143

İstanbul(Asya) Bankacılık İş İlanları

1 şehir seçildi arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search



search








Seçili Filtreler (2)Filtreleri Temizle

Bankacılık cancel
İstanbul(Asya) cancel
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
Şu an 3 sayfa içerisinden 1. sayfadasınız

İstanbul Asya Yakası Bankacılık Sektörü İş İlanları

İstanbul, kalabalık nüfusu ve pek çok sektörün en fazla gelişme gösterdiği bir il olmasının yanında finansal açıdan oldukça gelişmiş bir il halinde. İlde bankacılık sektörünün gelişmesini sağlayan çok sayıda banka ve finansal firma bulunur. İlde bankacılık sektöründe iş imkanı tanıyan pek çok banka ve işyerinin bulunduğu yerler arasında Asya Yakası da önemli bir yer tutar. Asya Yakası’nda bankacılık sektörünü oluşturan işyerlerinde iş imkanı sunan firmalar boş pozisyon olması halinde iş ilanları oluşturur. Farklı tipte meslek gruplarında iş olanağı bulunan İstanbul Anadolu bankacılık iş ilanları inceleyebilir ve dilediğine başvuruda bulunarak İstanbul Asya Yakası'nda bankacılık sektöründe iş imkanı yakalayabilirsin.

stanbul Asya Yakası Bankacılık Sektörü Çalışma Ortamı ve Koşulları

İstanbul Asya Yakası'nda bankacılık sektöründe çalışan personellerin çalışma ortamı ve çalışma koşulları pozisyonlarına göre farklılık gösterir. Bankada farklı pozisyonlarda çalışan mavi yakalı personel çalışma ortamı olarak genellikle bankanın içerisinde kendilerine ait olan masalarda çalışır. Bankalardaki üst düzey yöneticilerin çalışma ortamları ise kendi odaları da olabilir. Bankada çalışan personellerin bir kısmı zaman zaman bazı işler için farklı kurum ve bölgelere gitmek durumunda kalabilir. İstanbul Avrupa Yakası’nda bankacılık sektöründe çalışan personellerin çalışma koşulları da değişkenlik gösterse de genellikle tam zamanlı çalışma şekli öne çıkar. Çalışanlar öğle arası, hafta sonu ve özel günlerde bankalar kapalı olduğunda mola verirler. En güncel İstanbul Anadolu bankacılık sektörü iş ilanlarını Kariyer.net üzerinden takip ederek kısa sürede kariyer yakalayabilirsin.

İstanbul Asya Yakası Bankacılık Sektörü İş Olanakları

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektöründe çalışanların yaptıkları işler özellikle pozisyon bağlamında farklılaşır. Sektörde güvenlik görevlisinden vezne görevlisine kadar pek çok meslek grubu bulunur. İstanbul Asya Yakası bankacılık sektöründe çalışanların yaptıkları iş temel olarak talep eden kişi veya kurumların mali işlemlerini halletmek. İstanbul Anadolu bankacılık sektörü eleman arayan firmaların çalışanlarının yaptıkları işler arasında;

  • Kişilerin para çekme, para gönderme, kredi çekme, borç ve fatura ödeme gibi işlemlerini yapmak, 
  • Yatırım yapmak için bilgilendirme almak isteyenleri bilgilendirmek,
  • Hesap açma ve kapama işlemleri yapmak,
  • Mevcut veya potansiyel müşterileri arayarak kampanyalar ve yeni hizmetler hakkında bilgilendirmek

yer alır.

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektörü iş ilanlarına kimler başvurabilir?

İstanbul Anadolu bankacılık sektörü iş ilanlarına başvurmak için ilanlardaki aranan nitelikler kısmına bakabilirsin. Burada belirtilen niteliklere uygun olduğunu düşünüyorsan iş ilanlarına başvurabilirsin. İş ilanlarında genellikle bankacılık ve finans bölümlerinden mezun olmak gibi pozisyona uygun bir mezuniyet şartı aranır. Bunun yanı sıra deneyim ve İstanbul'un ulaşım açısından zor olması sebebi ile İstanbul Asya Yakası'nda ikamet etme şartı gibi şartlar da arananlar arasında olabilir.

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektörü iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektörü iş ilanlarına başvuru yapmak için Kariyer.net üzerinden ilanları inceleyebilirsin. İlanları incelemenin ardından ilanlarda bulunan başvur seçeneği ile başvurunu yapabilirsin. Başvurunun değerlendirilmesi için özgeçmişin inceleneceğinden, özgeçmişinin eksiksiz ve tam olması bu noktada önemli bir noktayı oluşturur. Başvurunu gerçekleştirmeden önce işveren için önemli olan noktalar soru olarak yöneltilebilir.

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektörü iş ilanlarında hangi meslekler öne çıkar?

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektöründe birçok departman bulunur ve departmanlarda farklı meslek gruplarından iş ilanları bulunur. Bu mesleklere, ağ ve siber güvenlik uzmanı, müşteri danışmanı, raporlama yönetmeni, satış temsilcisi, raporlama uzmanı, iş analisti, iletişim temsilcisi, çözüm merkezi destek uzmanı gibi meslekler örnek olarak verilebilir.

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektörü iş ilanlarında full time işler neler?

İstanbul Asya Yakası bankacılık sektöründe farklı çalışma şekillerine sahip iş ilanları bulunur. Burada bulunan ilanların büyük kısmını full time iş ilanları oluşturur. Full time iş ilanlarını bulunduğu pozisyonlara, vergi uzmanı, yazılım proje yöneticisi, operasyon uzman yardımcısı, satış temsilcisi, kıdemli müşteri danışmanı, bilgi teknolojileri yöneticisi, muhasebe ve raporlama müdürü gibi pozisyonlar örnek olarak verilebilir

Sıkça Sorulan Sorular

İstanbul(Asya)'da bankacılık sektöründe part-time işler var mı?

İstanbul’da bankacılık sektörü içinde birçok iş imkânı bulunuyor. Bu işlerin kimileri tam zamanlı çalışma saatlerine sahip olurken kimileri de yarı zamanlı yani part-time çalışma koşullarına sahip oluyor. Temelde bankacılık sektörü içinde yarı zamanlı olarak çalışma imkânı olan işler genelde bankaların danışmanlık birimlerinde olabiliyor. Bankaların danışmanlık ve gişe birimlerinde çalışan ya da teknisyen veya asistan olarak çalışan kişiler bu birimlerde yarı zamanlı olarak çalışabiliyor.

İstanbul(Asya)'da bankacılık mezunları için iş olanakları nasıldır?

İstanbul’da üniversite eğitimini bankacılık üzerine alan kişiler için birçok iş imkânı bulunuyor. Özellikle İstanbul’daki bankalar ve bankaların yönetim ve şube departmanlarında üniversite eğitimini bankacılık üzerine yapan kişiler için iş imkanları bulunuyor. Bankaların ofis olarak kullandıkları yönetim binalarında da bankacılık mezunu olan ve dört yılık bankacılık eğitimi almış bankacılar çalıştırılıyor. Yönetim departmanı dışında bankacılık mezunları bankaların semtlere ve kent içine açtığı banka şubelerinde de görevlendirilebiliyor. Bunun dışında bankacılık mezunları, İstanbul içinde ekonomi danışmanlığı ve finans uzmanlığı veren özel şirketler, sigorta şirketleri gibi firmalarda da iş imkanı bulabiliyor.

İstanbul(Asya)'da bankacılık sektöründe kimler çalışabilir?

İstanbulda bankacılık sektörü içinde üniversitede lisans eğitimini doğrudan bankacılık bölümünde yapan bankacılık mezunları, kamu yönetimi mezunları, iktisat bölümü mezunları, işletme bölümünde dört yıllık eğitimini tamamlayan kişiler istihdam ediliyor. bu bölümlerden ya da bu sayılan bölümlere yakın sayısal bölümlerden mezun olan kişiler bankacılık sektörü içinde çalışma imkanı buluyor. Sigorta üzerine iktisadını yapan sigortacılar ve danışmanlar da bankacılık sektörü içinde çalışabiliyor. Özellikle bankaların ofis ve yönetim birimlerinde uluslararası ilişkiler mezunu olan ve halkla ilişkiler uzmanları da çalışabiliyor. Mühendisler de ofis ve yönetim birimlerinde çalışmaya uygun kriterlere sahip oluyor.

İstanbul(Asya)'da bankacılık sektöründe hangi departmanlarda istihdam sağlanır?

İstanbul Asya yakasında özellikle bankacılık sektörü içinde bankaların yönetim yani ofis departmanları ve şube departmanlarında istihdam sağlanıyor. Bu birimlerde bankacılar, mühendisler, uluslararası ilişkiler uzmanları gibi kişiler ya ofis çalışanı ya da bankada danışma hizmeti ve gişe hizmeti gibi görevlerde istihdam ediliyor. Özellikle bankaların şubelerinde danışman ve gişe görevlisi olarak istihdam edilen bankacılar para girdi çıktılarıyla ilgileniyor. Bunun dışında yönetim departmanında görevlendirilen bankacılar ise işlerin akışını kontrol ederek yönetime destek olup, ofis işlerini yapıyor. Ofis departmanında müdür, asistan, takım lideri ve benzeri pozisyonlarda istihdam sağlanıyor.

notifications İş Alarmı kur