warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa(Nilüfer, Osmangazi)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

186 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

186 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Grup şirketimize ait 69 farklı startup projemizde rol alabilecek genç ve inovatif ekip ruhunu taşıyan, gelişime açık ve aşağıda belirtilen niteliklere sahip veya öğrenme isteği olan Yazılım Geliştirici arıyoruz. 

Ekibimizde çalışmaları ile kendini gösteren, aidiyet duygusu taşıyan takım liderleri tamamlanan projelerden pay alacaktır. İl dışından gelecek arkadaşlarımıza konaklama desteği verilecektir. 

MVC yapısına hakim, İyi derecede PHP bilgisine sahip, (Laravel bilmesi tercih sebebi olacaktır), HTML5, jQuery, CSS, Javascript, AJAX konusunda tecrübe sahibi, MYSQL'e iyi seviyede hakim, Arayüz geliştirme süreçlerinde yer almış, Server kurulumu, geçişleri, transferleri gerçekleştirebilecek, Tercihen Vue, Bootstrap konularında bilgi ve tecrübe sahibi, Tasarım, arayüz ekipleri ile ihtiyaçlar doğrultusunda iletişimde olacak ve iş geliştirecek. 

Dinamik bir ortamda çalışmaya yatkın, hırslı, yoğun çalışma temposuna alışık, prensipli ve titiz, Müşteri ve insan ilişkileri kuvvetli, Google Adwords & Analytics konularında ilgili, gerekli raporlamaları yapabilecek, Dijital pazarlama (Digital, Sosyal, SEM, SEO, Email Marketing, Affiliate Marketing) hakkında deneyimli  ve yenilikleri yakından takip eden, öneriler sunan ve raporlama yaparak verimlilik takibi gerçekleştirebilecek, Analitik düşünebilen, Güncel teknikleri takip eden, Takım çalışmasına yatkın Esnek çalışma saatlerine uyumlu, Ekip çalışmasına yatkın, Sonuç ve çözüm odaklı, çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

Yazılım Geliştirme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Geliştirme Uzmanı Yazılım Geliştirme Uzmanı Maaşları Yazılım Geliştirme Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Geliştirme Uzmanı Nedir? Yazılım Geliştirme Uzmanı İş İlanları