warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Üniversite Stajyer

Vaillant Group Türkiye

Adana, Ankara, Bilecik(Bozüyük), İzmir, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Genel Başvuru

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Vaillant Group'un tarihçesi, Johann Vaillant tarafından Remscheid Almanya’da kurulduğu 1874 yılına kadar gitmektedir. O tarihten bu yana ısıtma ve havalandırma sektöründe pazar lideri olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Vaillant Türkiye Kasım 1992’de tümüyle yabancı sermaye ile kurulmuş olup, 20 seneden uzun bir süredir İstanbul Merkez ve İzmir, Adana, Ankara bölge müdürlüklerinde ve tüm yurda yayılmış yetkili satıcı ve servis teknikerleriyle en yüksek seviyede müşteri memnuniyeti için hizmet vermektedir. 1954 yılında İstanbul'da kurulmuş olanve Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm'ün  2007 yılında dünya ısıtma sektörünün lider firması Vaillant Group bünyesine katılması ile birlikte Vaillant Group Türkiye oluşmuştur.

Vaillant Group Türkiye, müşterilerine mühendislik alt yapısı kuvvetli ve yaygın bayi teşkilatı ile hem ürün satışı hem de anahtar teslim sistem sunumu konularında hizmet vermektedir. Ayrıca, güçlü servis teşkilatı ile de müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, satış sonrası hizmetlerini çok hızlı bir şekilde karşılamaktadır. 


GENEL NİTELİKLER

Vaillant Group Türkiye bünyesinde oluşacak tüm pozisyonlar için genel başvuruları kabul etmekteyiz. Şirketimiz bünyesinde zorunlu staj ve dönemsel (proje bazlı) staj programları kapsamında şirketimizin İstanbul Genel Merkez, Satış Sonrası Hizmetler Direktörlüğü, Ankara, İzmir, Adana Satış Bölge ofislerimiz, Bozüyük-Fabrika lokasyonlarında adaylarımızı değerlendiriyor olacağız. 

İlgili lokasyonlarda alımlarımızı Satış&Pazarlama, Satış Sonrası Hizmetler, İnsan Kaynakları, Bilgi İşlem, Tedarik Zinciri, Mali İşler, Satınalma, Kalite, AR&GE, Üretim departmanları için yapıyor olacağız.

Çalışmak istediğiniz bölümü/alanı ve ili başvurunuzda belirtmenizi rica ederiz.

Özgeçmişiniz ileride şirketimizde oluşabilecek uygun pozisyonlar için değerlendirilmek üzere firma veritabanımızda saklanacaktır. Başvuruda aranan özellikler;

  • Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinde, İletişim Fakültelerin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nde 3. veya 4. sınıfta öğrenimine devam eden öğrenciler
  • İyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisi
  • Haftada en az 3 gün işe devam edebilecek

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Vaillant Group Türkiye İnsan Kaynakları

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Öğrenci)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları

Isıtma, Havalandırma ve Klima

Hakkımızda

Siz de -hem evimizde hem çevremizde, insanlar için- daha iyi bir iklim vizyonu doğrultusunda çalışan, 50’yi aşkın ulustan oluşan 14.000 çalışma arkada

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİKariyer.net Elektronik Yayıncılık ve İleti

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Yemekhane.

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları