Daha iyi bir deneyim için uygulamada aç

keyboard_arrow_down
İlan yayından kaldırılmıştır!
İstanbul(Avr.)(Beylikdüzü)
İlan yayından kaldırılmıştır!

Job Type

Full-Time

Years of Experience

More than 2 years of experience

Department

Sales & Marketing

Sales & Marketing

Application Count

0-50 application

Job Type

Full-Time

Years of Experience

More than 2 years of experience

Application Count

0-50 application

Department

Sales & Marketing

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

In the outdoor signage and fuel stations corporate sector ; We are looking for anCustomer Representative to work in the Sales department of our company, which has its headquarters in Beylikdüzü, Istanbul and carries out all project design , production and assembly activities within its own scope,

 Qualifications :

·        University degree ,

·        Excellent verbal and writing English skill,

·        Researcher in the sector and willing to learn,

·        Adopted the understanding of quality and customers satisfaction in service,

·        Developed planning and organisational skills,

·        Proficient in using MS Office applications,

·        Systematic work and project follow-up skills ,highly motivated and great attention to detail.

·        Good communication and negotiation skills,

·        Take care of his/her appearance and great diction,

·        No travel restrictions,

·        No military obligation for male candidates,

 

Job Description:

·        Preparing proposals and projects with new customers during the agreement process and submitting them for approval,

·        Receiving requests and orders from existing customers, preparing the offer file and submitting to the customer's approval,

·        Determining the priority of approved standard orders and transferring them to the related department with sales order form,

·        Transferring approved special projects to the R&D and production department ,

·        Monitoring the production of orders and planning of delivery and assembly schedule,

Preferred Candidate

Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate)

Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Uzmanı Satış Uzmanı Maaşları Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Uzmanı Nedir? Satış Uzmanı İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU ("KVKK") UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDAÇALIŞAN AYDINLATMA METNİTürkiye'de kurulu Sistem Reklamcılık Aydınlatma İnşaat Sanayi Anonim Şirketi. ("Şirket") olarak; veri sorumlusu sıfatıyla,duruma göre aşağıda belirtilen şekillerde elde ettiğimiz kişisel verilerinizin,sizlerle olan iş ilişkimiz dahilinde;işlenmelerini gerektiren amaç çerçevesinde ve bu amaç ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü şekilde,tarafımıza bildirdiğiniz veya bildirildiği şekliyle kişisel verilerin doğruluğunu ve en güncel halini koruyarak,kaydedileceğini, depolanacağını, muhafaza edileceğini, yeniden düzenleneceğini, kanunen bu kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kurumlar ile paylaşılacağını ve KVKK'nın öngördüğü şartlarda, yurtiçi veya yurtdışı üçüncü kişilere aktarılacağını, devredileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK'da sayılan sair şekillerde işlenebileceğini bildiririz.İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZTarafımızca çalışanlara ilişkin kendileri tarafından tarafımıza sağlanan kişisel veriler işlenebilmektedir. İşlemeye konu olabilecek kişisel verileriniz aşağıdaki gibidir:Kimlik Bilgileriniz,İletişim Bilgileriniz,Maaş ve hesap bilgileriniz ile SGK sicil kayıtlarınız,Personel özlük dosya bilgileriniz,Yıllık İzin bilgileriniz ile işin yürütümü esnasında tarafımıza verilen her türlü bilgiler.KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİİşveren olarak hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek, aramızdaki iş akdinin ifası, kanunlarda öngörülen nedenlerle ve Şirket'in meşru menfaati gereği sizden bizzat talep ettiğimiz, iş başvurunuz sırasında bizimle paylaşmayı tercih ettiğiniz özgeçmişinizde veya başvurunuza ilişkin paylaştığınız diğer metinlerde yer alan kişisel verilerinizi, sizin bize fiziksel veya elektronik ortamda iletmeniz ve birden fazla kişinin kullanımına açık Şirket bilgisayar programlarına, uygulamalarına ve sunucularına açık bilgi kaydetmeniz suretiyle topluyoruz.Şirket'in iş takibini gerçekleştirebilmeye yönelik meşru menfaati gereği, giriş ve çıkış saatlerini kontrol eden sistemler aracılığıyla; işyeri güvenliğini sağlama ve hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla size tedarik edilen araç ve benzin kullanımınızın takibine ilişkin verileri Şirket'e ait taşıt araçlarına yerleştirdiğimiz takip cihazları yoluyla topluyoruz.Şirket'in işyeri güvenliği sağlamaya yönelik hukuki yükümlülüğü ve meşru menfaati gereği, işyeri binasına yerleştirdiğimiz kameralar aracılığıyla topluyoruz.Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla ve kanunlarda öngörülmesi nedeniyle iş yeri hekimimiz aracılığıyla sağlık verilerinizi fiziksel olarak ve iş yeri güvenliğini sağlamak amacıyla bina yönetiminden kişisel verilerinizi fiziksel veya elektronik olarak topluyoruz.Hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bize iletilen hukuki belge ve tebligatlar vasıtasıyla topluyoruz.KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARIŞirket tarafından kişisel verileriniz aşağıda belirtilen amaç ve hukuki sebepler gibi ancak bunlarla sınırlı olmayan benzer amaç ve sebeplerle işlenebilir.İş sözleşmesinin ifası için gerekli amacın yerine getirilmesi, özellikle;-Çalışanların izin onayı, bakiye izinlerin görüntülenmesi, izin düzenlemelerinin yapılması-Çalışanların işten çıkış işlemlerinin yapılması-Bordro işlemlerinin yapılmasının sağlanması-Çalışanlara maaş ödemelerinin yapılmasıİş Kanunu, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, Sosyal Güvenlik Kanunu ve ilgili mevzuat ile, diğer kanunlar ve mevzuat kapsamında gereklilikleri yerine getirmek amacıyla özellikle;-Personel özlük dosyasının oluşturulması-SGK bildirimleri, İŞKUR bildirimleri, karakol bildirimi ile teşvik ve yasal yükümlülük bilgilendirmesinin yapılması-Zorunlu bireysel emeklilik sigortası hesabı açılmasının sağlanması-Çalışanların giriş çıkış kayıtlarının kontrolü ve Ar-Ge için kamera kayıtlarının kapı giriş çıkış kayıtlarıyla olan eşleşmesinin tespit edilmesi-Ar-Ge için teşvik hesaplaması yapılması-İcra dosyalarına çalışanların maaş haciz kesintilerine ilişkin ödeme yapılması-İş kazasının yasal bildirimlerinin yapılması-İş sağlığı ve güvenliği işlemlerinin yapılması-Mevzuat, ilgili düzenleyici kurumlar ve diğer otoritelerce öngörülen diğer bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak-Mahkeme kararlarının yerine getirilmesiŞirket içerisinde güvenliğin sağlanması amacıyla özellikle;-İşyeri güvenliğinin sağlanması-Şirket merkezinin bulunduğu Fabrika Binalarına çalışanın giriş çıkışının temin edilmesiŞirketin idaresi, işin yürütülmesi, şirket politikalarının uygulanması amacıyla, özellikle;-Şirket çalışanlarının performanslarının takibi ve raporlanması-Çalışanlara masraf ödemelerinin yapılması-Çalışanlarla iletişimin sağlanması-Kendisine araç tahsis edilen veya kullandırılan çalışanın araba kullanmaya ehil olduğunun, ehliyetini herhangi bir nedenle kaybetmediğinin teyit edilmesi-Çalışana araç tedarik edilmesi-Kartvizit basımının sağlanması-Kargo ve kurye aracılığıyla gelen paketlerin ilgili çalışana iletilmesinin sağlanması-Çalışanların güvenliği ve işin yürütülmesi için Şirket aracı kullanımının takip edilmesi-Servis ve seyahat organizasyonunun sağlanması-Outlook'a çalışan verilerinin girilerek çalışanın iş e-postasının oluşturulması-Çalışanlarla ilgili araştırma projeleri yürütülmesi-Çalışanların işe giriş ve çıkışlarının kontrolünün sağlanması-Çalışanların işe başvuru ve mülakatı süresince toplanan belgelerinin kayıt altına alınması-Kutlama amaçlı iletişimin sağlanması-Eğitim planlamasının yapılması, eğitimlerin raporlaması, eğitim sertifikalarının hazırlanması, gerçekleşen eğitimlere katılan çalışanların takip edilebilmesi, çalışanların aldıkları eğitimler sonucu gelişim süreçlerinin takip edilebilmesi-Kalite kontrolün sağlanması-Acil durumlarda ilgili kişilerle iletişim sağlanmasıKişisel verileriniz, ilgili mevzuatta belirtilen veya işlendikleri amaç için gerekli olan azami süre ve herhalde kanuni zamanaşımı süreleri kadar muhafaza edilecektir.KİŞİSEL VERİLERİNİZİN YURT İÇİNDEKİ ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE PAYLAŞILMASIGüvenliğiniz ve Şirketimizin yasalar karşısındaki yükümlülüklerini ifa etmesi amacıyla kişisel verileriniz, İş Kanunu, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, Türk Ticaret Kanunu, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Kimlik Bildirme Kanunu ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere sair mevzuat hükümleri izin verdiği ve gerektirdiği ölçüde ilgili kurum veya kuruluşlar; Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Maliye Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu (İş-Kur), Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu gibi kamu tüzel kişileri ile paylaşılabilir. Örneğin; çalışanların kişisel verilerinin işçi ve işveren primlerinin ödenebilmesi amacı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ile paylaşılmaktadır.Ayrıca kişisel verilerinizi;İş sözleşmesinin ifası için gerekli amacın yerine getirilmesi, özellikle;-Bordro işlemlerinin yürütülebilmesi ve ilgili verilerin güncellenmesi amacı ile Dynamics 365 ERP programında işleyebiliyoruz. Bu veriler, uygulamanın kendi veri kayıt ortamında saklanmaktadır.-Çalışma sürelerinin ve fazla çalışmaların tespiti için yüz tanıma sistemi kullanılmakta ve bu bilgileri depolamaktayız.İş Kanunu, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, Sosyal Güvenlik Kanunu ve ilgili mevzuat ile, diğer kanunlar ve mevzuat kapsamında gereklilikleri yerine getirmek amacıyla özellikle;-Ar-Ge mevzuatı kapsamında yararlanabileceğimiz teşviklerin tespiti ve hesabı hususunda danışmanlık alabilmek için çalıştığımız danışmanlık firmaları ve özel istihdam büroları ile paylaşabiliyoruz.-Sağlık verilerinizi, tedavi ve sağlık kontrolü yapabilmesi için işyeri hekimimiz ile paylaşabiliyoruz.-Şirket denetçilerine, denetim faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için bordro bilgilerini aktarabiliyoruz.-Şirket Müşterileri ve İş ortaklarımıza almış olduğunuz tüm eğitimler, mesleki yeterlilik belgeleri, sosyal güvenlik bilgileri ve Sağlık raporlarınızı paylaşıyoruz.Şirket içerisinde güvenliğin sağlanması amacıyla özellikle;-İşyeri güvenliği amacıyla giriş-çıkışların denetlenmesi için özel güvenlik şirketine aktarabiliyoruz.Hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek nedeniyle özellikle;Savunma hakkımızı kullanabilmemiz için avukatlarımıza ve hukuka ve usule uygun olması koşuluyla mahkeme kararı veya delil talebi gibi hukuki talepleri yerine getirme yükümlülüğümüz çerçevesinde ilgili kurumlarla paylaşılabiliyoruz.Şirketin idaresi, işin yürütülmesi, şirket politikalarının uygulanması amacıyla, özellikle;Bağlı olduğumuz veya ortaklaşa çalıştığımız şirketler ile iç işleyişimizi sağlamak açısından söz konusu şirketlere kişisel verilerinizi aktarabiliyoruz.Şirket veri saklama kapasitesini koruma amacıyla saklama süreleri boyunca saklanabilmesi için arşiv firmalarına aktarabiliyoruz.Kişisel verilerinizden gerekli olanlar, ulaşım, araç tedariki, kartvizit basımı gibi sebeplerle ilgili konuda çalıştığımız firmaya aktarılabilmektedir.KİŞİSEL VERİLERİNİZİN YURT DIŞINDAKİ ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE PAYLAŞILMASIRıza göstermeniz halinde kişisel verileriniz, yurt dışı seyahatlerinde ve eğitimlerinde iletişim sağlanması, seyahat organizasyonunun sağlanması ve toplu e-posta gönderimlerinin yapılabilmesi için yurt dışındaki üçüncü kişilerle paylaşılabilmektedir.-Şirketin yurt dışındaki müşterileri ve iş ortaklarımıza almış olduğunuz tüm eğitimler, mesleki yeterlilik belgeleri, sosyal güvenlik bilgileri, Sağlık raporları ve pasaport bilgilerinizi paylaşıyoruz.HAKLARINIZKVKK'nın 11. maddesi gereği bize şahsen, kimliğinizi ispat etmeniz kaydıyla, kişisel verileriniz ile ilgili;-Şirket'in hakkınızda kişisel veri işleyip işlemediğini öğrenmek, eğer işlemişse, buna ilişkin bilgi talep etmek,-Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığı öğrenmek,-Kişisel verilerin yurtiçi veya yurtdışına aktarılıp aktarılmadığı ve kimlere aktarıldığını öğrenmek haklarına sahipsiniz.Ayrıca, Şirket'ten yanlış ve eksik kişisel verilerinizin düzeltilmesini ve verilerinin aktarıldığı veya aktarılmış olabileceği alıcıların bilgilendirilmesini talep etme hakkınız vardır.Kişisel verilerinizin KVKK madde 7'de öngörülen şartlar çerçevesinde verilerinizin imha edilmesini (silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini) Şirketten talep edebilirsiniz. Aynı zamanda verilerin aktarıldığı veya aktarılabileceği 3. kişilerin söz konusu imha talebiniz ile ilgili bilgilendirilmesini talep edebilirsiniz. Ancak imha talebinizi değerlendirerek hangi yöntemin uygun olduğu somut olayın koşullarına göre tarafımızca değerlendirilecektir. Bu bağlamda seçtiğimiz imha yöntemini neden seçtiğimiz ile ilgili bizden her zaman bilgi talep edebilirsiniz.Münhasıran bir otomatik sistem kullanılarak oluşturulmuş kişisel veri analizinizin sonuçlarına bu sonuçlar çıkarlarınıza aykırıysa itiraz edebilirsiniz.Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır.Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili hususlarda başvurunuzu Şirket İnsan Kaynaklarına başvurarak teslim etmeniz gerekmektedir.

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Sistem Reklamcılık Aydınlatma ve İnş. San. A.Ş. İş İlanları

Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Uzmanı Satış Uzmanı Maaşları Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Uzmanı Nedir? Satış Uzmanı İş İlanları