warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Maksimum Sigorta Uzmanı - Tüm İller

Anadolu Sigorta

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Sigorta

Sigorta

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Sigorta

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimiz stratejileri doğrultusunda, Banka Sigortacılığı Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere, Türkiye İş Bankası şube müşterilerine ürünlerimizin satış ve pazarlamasını gerçekleştirerek, hedeflerine ulaşmasını banka dağıtım kanalı aracılığıyla sağlayacak takım arkadaşları arıyoruz.

Maksimum Sigorta Uzmanı unvanlı bu kadromuz aktif saha satışında görev yapacak ve görev yerleri banka şubeleri olacaktır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden veya 2 yıllık meslek yüksek okullarının Sigortacılık, Pazarlama, İşletme vb. bölümlerinden ya da bu okulların yetkili makamlarca tanınmış yurtdışındaki eşdeğerlerinden mezun olmak,MS Office programlarını etkin kullanabilmek,Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak,Satış ve pazarlama konusunun gerektirdiği yetkinliklere, iş disiplinine ve performansa sahip olmak.

*Pozisyon seyahat gerektirmektedir.

İş Tanımı:

Maksimum Sigorta Uzmanı pozisyonu 2 farklı alanda görevlendirilebilmektedir.

*Maksimum Sigorta Uzmanı – Genel: Kendisine verilen satış hedefleri doğrultusunda atandığı Banka şubelerinin ticari müşterilerine yönelik olarak, hayat dışı tüm sigorta ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.

*Sağlık Sigortaları Maksimum Sigorta Uzmanı: Aynı kapsamda yalnızca Sağlık Sigortaları ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.

İlgili pozisyon için olumlu değerlendirilen adaylara ilk aşamada satış yetkinlikleri envanter linki gönderilerek belirtilen tarihe kadar yanıtlamaları istenecektir. Bu aşamada başarılı olan adaylar sürecin devamında yetkinlik bazlı değerlendirme görüşmelerine davet edilecektir.

Değerlendirmelerde başarılı olarak işe alınması uygun görülen adaylar eğitim sürecinden sonra göreve başlatılacaktır.

*Anadolu Sigorta, UN Global Compact Kadının Güçlenmesi Prensipleri (Wep’s) imzacısıdır.

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Sigorta Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sigorta Uzmanı Sigorta Uzmanı Maaşları Sigorta Uzmanı Nasıl Olunur? Sigorta Uzmanı Nedir? Sigorta Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Anadolu Sigorta, 1 Nisan 1925 tarihinde Ulu Önder Atatürk'ün girişimiyle, Türkiye'nin ilk ulusal bankası olan Türkiye İş Bankası’nın öncülüğünde kurul

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) kapsamında; kimlik bilgileri, i

Detaylı Bilgi

Sigorta Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sigorta Uzmanı Sigorta Uzmanı Maaşları Sigorta Uzmanı Nasıl Olunur? Sigorta Uzmanı Nedir? Sigorta Uzmanı İş İlanları