warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir(Kemalpaşa)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

İş Sağlığı ve Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği

Başvuru Sayısı

375 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

375 başvuru

Departman

İş Sağlığı ve Güvenliği

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1919' dan beri müşteri odaklı çözümlerin lider tedarikçisi olan AKG, güvenilir, yüksek kaliteli radyatörler ve ısı eşanjörleri üretiminde uluslararası olarak takdir gören bir ün kazanmıştır. Merkezi Almanya Hofgeismar'da bulunan AKG Verwaltungsgeselischaft (holding şirketi), 3.000 çalışanı ve çeşitli tasarımları ile ısı eşanjörü alanında lider konumdadır. Almanya, Brezilya, Meksika, Fransa, Letonya, Türkiye, Hindistan, Amerika ve Çin'de bulunan üretim tesisleri bulunmaktadır. Bunun yanısıra, sunduğu çözümlerin günden güne gelişimini destekleyen ve takip eden AKG Grup, yüksek performanslı ısı eşanjörleri ve soğutma modülleri ile hitap ettiği her sektörün (yapı ekipmanları, tarım ve orman makineleri, raylı sistemler, otomotiv, ticari araçlar vb.) önde gelen firmaları ile çalışmaktadır. Firmamızın Genel Müdürlük departmanı bünyesinde "İSG Uzmanı" olarak görev alacak;

  • En az B sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip,
  • İBYS programlarına (tercihen Meditek) hakim,
  • ISO 45001 ve ISO 14001 iç denetçi sertifikasına sahip, standartarın gerekliliklerini yerine getirebilecek,
  • Çevre ile ilgili yasal zorunluluklara hakim,
  • Tercihen otomotiv ve kimya sektörlerinde çalışmış, proses bilgisine sahip,
  • TMGD (Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı) konusunda tecrübe sahip yeni çalışma arkadaşı arıyoruz.


İşin Tanımı:

- İş Güvenliği konusunda düzenli saha denetimleri, raporlamalar gerçekleştirmek.

- Düzenli olarak risk değerlendirmeleri gerçekleştirmek ve takibini sürdürmek. Yeni iş ekipmanı ve proses ilavelerinde kurulum öncesi İSG ve Çevre gerekliliklerini belirlemek, Kurulum sonrası kontrol ederek kabulünü gerçekleştirmek.

- Yasal olarak zorunlu ve İSG kültürünü geliştirecek diğer eğitimlerin planlanması ve uygulanması.

- İş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesi için alınması gereken önlemleri belirlemek ve takibini gerçekleştirmek.

- Meydana gelen iş kazası ve meslek hastalığı sonrasında nedenlerinin araştırılıp tekrarlanmaması için gerekli konular ile ilgili işverene önerilerde bulunmak ve uygulamaların takibini gerçekleştirmek.

- ISO 45001 ile ilgili tüm gereklilikleri yerine getirmek.

- Müşteri auditlerinde İSG ve Çevre ile ilgili kısımlarda denetimlere eşlik etmek, gereklilikleri yerine getirmek.

- Yasal mevzuatların ve müşterilerin belirlemiş olduğu diğer gerekliliklerin takibini gerçeleştirmek ve firma içi uygulamaları gerçekleştirmek.

 - Çevre yönetimi faaliyetlerini Çevre Danışmanı veya Çevre Görevlisi ile birlikte mevzuata uygun bir şekilde yürütmek ve koordine etmek.

- Fabrikada çıkan atıkların tespitini yapmak, bu doğrultuda atık yönetim planı oluşturmak ve uygulamak.

- Oluşan Proses atıklarını azaltacak faaliyetlerde bulunmak.

- Tehlikeli atık gönderimlerini organize etmek, MOTAT sistemi ile mevzuata uygun şekilde atık gönderimlerini gerçekleştirmek.

- Tehlikesiz atık gönderimlerini organize etmek, sıfır atık yönetimini sağlamak ve sıfır atık verilerini toplamak.

- Ambalaj atıkları için piyasaya süren beyanını için verileri toplamak, bildirimlerini Çevre Danışmanı veya Çevre Görevlisi ile birlikte yapmak.

- Tesis veya faaliyetin çevresel konularda alması gerekli izin, lisans ve belgeleri alma, güncelleme ve/veya yenileme çalışmalarını Çevre Danışmanı veya Çevre Görevlisi ile birlikte yürütmek.

 - TMGD ile ilgili şirketin hizmet aldığı danışmanlık şirketi ile koordineli çalışmak ve faaliyetleri takip ederek yöneticisine raporlamak.

- Uygunsuzluk durumunda zamanında aksiyon almak ve bir daha tekrarlanmayacak şekilde sistemi garanti altına almak.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

İş Güvenliği Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Güvenliği Mühendisi İş Güvenliği Mühendisi Maaşları İş Güvenliği Mühendisi Nasıl Olunur? İş Güvenliği Mühendisi Nedir? İş Güvenliği Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

1919'dan beri müşteri odaklı çözümlerin lider tedarikçisi olan AKG, güvenilir, yüksek kaliteli radyatörler ve ısı eşanjörleri üretiminde uluslararası

Şirket Sayfasına Git

İş Güvenliği Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Güvenliği Mühendisi İş Güvenliği Mühendisi Maaşları İş Güvenliği Mühendisi Nasıl Olunur? İş Güvenliği Mühendisi Nedir? İş Güvenliği Mühendisi İş İlanları