warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kırklareli(Lüleburgaz)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mondi 30 ülkede üretim yapan ve cirosu 6,4 milyar Euro' ya ulaşan uluslararası kağıt ve ambalaj şirketler grubudur. Grubun orta Avrupa ile Rusya ve Güney Afrika'da tesisleri olup 2015 yılının sonu itibariyle 30.000 çalışanı bulunmaktadır.
Mondi, odun hammaddesinden selüloz ve kağıt ile geri kazanılmış kağıt üretimine, ambalaj kağıtları, oluklu mukavva ambalaj ve sanayi tipi torba üretimine kadar bütün kağıt ve ambalaj üretim süreçlerini gerçekleştirmektedir. Mondi Grup özellikle ambalaj kağıdı, ambalaj ürünleri ve kuşesiz kağıt (UFP) üretimi gerçekleştirmektedir.

Mondi Kalenobel Ambalaj; Kale markası ile 1955 yılında başladığı yolculuğuna 2016 Temmuz ayı itibariyle Mondi Group bünyesine katılarak devam etmektedir. İstanbul Yeşilköy’ deki Merkez Ofisi, Kırklareli-Lüleburgaz’ da ki iki üretim tesisi ve yaklaşık 600 çalışanı ile çalışmalarını sürdürmektedir.
İnovasyonun bir yaşam biçimi olduğu Mondi Kalenobel’de, tamamen markaya has teknolojilerin kullanıldığı prosesler ile ürüne uygun olarak hazırlanan kompozitler, müşteri dolum makineleri için şekillendirilerek kornet kılıfı, squeeze up, push up, kağıt bardak, aseptik ambalaj, karton kutu ve esnek ambalaj olarak sunulmaktadır.


Uluslararası firmamızın Lüleburgaz Fabrikasında görev alacak  aşağıdaki niteliklere uygun “İnsan Kaynakları Uzmanı” aranmaktadır.
·         Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İktisat, gibi ilgili bölümlerinden mezun,
·         İnsan Kaynaklarının çeşitli fonksiyonlarında, ağırlıklı olarak bordro süreçlerinde en az 2 yıl deneyimli,
·         İş kanunu, SGK ve diğer ilgili mevzuatlar hakkında bilgi sahibi,
·         MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen,
·         İnsan ilişkilerinde başarılı ve ekip çalışmasına yatkın, temsil yeteneği yüksek,
·         Analitik düşünce yapısına ve problem çözme becerilerine sahip,
·         İyi derecede ingilizce bilen
·         Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
·         Seyahat engeli olmayan

İŞ TANIMI

·         İşletmede fiili olarak çalışan tüm personellerin özlük işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve takip edilmesini sağlamak. Resmi kurum ve kuruluşlara düzenli olarak gönderilmesi gereken belgelerin yasal süre içerisinde ulaştırılmasını sağlamak. Personel özlük dosyalarının güncel bilgileri içermesini sağlamak.
·         Endüstriyel ilişkiler çerçevesinde belirlenmiş olan tüm süreçlerin işleyişini ve yayılımını sağlamak.
·         İşletmemizde sürekli veya dönemsel olarak hizmet satın alınan müteahhit ve alt işveren kadrolarında çalışan personellerin yasal çalışma zorunluluklarının yerine getirilip getirilmediğini takip etmek ve kayıt altında tutmak. Hizmet bedellerinin kontrollerini yaparak(fm, çalışma süreleri, izinler,...) muhasebeleştirmelerini sağlamak.
·         Personel devam kontrol sistemi kapsamında işletme içinde çalışan tüm personellerin çalışma saatlerini kayıt altına almak, kayıtların doğru ve sürekli güncel olmasını sağlamak. Personelin, çalıştığı bölüm yöneticisi / müdürü tarafından ilgili aya ait fazla çalışma sürelerinin kontrolünü yapmak, bordro gününü, onaylı fazla çalışma  sürelerini kapsayan puantajı aktarmak.
·         Özlük, pdks ve bordro raporlarının hazırlanarak bağlı bulunduğu amirlerine dönemsel olarak raporlanmasını sağlamak.
·         Yıllık izin yönetiminin eksiksiz ve doğru yapılmasını sağlamak.
·         Bordroda personelin maaşına yansıyacak olan çalışma sürelerinin, sosyal yardımlarının ve yapılacak olan yasal kesintilerini kullanılan bilgisayar programında düzenlemek. İlgili bordro kayıtlarının eksiksiz ve doğruluğundan sorumlu olmak.
·         İşletmenin temel gereksinimleri çerçevesinde, tüm genel hizmetler ve idari işlerde aktif görev almak.(Yemek, servis, şirket araçları, taşeron ilişkileri)
·         Beyaz Yaka – Mavi Yaka personel alımlarında etkin rol oynamak.
·         Eğitim planlamalarını yapmak ve eğitim kayıtlarını takip etmek
·         İşe yeni başlayan çalışanların operasyonel süreçlerinin takip edilmesi (mail adreslerinin açtırılması, bilgisayar/ofis malzemelerinin talep ve takip edilmesi, kartlarının basılması vb.)
·         Sgk bildirgelerinin yasal süre zarfında yapılmasını sağlamak.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Ambalaj

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları