warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Üniversite Stajyeri (Zorunlu Staj)

STFA Holding

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

115 başvuru

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

115 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı
Khan Academy Türkçe
Üniversite Stajyeri Pozisyonu (Zorunlu Staj)
 
Kurum:
 
Dünyanın en büyük ücretsiz öğrenim platformu Khan Academy’nin ilk uluslararası iştiraki olan Khan Academy Türkçe, 2013 yılında STFA Grubu’nun girişimiyle Türkçe eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak hedefiyle kurulmuştur. Bir STFA Vakfı olan Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren Khan Academy Türkçe, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu ve Türkiye’nin en köklü özel sektör kurumlarından STFA Grubu tarafından desteklenen bir kurumsal sosyal sorumluluk ve gönüllülük projesidir. Gönüllülerin desteğiyle Khan Academy’ye ait eğitim içerikleri Türkçeleştirilerek dünya standartlarında bilginin ihtiyacı olan herkese ücretsiz olarak ulaşması sağlanmaktadır. Dünya genelinde eğitim teknolojileri alanında lider kuruluşlar arasında yer alan Khan Academy, kısa sürede verdiği 15 milyon Türkçe ders ile Türkiye’de de her geçen gün büyümekte ve eğitim reformunun önemli paydaşlarından biri olarak “Tek bir şeyi bilmelisin: Her şeyi öğrenebilirsin” sloganı ile aynı zamanda toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Herkese, her yerde, dünya standartlarında, ücretsiz eğitim!
 
Profil:
  • Üniversitelerin Çeviribilim, Mütercim Tercümanlık, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili Edebiyatı bölümlerinde lisans yapan.


İŞ TANIMI

İş Tanımı:
  • Eğitim içeriğinin İngilizce'den Türkçe'ye çeviri süreçlerinde aktif bir rol alarak çevirmenlik, editörlük, redaktörlük, seslendirme editörlüğü, kurgu dil editörlüğü gibi görevler üstlenmesi beklenmektedir.
  • Khan Academy'nin ders isimlerinin çevirisi, kontrolü, redaksiyonu; eğitim içeriği ve websitesi arayüzünün çevirisi, kontrolü, redaksiyonu; içerik kontrolü ve Türkçe videoların altyazılandırılması öncelikli çalışma alanları olacaktır. 
  • İngilizce ve Türkçe yeterliliğinin yüksek, yazılı ifade yeteneğinin üst düzey olması koşulu aranır.

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Öğrenci)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

STFA Yatırım Holding Grubu, Türkiye’nin en köklü, itibarlı, büyük işletmelerinden biridir ve inşaat, enerji ve inşaat ekipmanları sektörlerinde hizmet

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİ1. AMAÇSTFA İnşaat

Detaylı Bilgi

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları