warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Hububat Analisti

Altuntaş A.Ş.

Aksaray

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ALTUNTAŞ HAVALANDIRMA TURİZM SAN.TİC.A.Ş.

Tahıl depolama sistemleri konusunda dünyanın lider kuruluşlarından olan Altuntaş A.Ş., endüstriyel hayatına 1981 yılında Aksaray’da başlamıştır. Çalışmalarına tavuk kafesi üretimi ile başlayan kuruluş, zamanla portföyüne aksiyal fanları da ekleyerek Alfan markasıyla Türkiye’de fan üretimini gerçekleştiren ilk kuruluş olmuştur. Daha sonra faaliyetlerine hız kazandıran firma, sektörde elde ettiği başarının verdiği güçle vizyonuna çelik silo üretimini de ekleyerek OBIAL markası ile bu alandaki ihtiyaca da cevap veren yüksek kaliteli üretimi ile kendisini ispatlamıştır.


ALTUNTAŞ AŞ, OBİAL AŞ., MAFAL AŞ.,AEMOT A.Ş.,LİDAŞ A.Ş. ve GRAND ALTUNTAŞ OTEL firmalarımız ALTUNTAŞ GROUP çatısı altında 2011 yılı itibari ile toplanmıştır.

 

Üretim tesislerini ürün portföyünün genişlemesiyle büyüten ve yıllık cirosunun önemli bir kısmını AR-GE çalışmalarına ayıran Altuntaş A.Ş., üretim teknolojisine son derece önem vermekte ve dünya standartlarında üretim gerçekleştirmektedir. Altuntaş A.Ş., Aksaray’da konumlandırmış olduğu üretim tesislerinde  1.350.000 m2 açık alan ve 110.000 m2 kapalı alanda hizmet vermektedir.

Üstün kalitede gerçekleştirdiği üretimi, kalite politikası, satış sonrası hizmet anlayışı ve prensipleri ile Türkiye pazarında markalaşma sürecini tamamlamış bulunan kuruluş, ulusal pazarda elde etmiş olduğu başarıyı uluslararası platforma taşımıştır. Her geçen yıl gerçekleştirdiği yüzlerce projeyle hedeflerine emin adımlarla ilerleyen firma, 1994 yılından bugüne kadar 70’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirerek Aksaray’da defalarca ihracat şampiyonu olmuştur. Havalandırma sistemleri konusunda ALFAN markası; çelik hububat depolama sistemleri ve taşıyıcı ekipmanları konusundaysa OBİAL ülkemizi başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyada başarıyla temsil etmektedir. Sürekliliğini ve etkinliğini düzenli olarak yapılan AR-GE çalışmalarının da desteğiyle sağlayan Altuntaş AŞ; bu başarısını uluslararası kalite standartlarını uygulayarak kanıtlamış; TS EN ISO 9001-2008 standartlarına göre bir kalite yönetim sistemi kurmuştur.


Hedefimiz gün ve gün gelişimimizi sürdürerek Türk halkına yakışır bir biçimde, ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için ilk gün ki heyecan ve özverimizle misyonumuzdan ödün vermeden çalışmalarımıza devam etmek ve ilk 500 ihracatçı arasına girmektir ana hedefimizdir.

Yeni yatırımlara istinaden büyümekte olan ekibimiz içerisinde yer alacak, Reklamcıya ihtiyacımız vardır.



İŞ TANIMI

Tercihen üniversitelerin Ziraat Mühendisi, Gıda  Mühendisi, Kimya Mühendisi Lisans  ve  ön lisans  bölümlerinden mezun olan veya Bakanlıkça  kabul  edilen ilgili Bakanlık  ya da diğer  kamu veya  özel kuruluşlarca  düzenlenen kursa,  belirli bir  sertifika programına  veya  eğitimine tabi  tutularak yetkili sınıflandırıcının iş  ve  faaliyetlerine  ilişkin bir  belge  almaya  hak kazanmış teknik  personel ile  diğer idari yardımcı  personeli.

Mikrosoft Office programlarını  iyi  derecede  kullanabilenAlanında minimum 3 yıl deneyimi olan,

Aldığı işin takibini başından sonuna yapabilecek,

Gelen revizyonları hızlı ve dikkatli şekilde tamamlayabilecek,
Planlama, önceliklendirme ve iş takibi becerisine sahip,
Analitik düşünme ve sonuç odaklı çalışma yetkinliğine sahip,
Yaratıcı, pozitif, çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
Aksaray'da ikamet eden/ edebilecek,

Aktif araç kullanabilen,

Ekip arkadaşı arıyoruz.



Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Muaf, Yapıldı
B sınıfı

Reklam Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Reklam Sorumlusu Reklam Sorumlusu Maaşları Reklam Sorumlusu Nasıl Olunur? Reklam Sorumlusu Nedir? Reklam Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

ALTUNTAŞ HAVALANDIRMA TURİZM SAN.TİC.A.Ş.Tahıl depolama sistemleri konusunda dünyanın lider kuruluşlarından olan Altuntaş A.Ş., endüstriyel hayatına 1

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgür

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Reklam Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Reklam Sorumlusu Reklam Sorumlusu Maaşları Reklam Sorumlusu Nasıl Olunur? Reklam Sorumlusu Nedir? Reklam Sorumlusu İş İlanları