik Uzmanları arıyor.
 

Genel nitelikler:
  • En az üniversite mezunu,
  • Tercihen 4-5 yıl dermokozmetik veya eczane kanalında tecrübesi olan,
  • Tercihen cilt bakımı, güzellik uzmanlığı tecrübesi veya estetisyenlik sertifikası olan
  • Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini yapmış ya da minimum 1 yıl tecilli,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,
  • Seyahat engeli olmayan
  • Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren,
  • Güleryüzlü ve enerjik,
  • Iletişimi güçlü ve takım çalışmasına yatkın,
  • Müşteri servisi ve memnuniyeti odaklı,
  • Satış yapma ve satış fırsatı yaratma becerisine sahip,
  • Kurallara bağlı, disiplinli ve marka temsil gücü yüksek,


İŞ TANIMI


·         Satış Müdürü ile organize çalışarak planlanan aktiviteleri yönetmek ve uygulamak
·         Bölgesinde sorumlu olunan satış noktalarını düzenli olarak ziyaret ederek o noktada çalışan uzmanların markayı her anlamda en iyi şekilde temsil ettiğinden emin olmak  
·         Ürünlerimizin ve promosyonel malzemelerimizin satış noktalarında en iyi şekilde yerleşim ve sunumunu sağlamak
·         Bölgesel satış performansını düzenli olarak raporlamak
·         Bölgesine  bağlı  çalışan   uzman  ekibinin   koordinasyonunu sağlamak

Aday Kriterleri

En az 4 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Güzellik Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güzellik Uzmanı Güzellik Uzmanı Maaşları Güzellik Uzmanı Nasıl Olunur? Güzellik Uzmanı Nedir? Güzellik Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Estée Lauder Companies olarak, dünyanın önde gelen üreticilerinden ve cilt bakımı, makyaj, parfüm ve saç bakımı ürünlerinin liderlerinden biriyiz. Ürü

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Hayat Sigortası.

Güzellik Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güzellik Uzmanı Güzellik Uzmanı Maaşları Güzellik Uzmanı Nasıl Olunur? Güzellik Uzmanı Nedir? Güzellik Uzmanı İş İlanları