warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Stradivarius | Full-Time Merchandiser - Kasiyer

Inditex

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Service

Service

Application Count

999+ application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

999+ application

Department

Service

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION


GROW WITH US!


INDITEX Türkiye Stradivarius bünyesinde açık bulunan “Stradivarius İstanbul Anadolu Yakası Full Time Merchandiser ve Kasiyer” pozisyonu ile ilgili ilanımızı Intalent’ta bulabilirsin

STRADIVARIUS

Tutkulu ve yaratıcı insanlara yönelik genç modası markalarından biriyiz. Yetenekliyiz ve markayı günden güne yeniden inşa etmekten keyif alıyoruz. Modaya, stile ve en yeni trendlere duyduğumuz tutku yaptığımız her işin temelinde yer alıyor. Kendini bu değerlerle özdeşleştiriyorsan bizimle tanışmak için zaman kaybetme!

SENİ NASIL BİRİSİ OLARAK HAYAL EDİYORUZ?


Tutkulu, meraklı, motive ve dinamik aynı zamanda sunacak farklı bir şeyleri olan birisin. Detaylara önem veren, yaratıcı, proaktif bir kişiliğin var ve bu özelliklerinin moda sektöründe ödüllendirildiği, seni geliştiren bir kariyer arıyorsun yer yolu arıyorsun. Sorumluluk alanlarının birden fazlasını eş zamanlı yapabiliyorsun. Modayı seviyorsun ve kendini dış dünyaya ifade etme şeklin senin için çok önemli. Son trendlerle yakından ilgilisin ve ürün analizi, merchandising ve üst seviye müşteri servisi sunmada tecrübe sahibisin. Inditex’te bir işten daha fazlasını bulacaksın.
Bizimle birlikte en az bir senedir part time ya da full time çalışıyorsun ve mağazada kasa ve ya görsel tecrüben var. Sana benziyor mu?

Görsel Düzenleme Uzmanı Pozisyonunda seni neler bekliyor?

Stradivarius İstanbul Full Time Merchandiser olarak Inditex imajının önemli bir parçasısın. Görsel düzenleme uzmanı olarak mağazanın imajı ve düzeninden; son trend’lerin ve çok satanların şirket yönergeleri doğrultusunda sunulduğundan emin olunmasından, karlılık ve imaj dengesinin korumaktan sorumlusun. Ana sorumluluklarının bazıları bunlar olacak:
• Günlük ürün devamlılık süreçlerini takip etmek ve üst seviye imaj standartlarını korumak
• Doğru ürün koordinasyonu için satış raporlarını analiz etmek
• Rakip analizi ve ürün geri bildirimleri
• İhtiyaç halinde mağazanın diğer alanlarını desteklemek

Full Time Kasiyer Pozisyonunda seni neler bekliyor?

İlk günden itibaren kendi sesinin olduğu bir takımın parçası olacaksın. Becerilerini geliştirecek yeni sorumluluklar edineceksin. Fark yaratmak için ihtiyacın olan tüm araç gereçler parmaklarının ucunda olacak.
Kasiyer olarak sorumluluklarının bazıları bunlar olacak:
• Üst seviye müşteri servisi vermek
• Kasa işlemlerini ve idari görevleri üst seviye gerçekleştirmek
• Tüm sağlık ve güvenlik prosedürlerine uymak


Preferred Candidate

More than 2 years of experience
Associate Degree(Graduate), Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate), Doctorate(Graduate), Bachelor’s(Student), Master’s(Student), Doctorate(Student)
Completed, Exempt

Ürün Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Sorumlusu Ürün Sorumlusu Maaşları Ürün Sorumlusu Nasıl Olunur? Ürün Sorumlusu Nedir? Ürün Sorumlusu İş İlanları

Textile / Retail

Hakkımızda

Inditex comprises of eight brands: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home and Uterqüe. We sell in 202 markets through

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARI İÇİN KİŞİSEL VERİLERİNİN KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİMM Plaza Nispetiye Mah

Detaylı Bilgi

Ürün Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Sorumlusu Ürün Sorumlusu Maaşları Ürün Sorumlusu Nasıl Olunur? Ürün Sorumlusu Nedir? Ürün Sorumlusu İş İlanları