60

İzmir Elektrik & Elektronik İş İlanları

1 şehir seçildi arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search



search








Seçili Filtreler (2)Filtreleri Temizle

Elektrik & Elektronik cancel
İzmir cancel
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
Şu an 2 sayfa içerisinden 1. sayfadasınız

İzmir Elektrik ve Elektronik İş İlanları

İzmir, Ege Bölgesi’nin en gözde şehirleri arasında yer alır. Türkiye’nin, tarihsel ve kültürel alanlarda en gelişmiş kentlerinden biridir. Özellikle, Alsancak ve Çeşme ilçeleri, şehrin turizm sektöründe de fazlasıyla gelişmesini sağlamıştır. İzmir, Türkiye’nin ekonomisinde de önemli bir yere sahiptir. Şehrin ekonomisi; tarım, turizm ve sanayi gibi farklı sektörlere dayanır. Bu bakımdan İzmir iş ilanları geniş bir yelpazeye sahiptir. İzmir’de farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar bulunur. Bu şirketlerin faaliyet gösterdiği sektörlerden biri de elektrik ve elektroniktir. Bu bağlamda, ilgili sektörde görev alacak pek çok elemana da ihtiyaç duyulur. Sen de bu alanda kendine bir yer edinmek istiyorsan kariyer.net’in İzmir elektrik ve elektronik ilanları kısmına göz atabilirsin. İlanlar arasında gezinerek çalışmak istediğin pozisyona dair olanları belirlemen kolay olur.

İzmir’deki Elektrik ve Elektronik Sektöründeki İş İlanları Hangi Meslekleri Kapsar?

İzmir elektrik iş ilanları birçok farklı meslek grubunu kapsar. Elektrik ve elektronik mühendisleri, elektrik sektörünün yapı taşları arasında yer alır. Bu pozisyonda görev alanlar; elektrik iletim, dağıtım ve üretim sistemlerinin projelendirilmesi ve kontrol edilmesinde etkin rol oynar. Entegrasyon uzmanları da elektrik sektöründe çalışma fırsatı bulur. Elektrik bakım elemanları ise elektrik sistemlerinin bakım ve onarımından sorumludur. Saha ve uzaktan destek işlemlerini de teknik satış ve destek mühendisleri gerçekleştirir. Bunların dışında da İzmir elektrik elektronik eleman arayan firmalar farklı meslek gruplarından kişilere ihtiyaç duyar. Örneğin firmanın mali işlerini yönetmesi için muhasebe sorumlusu veya firmaya müşteri kazandırması için satış görevlisi gibi farklı meslek sahibi kişiler de bu sektörde görev alabilir.

İzmir’deki Elektrik ve Elektronik Sektöründeki İş İlanlarına Başvurmak için Hangi Niteliklere Sahip Olmak Gerekir?

İzmir elektrik elektronik eleman arayanlar, işe alacakları kişinin belirli niteliklere sahip olmasını bekler. Firmanın hizmet verdiği alana ve kişinin çalıştığı pozisyona göre adayın sahip olması gereken özellikler farklılık gösterir. Örneğin; kimi firmalar elektrik altyapı çalışmaları alanında hizmet verirken, kimi firmalar elektrik sistemlerinin onarılması bölümünde görev alır. Elektrik elektronik sektöründe çalışmak istiyorsan genel olarak şu niteliklere sahip olman gerekir:

  • Çalışmak istediğin pozisyonla ilgili eğitiminin bulunması,
  • Elektrik elektronik alanıyla ilgili kariyer hedefinin olması,
  • Teknik resim ve elektronik şema okuyabilme yeteneğine sahip olman,
  • Elektrik devrelerinde meydana gelen hasarları tespit edebilme yeteneğinin olması,
  • Erkek adaysan askerlik görevini yerine getirmiş olman,
  • Gerektiğinde esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilmen gibi nitelikler senden beklenir.

İzmir’de elektrik elektronik sektöründe nasıl iş bulurum?

Elektrik elektronik iş ilanları İzmir ilinde farklı mesleğe sahip kişilere istihdam sağlar. İlgili sektör, farklı meslekleri barındırdığı için çalışmak istediğin pozisyona uygun aramalar yapmak iş bulma sürecini hızlandırır. Örneğin; mühendis olarak iş arıyorsan İzmir elektrik elektronik mühendisi iş ilanları gibi aramalar yaparak ilgili sonuçlara erişebilirsin. Ya da yaşadığın semt özelinde de arama yapman mümkündür. Böylelikle yaşadığın yere yakın bir iş yerinde çalışma fırsatı yakalayabilirsin.

İzmir’deki en yeni elektrik elektronik sektörü iş ilanlarına nasıl ulaşırım?

En yeni elektrik elektronik iş ilanlarına ulaşmanın en pratik yollarından biri kariyer.net’te sıralama kısmına gelerek tarihe göre en yeni seçeneğine tıklamaktır. Bunun yanı sıra güncel İzmir elektrik elektronik iş ilanları gibi aramalar yaparak da en son yayınlanan seçeneklere kolaylıkla ulaşabilirsin. Etkili bir özgeçmiş hazırlaman ve özgeçmişini sürekli güncel tutman yeni ilanlara hızlı bir şekilde başvuru yapmana olanak sağlar. 

İş deneyimi bulunmayanlar İzmir’de elektrik elektronik sektöründe çalışabilir mi?

Elektrik elektronik iş ilanları yeni işe başlamak isteyen, tecrübesiz kişilere de iş fırsatı sunar. Bu yüzden daha öncesinde iş deneyimin bulunmasa bile elektrik elektronik sektöründe çalışman mümkündür. Ancak çalışmak istediğin pozisyona dair tecrübenin bulunması diğer adaylar arasında öne çıkmanı sağlar. Bu yüzden alanınla ilgili eğitimlere katılıp staj programlarına dâhil olarak tecrübe kazanabilirsin.

İzmir’de elektrik elektronik sektöründe yatılı olarak çalışabilir miyim?

Elektrik elektronik alanında hizmet veren kimi firmalar çalışanlarına yatılı olarak çalışma olanağı yaratır. Firmanın kendine ait lojmanı bulunur. Kimi firmalar da çalışanlarına kira desteği olarak ek ödeme yapabilir. Firmaların kariyer.net’te verdiği ilanların detaylarını inceleyerek konaklama veya kira desteğine dair olan bilgileri değerlendirebilirsin. Daha sonra senin için uygun olan çalışma şekline sahip olan şirkete başvurunu hemen gerçekleştirerek kariyerine bu sektörde devam edebilirsin. 

Sıkça Sorulan Sorular

İzmir elektrik & elektronik sektörü iş ilanlarına hangi meslek mensupları başvurabilir?

Gerek üretim hacmi gerekse coğrafi koşulları sebebiyle sahip olduğu avantajlar, İzmir’in farklı alanlar ve iş dallarında tercih edilmesini sağlar. Bu bağlamda kentin elektrik & elektronik sektörü, farklı iş dallarının birleşmesinden oluşur. Dolayısıyla Kariyer.net ile yayınlanan ilanlar; elektrik, elektronik, makine, tasarım, proje mühendisi gibi farklı mühendislik alanlardındaki adaylara yöneliktir. Mühendis adaylarının yanı sıra cnc operatörü, pano teknisyeni, montaj teknikeri, gerilim ustası, kalıp bakım elemanı gibi meslek gruplarına yönelik iş ilanları da yayınlanır. Ofis ve çeşitli sahalardan oluşan çalışma alanlarında muhasebe uzmanı, bölge satış sorumlusu, satış danışmanı, depo sorumlusu pozisyonlarında çeşitli iş ilanları mevcuttur.

İzmir elektrik & elektronik sektörü iş ilanlarına nasıl ulaşılır?

Kariyer.net ile elektrik & elektronik sektörü iş ilanlarına ulaşabilirsin. Kariyer.net filtreleme özelliğinden yararlanarak bulunduğun konuma göre ilgili iş ilanlarını listeleyebilir, sana en uygun iş ilanına başvuru yapabilirsin. İlanların içerisinde, sektörün ihtiyaç duyduğu vasıflı, vasıfsız, tecrübeli ve tecrübesiz adaylar için yayınlanan iş ilanlarına ulaşabilirsin. Güncel iş ilanlarından anında haberdar olmak için alarm oluşturma özelliğini kullanabilirsin. Böylelikle Kariyer.net sana uygun yeni ilanlar olduğunda haberdar olmanı sağlayabilir.

İzmir elektrik & elektronik sektöründe eleman pozisyonunda iş ilanları nelerdir?

İzmir elektrik & elektronik sektöründe eleman pozisyonlarında çeşitli iş ilanları yayınlanır. Bu ilanlar farklı mesleki becerilere sahip personel ilanlarından oluşur. Elektrik teknikeri, bakım elemanı, enjeksiyon operatörü, gsm teknisyeni, üretim operatörü gibi temel meslek gruplarına yönelik ilanlar, üretim ve tasarım alanında yer almanı sağlayabilir. Elektrik & elektronik sektörü ofis, imalathane, depo, saha bölümlerinde sürdürülebilecek iş ilanlarını da içerir. Sekreter, asistan, muhasebe elemanı, depo elemanı, satış temsilcisi, Ar-Ge teknikeri ve daha pek çok pozisyonda iş ilanları mevcuttur.

İzmir elektrik & elektronik sektöründe hangi mühendislik alanlarında iş ilanları bulunur?

İzmir elektrik & elektronik sektörünün işleyişinin sağlanması ve farklı iş kollarında uygulanabilmesi, mekanik alanda uzman tüm mühendislerin varlığını şart koşar. Bu bağlamda elektrik ve elektronik mühendislerinin yanı sıra endüstri, makine, tasarım, gömülü sistem, proje, ürün güvenliği, fiber optik, yazılım mühendisi gibi teknik mühendislere de ihtiyaç duyulur. Sektörün üretim, yönetim ve pazarlama süreçleri için ayrıca satın alma mühendisi, kalite kontrol mühendisi, montaj mühendisi ve saha mühendisi adaylarına özel ilanlar yayınlanır.

notifications İş Alarmı kur