warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İnsan Kaynakları Uzmanı

3S Kale Holding A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Güngören)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

315 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

315 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Nitelikler


Yönetsel Yetkinlikler

Stratejik bakış açısı, analitik düşünme, durumsal ve esnek düşünebilme, karar alma becerisi, problem çözme becerisi, değişim yönetimi ve sistem kurma becerisi, sözel iletişim ve idari yazışma becerisi, bilgi analizi ve raporlama becerisi, iletişim ve sunum becerileri, planlama ve organizasyon becerisi, insan odaklılık,

Operasyonel Yetkinlikler (Pozisyona özel)

Seçme Yerleştirme, Ücret Yönetimi, Personel Özlük İşleri ve Performans Sistemleri konusunda konularında bilgi  sahibi, network üzerinde sistem yönetilme  bilgi ve becerisi, iyi derecede MS Office kullanıcısı, ERP yönetim sistemleri bilgisi.

 

İş Tanımı


1.      İnsan Kaynakları Sistemlerini tüm personele tanıtır ve işleyişini takip eder.

2.      İşe başlayan çalışanların eğitim ve oryantasyon programını hazırlar ve organize eder. Çalışma arkadaşları ile tanıştırır, oturacağı ve kullanacağı bilgisayarı temin edilmesini sağlar.

3.      İş tanımlarını oluşturur ve değişikleri revize eder.

4.      Prosedüre uygun olarak İşe alma ve yerleştirme prosedür sürecini yönetir. Bu çerçevede personel alımlarını yapar, takibini ve kontrolünü sağlar.

5.      İşe alımlarda kullanılacak testleri seçer ve kriterleri oluşturur.

6.      Personel işe başlama ve işe giriş sürecini takip eder.

7.      Performans değerlendirme sisteminin tasarlanması, gerekli revizyonların yapılması, kullanıcı eğitimlerinin verilmesi, sistemli bir şekilde uygulanmasını ve takibini sağlar.

8.      Ücret Yönetimi sistemini kurar ve veya kurulan sisteme göre işe alım maaşlarını ve yıllık zamlar ile ilgili yöneticisine rapor hazırlar.

  1. Grup içinde uygulanacak ücret sistemi için standartlar hazırlamak ve iş değerlemesi çerçevesinde kademelendirme yapılmasını sağlamak. Pozisyon ücretlerinin sektörel karşılaştırmalarının yapılmasını sağlamak. Yıllık ücret artış hesaplamalarının yapılmasını sağlamak ve bütçe için önerileri hazırlamak. Terfi durumlarında ücret artış kriter ve koşullarını belirlemek.

            10.   Tüm iş ve pozisyonların iş tanımı ve değerlendirme çalışmalarının yapılmasını                   sağlamak. Şirket organizasyonunda bulunan aylık ücretli (ve var ise saat ücretli)                 pozisyonların iş analizleri, iş tanımları, iş büyüklüklerinin değerlendirilmesi ve iş                  dereceleri gibi bilgilerin düzenli olarak personel özlük dosyalarında ve şirket bilgi                sistemlerinde tutulmasını sağlamak. Şirketteki mevcut tüm iş ve görev tanımlarının            değişen iş ihtiyaçlarına göre güncellenmesini temin etmek. Güncel bilgi, belge ve                evrakların gerektiğinde ulaşılabilir olmasını sağlamak

  1. Çağdaş kabul görmüş standartlara uygun ve işlevsel bir performans yönetim sistemi kurulmasına yardımcı olmak. Personel performansının iş ve görev tanımlarına uygun olarak periyodik olarak ölçülmesi ve değerlendirilmesi için gereken sistemleri için çalışmak. Performans görüşmeleri ve personele yapılacak geri bildirim için kullanılacak yöntemleri tanımlamak. Performans değerlendirmesi yapacak yöneticilerin yetkinliklerinin geliştirilmesini sağlamak.
  2. Gruptaki tüm şirketler ve bölümler için organizasyon şemalarının hazırlamak. Organizasyon şemasındaki değişikliklerin güncel olarak tutmak. Organizasyon şeması paylaşım esaslarını ve yöntemlerini belirlemek. Şirket stratejileri doğrultusunda organizasyon şemasının yayınlanmak.
  3. Şirket mevcut personeline yetenek ve çalışmalarına uygun yeni iş ve pozisyon fırsatları tanınması için terfi sistemi kurgulamak. Yeni oluşan pozisyonların veya çeşitli nedenlerle boşalan görevlere atamaların, öncelikle şirket içinde yeteneklerine uygunluk ölçüsünde yapılmasını sağlamak.
  4. Şirketin Stajyer yönetimi sistemini kurmak, işletilmesini ve yasal bildirimleri de içerecek şekilde düzenli raporlanmasını sağlamak. Stajyerlerin durumları ve gelişimleri için takip sistemleri oluşturmak. Stajyer yönetiminin, giriş seviyesindeki tüm pozisyonlar için temel insan kaynağı temin yöntemi olarak çalışmasını sağlamak. 
  5. İşe alınan, işten ayrılan personel, mevcut çalışanların transfer, terfi ve tüm personel faaliyetleri için istatistiki bilgilerin hazırlanmak. Bu istatistikleri, kendi analiz ve yorumlarıyla beraber İnsan Kaynakları Müdürüne sunmak.
  6. İnsan kaynağı ihtiyacını karşılamak için gerekli işe alım süreçleri, ücretlerin ve yan hakların tespiti çalışmalarını yapmak. İşe girmek için başvuran kişilerin öğrenim, tecrübe, beceri ve liyakat derecelerinin kontrolünde kullanılacak yönetmeliklerin hazırlanmasını sağlamak. İşe alım yönetmeliklerinin şirketin bütün iş yerlerinde doğru uygulamak.

 

Aday Kriterleri

5 - 99 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları

Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

2015 yılında grup şirketlerini bünyesinde toplayan 3S Kale Holding A.Ş., gayrimenkul ve enerji alanlarına öncelik vererek, kentsel dönüşüm ve jeoterma

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ3S KALE Holding A.Ş. olarak, “Veri Sorumlusu” s

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Yemekhane, Yakacak, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları