warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Business Pro

Apple

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Müşteri İlişkileri

Müşteri İlişkileri

Yönlendirme Sayısı

222 yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Yönlendirme Sayısı

222 yönlendirme

Departman

Müşteri İlişkileri

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Apple Retail’de yüksek potansiyele sahip kurumsal müşterilerle görüşmek ve ilişkileri geliştirmekle sorumludur. Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik, çözüm odaklı bir yaklaşım geliştirme konusunda kanıtlanmış bir deneyime sahiptir. İş dünyasına ve satışlara yönelik güçlü sezgilerinin yanı sıra temel KOBİ, iş dünyasının zorlukları ve bulunduğu bölgedeki eğilimler gibi konulara hakimdir. Business Pro, Apple ve üçüncü taraf çözümlere yönelik güçlü danışmanlık uzmanlığına sahiptir. Mağaza ekibi için kaynak ve mentordur. Kurumsal müşterilerin mağaza kültürüne entegre olduğu bir iş ortamının gelişmesine destek olur. Gerektiğinde müşteri potansiyelinin tanımlanması, onaylanması ve/veya geçişinin yapılması için mağaza liderlik ekibiyle yakın ilişki içinde çalışır. Apple içinde, müşterilerimizle ve ekibimizle güçlü ilişkiler kurabilecek kişiler arası iletişim, etkileme ve uzlaşma becerilerine sahiptir.

Temel Nitelikler

  • Teknoloji ve/veya kurumsal müşteri çözümlerinin satışı ya da eşdeğer bir alanda minimum 3-5 yıllık başarılı ve yüksek performanslı deneyim.
  • Mobiliteyi benimseme ve kurumsal dönüşüm üzerine ileri düzeyde ve kanıtlanmış Apple uzmanlığının yanı sıra KOBİ, teknoloji trendleri, zorluklar ve sektörlere yönelik genel bilgi.
  • Mükemmel düzeyde dinleme, uzlaşma, kişiler arası iletişim ve müşteri deneyimi becerileri.

Açıklama

Yüksek potansiyele sahip kurumsal müşterilere odaklanarak, müşterilerle iletişimi yönetir, ilişkileri derinleştirir, satışları ve kurumsal müşterilerle ilgili farkındalığı artırır ve sadakat oluşturur. CRM ve diğer araçlardan yararlanarak hesap yönetimi, fırsat kanalı oluşturulması ve fırsat yönetimi doğrultusunda kurumsal müşteri performansını planlar ve öngörür. Kurumsal müşterilerle ilgili ve kendine güvenen bir şekilde iletişim kurarak teknolojimizi tanıtır. Apple ve üçüncü taraf çözümleriyle hizmetlerinin müşterilerin çalışma şekillerini nasıl dönüştürebileceğini keşfetmelerine yardımcı olur. Ekosistem platformumuzdaki Apple çözümlerinin müşterinin organizasyonunda benimsenmesi ve organizasyon içinde yaygınlaştırılması için etkili müşteri planları geliştirir. Müşterilerle kurulan iletişimin güçlendirilmesi için brifingleri yönetir, destekler ve atölye çalışmalarından yararlanır. Doğru müşteri bilgilerinin alınıp korunması, ilişki, fırsatlar ve görevlerin yönetilmesi, en iyi uygulamaları temel alarak müşteri hakkında görüşler geliştirilmesi için CRM’i etkin şekilde kullanır. Çalışma arkadaşlarına kurumsal müşterilerin ihtiyaçları ve çözümleri konusunda mentorluk yapar, konu uzmanı görevini üstlenir. Müşteri deneyiminin sürekli olarak geliştirilmesi için Kurumsal Müşteri NPS’inden gelen geri bildirimleri takip eder, analiz eder, yorumlar ve paylaşır. Müşteriyle iletişim stratejisine uygun olarak müşterilerin aktarılmasının kusursuz bir şekilde yapılması ve sorunsuz bir müşteri deneyiminin sağlanması için İş Geliştirme Müdürü ve müşteri ekibiyle birlikte çalışır. Politika ve prosedürlerle uyumun sağlanması için tüm Retail Kurumsal Müşteriler programları ve teklifleri üzerinde kapsamlı bilgiye sahiptir.

Ek Gereksinimler

  • Yüz yüze ve telefonda mükemmel yazılı ve sözlü iletişim kurabilmek
  • Bir organizasyonun tüm seviyelerindeki yetkililer ve yöneticilerle etkin bir şekilde çalışma becerisi
  • Mükemmel organizasyon ve süreç yönetimi becerileri, öncelik belirleme ve ?müşteri isteklerine yanıt verme becerisi
  • Dinamik ve sürekli değişen bir perakende satış ortamına uyum sağlama becerisi

Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Kurumsal Müşteri Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Müşteri Danışmanı Kurumsal Müşteri Danışmanı Maaşları Kurumsal Müşteri Danışmanı Nasıl Olunur? Kurumsal Müşteri Danışmanı Nedir? Kurumsal Müşteri Danışmanı İş İlanları

Telekomünikasyon / Telekomünikasyon Tüketici Ürünleri 1+

Hakkımızda

Yapmayı sevdiğimiz şeyleri yepyeni yollarla yapabilmemiz için yaratılabilecek olanakları düşünen, üreten ve sürekli yeniden tasarlayan, kültürel çeşit

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Prim, Hayat Sigortası.

Kurumsal Müşteri Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Müşteri Danışmanı Kurumsal Müşteri Danışmanı Maaşları Kurumsal Müşteri Danışmanı Nasıl Olunur? Kurumsal Müşteri Danışmanı Nedir? Kurumsal Müşteri Danışmanı İş İlanları