warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Uzun Dönem Data Kontrol Stajyeri

A.S.WATSON GÜZELLİKVE BAKIM ÜRÜN.TİC.A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

817 başvuru

Çalışma Şekli

Stajyer

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

817 başvuru

Departman

Satınalma

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Watsons Hakkında

Hong Kong’da 1841 yılında kurulan A.S. Watson Group, 25 pazarda 15.000 mağazasıyla dünyanın en büyük uluslararası sağlık ve güzellik perakendecisidir. Her yıl 5,2 milyardan fazla müşteri ve üye, 12 perakende markasından mağazalar ve online aracılığıyla alışveriş yapmaktadır

12,900’ü Hong Kong’da olmak üzere dünya çapında 140.000'den fazla çalışana sahip A.S. Watson Group ayrıca 50'den fazla ülkede liman ve ilgili hizmetler, perakende satış, altyapı, enerji ve telekomünikasyon olmak üzere beş temel iş koluna sahip dünyaca ünlü çok uluslu bir holding olan CK Hutchison Holdings Limited'in de bir üyesidir.

Watsons, Asya ve Avrupa’da toplam 13 pazarda 7.200'den fazla mağaza ve 1.500'den fazla eczane ile faaliyet gösteren Asya'nın önde gelen sağlık ve güzellik perakendecisidir.

Watsons Türkiye, 100’e yakın şehirde 340’ın üzerinde mağaza sayısı ile Türkiye’nin önde gelen güzellik ve kişisel bakım ürünleri zincirlerinden biridir. 3.000’den fazla Watsons personeli ile sunduğumuz ürünler ve hizmetler yardımıyla müşterilerimizin hayatında pozitif bir fark yaratmayı hedefliyoruz.

  • Önlisans ve Lisans Mezunuysanız,
  • İngilizce bilgisine sahipseniz,
  • Ms Office Programlarını kullanabiliyorsanız,
  • Şuan çalışmıyor ve iş arıyorsanız,
  • İnsanlarla iletişim konusunda kendinize güveniyorsanız,
  • Raporlama ve analitik düşünme yeteneğinize güveniyorsanız,
  • Her durumda güler yüzünüzü koruyup, dış görünümünüze önem veriyorsanız,
  • Diksiyonunuza güveniyorsanız,
  • Dikkatli ve düzenli çalışma prensibine sahipseniz,

başvurunuzu bekliyoruz.


İŞ TANIMI

  • Şirket içerisinde tanımlanmış standart ve akışlara göre Ürün/Fiyat/Tedarikçi bilgilerinin ERP sistemine girişini yapmak,
  • Sistemde değişen bilgilerin doğru ve güncel tutulmasını sağlamak.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

A.S. Watson Group Hakkında: Watsons, A.S. Watson Group’un amiral gemisi konumundaki sağlık ve güzellik markasıdır. Watsons, Asya ve Avrupa’da to

Şirket Sayfasına Git

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları