keyboard_arrow_down
200

İstanbul(Avr.) Bankacılık İş İlanları

1 şehir seçildi arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search



search








Seçili Filtreler (2)Filtreleri Temizle

Bankacılık cancel
İstanbul(Avr.) cancel
Burgan Bank Türkiye
Merkez Şube-Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi
Burgan Bank Türkiye
İstanbul(Avr.) İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
DenizBank
İnsan Kaynakları-Yetenek Yönetimi Yetkilisi
DenizBank
İstanbul(Avr.) Hibrit
Tam zamanlı
Bugün
DenizBank
Operasyon Destek Görevlisi (Engelli Kadrosu)
accessible
DenizBank
İstanbul (Tümü) İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
Şu an 4 sayfa içerisinden 1. sayfadasınız

İstanbul Avrupa Yakası Bankacılık İş İlanları

İstanbul Türkiye'nin metropol şehridir. Yoğun nüfusu ve çeşitli imkanlar barındıran sektörleri ile iş hacmi çok geniştir. Avrupa yakasında yeni açılan firma ve sanayiler ile iki yaka da kendini ispatlamıştır. İstanbul Avrupa bankacılık sektörü iş ilanlarına bakmak için kariyer.net’te kendi kullanıcı profilini açabilirsin. Profiline öz geçmişini ve kişisel özelliklerini de ekleyebilirsin. Bu şekilde güncel İstanbul Avrupa bankacılık sektörü iş ilanlarını karşılaştırabilir, işveren bankalarla iletişime geçebilirsin. Hali hazırda verilmiş ilanları da karşılaştırarak kişisel önceliklerine göre kendine daha uygun bulduğun işlere başvuru yapabilirsin. Bu şekilde bankacılıkla ilgili kendini geliştirmene bağlı olarak, bankaların özel olarak hazırladığı sınavlara girebilirsin. Sınavdan geçmeyi de başarırsan bankanın mülakatlarına katılabilir ve bankada başvurduğun pozisyonda bir işe girebilirsin. 

İstanbul Avrupa Yakası’nda Bankacılar Ne İş Yapar?

Aynı banka içinde de görev farklılığı bulunan banka memurlarının görev ve sorumlulukları şunlardır:

  • Banka memurları pozisyonları: Müfettiş yardımcısı, satış temsilcisi, yönetim stajyeri, gişe asistanlığı, çağrı merkezi müşteri temsilciliği olarak özetlenebilir.
  • Müfettiş yardımcısı iş tanımı gereği banka departmanlarını mali ve idari yönden kontrol etmekle sorumludur.
  • Satış temsilcisi iş tanımı gereği şubelere gelen müşterilere banka ürün ve hizmetlerini satmakla yükümlüdür.
  • Yönetim stajyeri iyi üniversitelerden mezun, alanında bilgili ve gelecek vaat eden kişilerdir.
  • Gişe asistanı gişelerde durarak müşterinin isteklerini yerine getirir.
  • Çağrı merkezi müşteri temsilcileri, bankaların çağrı merkezlerinde çalışarak müşterilere, problemlerini çözmekte yardımcı olur.
  • Belirlenen saatler arasında ve kurallar dahilinde bankadaki para giriş çıkışını kontrol eder.
  • Müşterilerin memnuniyeti çerçevesinde bankanın yeni ürünlerinden ve hizmetlerinden müşteriyi haberdar eder. İstemesi halinde bu ürün ve hizmetleri müşteriye sunar.
  • Müşteri şikayetlerine çözüm bulmakla mükelleftir.
  • Müşteri verilerinin doğruluğunu kontrol etmek için bu verileri kaydeder.
  • Tertipli ve düzenli bir çalışma ortamı oluşturur.
  • Bankanın kurallarına uyar.
  • Müşteri gizliliğine önem gösterir.
  • Kendisine verilen görevleri yapmakla yükümlüdür.

Bu görevleri yapabilirim diyorsan bankacılık sektörü iş ilanlarına bakabilirsin.

İstanbul Avrupa Yakası Bankacılık Çalışanı Olmak İçin Hangi Özelliklere Sahip Olmak Gerekir?

İyi bir banka çalışanı olmak için gereken ilk ve en önemli kriter iletişimdir. İletişimden kasıt sadece iyi bir diksiyon değildir bunun yanında vücut dilini de çok iyi kullanabilmelisin. Bir diğer önemli kriter de profesyonel olmaktır. İstatistiki verilerle aran iyi olmalıdır. Bunların yanında dış görünüşüne önem göstermen de müşteri üzerinde etkili olacaktır. Bir başka özellik de verimliliktir. Yapılacak bir iş için en verimli yolu kullanmak hem banka hem senin için hem de müşteriler için çok faydalı olacaktır. Bunun için de problemlere hızlı ve pratik çözümler üretebilen birisi olman gerekir. Son olarak da banka içinde çalışan diğer memurlarla aranı iyi tutman ve iyi anlaşabilmen de önemlidir. Sonuçta bankacılık bireysel bir iş değildir. Birçok kişinin beraber çalışması ile sistem işler. Saydığım özellikleri sağlıyor veya sağlayabileceğini düşünüyorsan hemen İstanbul Avrupa bankacılık sektörü eleman ilanlarına bakabilir, aradığın kriterlere uygun iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsin.

İstanbul Avrupa Yakası Bankacılık Çalışanı Olmak İçin Hangi Eğitim ve Belgelere Sahip Olmak Gerekir?

İstanbul Avrupa Yakası’nda bankacı olmak için gereken ilk özellik bankacılık alanında lisans derecesinde bir diplomaya sahip olmaktır. Eğer bankacılık alanında lisans derecesinde bir diplomaya sahipsen istediğin bir bankanın sınavına girebilirsin. Her bankanın sınavı birbirinden farklıdır. Sınavda başarı elde ettiysen bu sefer mülakatlar başlar. İstanbul Avrupa bankacılık sektörü iş ilanları erkek bankacı adayı erkeklerin 28 yaşını doldurmamış olması gerekir. Kadınlarda ise bu yaş 26'dır. Aynı zamanda erkek adayların askerlik vazifesini yerine getirmiş olmaları gerekir. Başvurulacak pozisyona da bağlı olarak adayların yabancı dil bilgisine de bakılabilir. Bu kriterlerin yanında başvuruda bulunacak adayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması da aran şartlardan birisidir. Bahsi geçen belgelere sahipsen ve şartları sağlayabileceğini düşünüyorsan kariyer.net’ten İstanbul Avrupa bankacılık sektörü iş ilanları kadın erkek fark etmeksizin başvuruda bulunabilirsin.

İstanbul Avrupa Yakası bankacılık iş alımı var mı?

İstanbul Avrupa Yakası’nda onlarca bankaya ait binlerce banka bulunur. Bu bankalarda sürekli pozisyonlar açılıp kapanır. Bankacılığa dair gereken şartları sağlayabileceğini düşünüyorsan kariyer.net üzerinden İstanbul Avrupa bankacılık sektörü iş ilanlarını bugün veya bu haftalık ilanlar şeklinde filtreleyebilirsin. Bu şekilde kariyer.net üzerinden takip ettiğinde, son çıkan ilanları kaçırmamış olacak ve başvurabileceksin.

İstanbul Avrupa Yakası bankacılık iş ilanlarında hangi detaylara dikkat edilmeli?

İstanbul Avrupa Yakası’nda bankacılık iş ilanlarına başvuracaklar için dikkat edilmesi gereken ilk kriter gereken belgelerin ve şartların sağlanıyor olmasıdır. Bundan sonraki önemli detay seçilen bankanın sınavında başarı sağlamaktır. Son olarak da başarı sağlanan bankadaki mülakatı geçmen gerekir. İlanda dikkat etmen gereken detaylar arasında ulaşım, yemek, sigorta, iş saatleri bulunur.

İstanbul Avrupa Yakası bankacılık iş ilanlarına kimler başvurabilir?

İstanbul Avrupa bankacılık sektörü iş ilanları yeni mezun veya bankacılık alanında lisans düzeyinde diploması olmasına rağmen bu sektörde çalışmamış 26 yaş altı herkese uygundur. Bu resmi şartların yanında İstanbul Avrupa bankacılık sektörü iş ilanlarına erkek, kadın ayırt etmeksizin başvuracak kişilerde aranan bazı şartlara: iyi iletişim becerileri, profesyonellik, verimlilik ve bakımlı olmak örnek verilebilir. 

İstanbul Avrupa Yakası bankacılık tam zamanlı çalışma olanakları nelerdir?

İstanbul Avrupa Yakası’nda bankacılık alanında birçok çalışma olanağı bulunur. Bankacılık sektörüne bakarsak banka içinde gişe görevlisi, müfettiş yardımcısı, satış görevlisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, yönetim stajyeri gibi pozisyonlar bulunur. Bankaların kariyer.net üzerinden verdikleri İstanbul iş ilanları üzerinden kendine en uygun çalışma saati aralığında bulunan ve kriterlerini sağladığına emin olduğun ilana başvuru yapabilirsin.

Sıkça Sorulan Sorular

İstanbul(Avr.) bankacılık iş ilanları nelerdir?

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan bankalar, bünyelerinde görev alacak çeşitli nitelikler ve özelliklere sahip olan personellere ihtiyaç duyar. Bu pozisyonlar; satış temsilciliği, telefon bankacılığı, müşteri danışmanlığı, şube müdürlüğü, müdür yardımcılığı ve gişe personelliğidir. Bu alanda yeterli eğitime sahipsen ve bankacılıkta kariyer hedefliyorsan firmaların oluşturdukları iş ilanlarına başvuru yaparak çalışmaya başlayabilirsin. İstanbul ilinde Avrupa Yakası'nda yer alan pek çok kurum bünyelerinde farklı departmalarda görev alacak personelle ihtiyaç duyar.

İstanbul(Avr.) bankacılık iş ilanlarında aranan kriterler nelerdir?

Bankacılık sektöründe görev almak istiyorsan temel matematik ve bilgisayar kullanımı konusunda yetkin olman gerekir. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olduktan sonra  Kariyer.net'te yer alan iş ilanlarına başvuru yaparak çalışma şansı yakayabilirsin. Kurumlar, adaylardan farklı kriter ve niteliklere sahip olmalarını ister. Erkek adaylar için kurumlar, askerlik yükümlülüğünün bulunmamasını ya da askerlik görevinin tamamlanmış olmasını veya askerlik görevinden muaf olunmasını ister.

İstanbul(Avr.) bankacılık sektöründe hangi meslekler öne çıkar?

Bankacılık sektöründe öne çıkan pek çok meslek grubu vardır. Bu alanda çalışan farklı departmanlar ve hizmet alanları bulunur. Bunlar; finans elemanı, satış temsilcileri, telefon bankacılığı müşteri danışmanı, şube müdürü, müdür yardımcısı ve gişe personelleridir. Bankacılık sektöründe kariyer planın varsa bu alanda kendini geliştirmek ve çalışmak istiyorsan ilgili bölümlerde eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli iş ilanlarına başvuru yaparak iş bulabilirsin.

İstanbul(Avr.) bankacılık sektöründe yabancı dil kriteri aranır mı?

Bankacılık sektöründe bazı departmanlar için yabancı dil zorunluluğu bulunur. Müşteri hizmetleri görevlisi ve danışma bölümünde yer alan adaylardan ikinci bir yabancı dil bilgisi istenebilir. Yabancı dilde konuşan müşterilerle iletişim kurma konusunda sorun yaşamamak için farklı dil bilgisine sahip olan adaylara ihtiyaç duyulabilir. Ayrıca yönetim birimlerinde de yabancı dil bilgisi istenebilir. Yabancı dil yetkinliklerine sahipsen ve bu alanda eğitim aldıysan bankacılık sektöründe kurumların oluşturduğu iş ilanlarına başvuru yaparak çalışma olanağına sahip olabilirsin. 

notifications İş Alarmı kur