warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Labris Akademi - Genç Yetenekler

Labris Teknoloji Bilişim Çözümleri A.Ş.

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

868 başvuru

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

868 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Labris Akademi - Genç Yetenekler Programı, kendisini seçmiş olduğu disiplinde geliştirmek isteyen bütün genç yetenekler için tasarlanmış bir programdır. Size sunduğumuz kariyer gelişim imkânları içerisinden kendinize en uygun kariyer rotanızı kendiniz seçebilirsiniz.

Kimler Başvurabilir?
Program, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Matematik Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri ve ilgili diğer alanlarda eğitim görmekte olan, tercihen network alanında bilgili, yazılım geliştirme ve siber güvenlik ile ilgilenen, 3. ve 4. sınıf öğrencileri için tasarlanmıştır.

Programın süresi ne kadardır?
Programımız 6-12 haftalık staj süresini tamamlayan genç yeteneklerimiz için yarı zamanlı olarak devam eder. Bu süre zarfında diğer çalışanlarımız ile aynı sosyal imkânları paylaşır, şirket ücret politikalarına göre motive edici ödüllendirme sistemlerine dâhil olurlar.

Yarı zamanlı olarak haftada kaç gün devam edilmeli?
Yarı zamanlı çalışanlarımızın, gelişim programlarını başarı ile takip edebilmeleri için haftada en az 2,5-3 gün devam etmelerini bekleriz. Esnek çalışma imkânları ile ders yoğunluklarını ve iş programlarını dengeli yürütebilmelerine yardımcı oluruz.

Programı tamamladıktan sonra?
Gelişim programını başarıyla tamamlayanlar, Labris Networks ailesine katılarak başarılı bir kariyer yolculuğuna başlar.
 



İŞ TANIMI

Yaratıcılığı ve tutkuları harekete geçiren bir ortamda yaptığınız işe değer katmak ve heyecan verici işler ortaya çıkarmak ister misiniz?

Öyleyse ülkeniz ve kendiniz için stratejik önemde bir karar alın, bize katılın. 

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci)
Muaf, Tecilli

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

Labris Networks, internet ağ güvenliği alanında, kuruluşundan bu yana Ar-Ge odaklı üretimi birincil koşul olarak belirlemiş bir Türk teknoloji şirketi

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları