warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Bakırköy, Bahçelievler)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

105 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

105 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1993 yılında kurulmuş bulunan 9ekim Grup bünyesinde Yurt içi ve Yurt Dışı Otomobil Satışı, İthalat, İhracat ve Antika Oto Restorasyonu, Otomobil Lojistiği konusunda hizmet veren firmamız için:

9ekim Bünyesinde Akıllı, Yaratıcı ve Enerjik insanlarla çalışmaktan keyif alacaksınız. İlk günden itibaren sorumluluk alacak ailemize katkı sağlayacaksınız.

Yabancıdan yabancıya Türkiye’nin en güvenilir MA Plakalı Yabancıdan Yabancıya otomobil alım-satım Gümrük Müşavirliği firması olarak gelişmekte olan yurtdışı pazarlarda otomotiv endüstrisinde büyümeye devam ediyoruz. Merkezimiz Türkiye’de olup, Türkiye ve Almanya (Köln) operasyonları ile bireyler ve şirketlerden oluşan müşteri portföyümüzü arttırmak var olan Almanya şubesine ilave ABD şubemizi açmak ve ABD pazarına girmeyi amaçlıyoruz.

Temel Sorumlulukları:

9ekim araçlarına ait tüm bilgileri, zamanında, eksiksiz olarak takibini yaparak 9ekim sistemlerine girişi sağlamak.

Satış kanallarında araçların tüm detaylı bilgilerle, eksiksiz bir şekilde ve zamanında yayına alınmasını sağlamak.

Araçla ilgili ilk sipariş oluşmasından, teslimatına kadar tüm süreci yakından takip etmek ve olası sorunları çözmek.

Oluşan tüm maliyetlerin eksiksiz bir şekilde ve zamanında ilgili sistemlerde kayıt altına alınmasını sağlamak.

Yurt Dışı ve Yurt içi potansiyel müşterilerimiz ile birebir görüşüp ihtiyaçları doğrultusunda otomobil tedarik etmek ve talep ettiği lojistik çözümünü sunmak.

İhtiyaç durumunda 9ekim'ın bireysel ya da kurumsal müşteriyle iletişime geçerek, gerekli mevzuat ve teknik bilgilendirmeleri sağlamak.

Alıcıların satın alım durumlarını takip edebilmeleri için 9ekim sisteminde gerekli tüm araç durum güncellemelerini yapmak.

Yetkinlikler:

MS Office programlarını ve bilgisayarı iyi derecede kullanabilen. raporlama becerileri gelişmiş, teknolojik gelişmeleri takip eden. Tercihen araç kullanma becerisi iyi olan ve aktif araç kullanabilen.

Tercihen yurtiçi veya yurt dışında (USA, Almanya, Hollanda vb.) araç satışı yapmış , diksiyonu düzgün yoğun ve esnek çalışma temposuna ayak uydurabilecek.

İngilizce ve (tercihen) Almanca bilen, benzeri pozisyonda en az 2 yıl deneyimli , iyi iletişim becerisine sahip, konuşkan, kibar , güvene bağlı ilişkiler kurabilen ve güçlü müzakere yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın takım arkadaşları arıyoruz. 

Otomobili Seven, Otomobillerden Anlayan, İnsanlarla ile iyi ilişkiler kurabilen, Satış ve Pazarlamayı seven, Konuşkan, Kibar, Diksiyonu Düzgün Bay veya Bayan.




9ekim Prensipleri;

Sonuç odaklı - Zorlu koşullarda bile sürekli sonuç elde etmekten zevk alırsınız

Eylem odaklı - Hızlı, yüksek enerji ve coşku duygusu ile yeni fırsatlar ve zorluklar üstlenmekten kaçınmazsınız

İşe Bakışı- Hareketli ortamda çalışmayı seven ve sosyal. Ticari hedeflerimizi ve hedeflerimizi ilerletmek için pazar bilginizi kullanmayı bilen.

Müşteri Odaklı - Güçlü müşteri ilişkileri kurma ve müşteri odaklı çözümler sunma konusunda yetenekli.

İşbirliği İçerisinde - Ortak bir vizyona ulaşmak için ekip ortaklıkları oluşturma ve başkalarıyla işbirliği içinde çalışma konusunda tutkulusunuz ve Ekip Çalışmasına uygun

Etkili Bir Şekilde İletişim Kurabilen - Farklı müşterilerin benzersiz ihtiyaçlarını net bir şekilde anlamanızı sağlayan çok kanallı iletişimi geliştirebilir ve sunabilirsiniz. Günlük hayatınızda sosyal medyayı kullanıyor ve paylaşıyorsanız.

Kendine Güvenen – Sosyal ve dışa dönük, bütünlük, dürüstlük ve samimiyetle başkalarının güvenini ve inancını kazanabilirsiniz

İkna Kabiliyeti – Titiz , Disiplinli ve düzenli çalışan. Başkalarının desteğini ve bağlılığını kazanmak için zorlayıcı argümanlar kullanmaya alışık.

Tercihen Ataköy Bakırköy Yenibosna civarında oturuyorsanız veya Metrobüs Marmaray hattına yakın ikamet eden.

Bağlantı Kuran – 9ekim Organizasyonu içinde ve dışında ilişki ağları oluşturacaksınız.

Teknoloji ve Otomobil Meraklısı - Çevreyi, işe veya kişisel performansa fayda sağlayabilecek yeni teknik beceriler veya yetenekler için tarayabilen

Benzersiz ve heyecan verici bir paket sunuyoruz – otomobil ve müşterisine dünyasına farklı bir pencereden bakıyorsanız. Çalışan mutluluğuna odaklanan bir kültür sunuyoruz. 

Instagram, Facebook gibi Sosyal medya araçlarını aktif kullanan ve tekniklerini bilen.

Tercihen Sigara Kullanmayan.


Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Almanca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Satış Pazarlama Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Temsilcisi Satış Pazarlama Temsilcisi Maaşları Satış Pazarlama Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Temsilcisi Nedir? Satış Pazarlama Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

1993 yılında kurulmuş bulunan 9ekim Grup bünyesinde Türkiye'deki yabancı konsolosluklara, Türkiye’de yaşayan yabancı Expatlara vergisiz araç alım satı

Şirket Sayfasına Git

Satış Pazarlama Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Temsilcisi Satış Pazarlama Temsilcisi Maaşları Satış Pazarlama Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Temsilcisi Nedir? Satış Pazarlama Temsilcisi İş İlanları