warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Sosyal Çalışmacı

Adecco

Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Muğla, Trabzon, Yalova, Kilis, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Hizmet

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Adecco Group dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları ile geleceğine inanıyoruz ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer olanakları sağlıyoruz.  60 ülkeden yetenekleri geliştiriyor ve buna uygun isle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olarak, örneklerle liderlik ediyor, ekonomileri besliyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz.  Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz 34.000 çalışanımızı güçlendiriyor.

 Great Place to Work® - Dünyanın En İyi İşverenleri sıralamasında en iyi işverenlerden biri olarak listelenmekten gurur duyuyoruz.  Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında (ADEN) listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Hired.

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu için ' Sosyal Çalışmacı ' arayışımız bulunmaktadır.

• Merkez müdürü/koordinatörü/proje koordinatörü gözetiminde, mevcut Standart Operasyon Prosedürlerine uygun olarak vaka yönetimi, sosyal destek, eğitim, öğretim ve hizmet sunumu konularında çalışır. Mültecilerin kendi kendilerine yeterli olmalarına yardımcı olmak için sosyal hizmet görevlisi:

 Merkezdeki / uzak veya mobil ekip / kurumdaki diğer personel ile tam işbirliği içinde çalışır.

 Mültecilere hakları, mevcut hizmetleri ve ihtiyaç duyabilecekleri diğer konularda bilgi ve danışmanlık sağlar.

 Mültecileri gerekli hizmetlere ve destek mekanizmalarına yönlendirir.

 Mülteciler için güçlendirici bir ortam sağlar.

 Mültecilerin sorunlarını güvenli bir şekilde çözmeleri için ihtiyaç duydukları yasal sistem, araç ve kurumları kullanmalarına yardımcı olmak için tutum ve davranış geliştirme faaliyetlerimizi yürütür.

 Mültecilerin konser ve organizasyonda hareket etme becerilerini geliştirmelerini destekler.

 Sosyal entegrasyon faaliyetlerini yürütür. Önyargıları kıracak etkinlikler düzenleyerek bilgilendirme ortamları hazırlar ve mültecilerin toplumla bütünleşmesine yardımcı olmak için ortak etkinlikler düzenler.

 Mültecilerin katılımcı davranışlar geliştirmelerini destekler.

 Mültecilerin merkezdeki faaliyetlerin belirlenmesinde aktif rol oynamalarına olanak sağlayacak bir ortam hazırlar. 

 Merkez personeli ile birlikte yararlanıcılara yönelik sosyal faaliyetler (piknik, sinema, tiyatro, kültürel etkinlikler vb.)

 Mültecilerin işte, okulda veya diğer ortamlardaki zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı olur.

 Ev ziyaretleri (gerektiğinde) dahil olmak üzere vaka yönetimi yapar ve veri toplamayı destekler.

 Proje illerinde yerel proje etkinlikleri (toplantılar, çalıştaylar, eğitimler gibi) ve gerektiğinde ve gerekli kapasite varsa eğitimler düzenler.

 Bunu yapmak için eğitilmişse, koruma ve kadına yönelik şiddet vakalarını yönetir.

 SOP'ler/ilgili mevzuat izin verdiğinde ve gerektirdiğinde mültecilere hizmet sunumuna eşlik eden görevleri üstlenebilir. 

 İlgili kurumun bağlı bulunduğu Yönetmelik uyarınca, merkezin hizmet sunum modeli doğrultusunda ihtisaslaşmış hizmetlerde çalışır ve ilgili işlevleri yerine getirir.

 TCDŞ riski altındakilere veya bunlardan kurtulanlara psikososyal destek, kurumsal psikososyal destek müdahaleleri, bireysel ve kurumsal düzeyde çocuk gelişimi müdahaleleri üstlenir.

Aranan Nitelikler

 Sosyal Hizmetler, Çocuk Gelişimi veya Psikoloji alanında lisans derecesi.

 Ulusal düzeyde en az 2 yıl mesleki deneyim; uluslararası deneyim tercih sebebidir.

 Bir sosyal hizmet ortamında mülteci kadın ve çocuklarla çalışma deneyimi tercih edilir. 

 Akıcı Türkçe yazma, konuşma ve okuma.

 Arapça veya Farsça' yı akıcı konuşan.

 Microsoft Office, Windows tabanlı programları iyi derecede kullanma. 

 İletişim ve danışmanlık becerilerini etkin bir şekilde kullanma becerisi. 

 Üst düzey sosyal ve sözel beceriler. 

 Vardiyalı çalışmaya (gece vardiyası dahil) uyum sağlama.

Adecco, İşkur' un denetiminde 10.12.2019 tarihli 442 No' lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Arapça(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Farsca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Sosyal Hizmetler Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sosyal Hizmetler Uzmanı Sosyal Hizmetler Uzmanı Maaşları Sosyal Hizmetler Uzmanı Nasıl Olunur? Sosyal Hizmetler Uzmanı Nedir? Sosyal Hizmetler Uzmanı İş İlanları

İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Hakkımızda

ADECCO insan kaynakları konusunda tüm istihdam hizmetlerini ve danışmanlık çözümlerini global iş piyasasına tanıtan özel istihdam bürosudur . 75 ülked

Şirket Sayfasına Git

Sosyal Hizmetler Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sosyal Hizmetler Uzmanı Sosyal Hizmetler Uzmanı Maaşları Sosyal Hizmetler Uzmanı Nasıl Olunur? Sosyal Hizmetler Uzmanı Nedir? Sosyal Hizmetler Uzmanı İş İlanları