warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Marin Operasyon Saha Elemanı

Asmira Group

Aydın(Kuşadası, Didim), İzmir(Çeşme), Muğla(Bodrum, Fethiye)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

337 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

337 başvuru

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Pozisyon: Marine Operasyon Saha Elemanı 

Şehir: Çeşme, Kuşadası, Didim, Turgutreis, Göcek

Şirket Sektörü: Marin


ŞİRKET PROFİLİ


Asmira Marine, Avrupa standartlarının üzerinde kanıtlanmış marin istasyon operasyonlarındaki başarısı ile Türkiye'de bulunan D-Marin Turgutreis, D-Marin Göcek, D-Marin Didim, Kuşadası Setur Marina ve IC Çeşme Marina istasyon operasyonlarını yürütmektedir 2020 yılı itibari ile Asmira&Co çatısı altında Karadağ D-Marin Portonovi’de istasyon operasyonlarına başlayan Asmira Marine, sektördeki tecrübe, bilinirlik ve kalite odaklı iş yapış biçimlerini yatçılığın farklı kollarına taşıma ve geliştirme kararı alarak aynı yıl içerisinde yakıt dışı yatçılık faaliyetleri olan tekne kiralama, tekne bakım & onarım & kışlama, yat malzemeleri satışı gibi alanlarda hizmet vermeye başlamıştır.


Asmira Marine, 2020-2021 Bavaria ve Beneteau model yatlara ve 4.4 Bali katamaranına yatırım yaparak yat kiralama hizmetine hızlı bir giriş yapmıştır. Yatlarına çeşitli operaların kadın karakterleri olan "Dorabella, Fiordiligi, Pamina ve Donna Elvira" isimlerini vererek eşsiz imzasını oluşturmuştur. Yüksek kalitede yat mutfak takımları, özel yapım nevresim takımları ve ayrıcalıklı donanımları ile Asmira Marine, misafirlerine yolculukları boyunca en iyi hizmeti vermektedir. Yatçılık alanına olan tutkusu sayesinde Asmira Marine, Çeşme Altınyunus ve Turgutreis D-Marin'de bulunan 2 teknik ofisi ile bakım & onarım sektöründe yeni bir ekol başlatmıştır. Asmira Marine, kısa sürede 100’e yakın teknenin farklı ihtiyaçlarına yönelik bakım ve onarım operasyonlarını gerçekleştirerek, tekneleri sahipleri ile en iyi kondisyonda buluşturarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmıştır. 20 kişilik profesyonel ekibi, üst segment ekipman, malzeme ve donanımı ile 10 metreden 50 metreye kadar olan teknelerin motor, elektrik/elektronik, boyama, soğutma, ahşap işleri, genel mekanik gibi tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.


Fiziki, beşeri ve entelektüel sermaye yatırımlarına devam eden Asmira, “Tüm Avrupa kıyılarında yerel bir marka olmak” vizyonunu kararlı bir şekilde takip etmektedir. Asmira, sektördeki tüm önceliklerin yanı sıra bunker, lojistik, turizm, yiyecek-içecek ve dış ticaret gibi çok yönlü iş kollarında hizmet vermektedir. Asmira olarak yenilikçi ve ortak yaratıcı iş modelleri geliştirerek yerel ve uluslararası iş birlikleri ile değer yaratmaya devam ediyoruz.


İşin Tanımı:

Asmira Group Şirketleri bünyesinde bulunan Çeşme Marina, Setur Kuşadası Marina, D-Marin Didim, D-Marin Turgutreis, D-Marin Göcek istasyon ve teknik ofis operasyonlarında “Operasyon Saha Elemanı” olarak görev alabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız.


  • Görev alınan bölgede operasyonlara destek olunması,
  • Yakıt ikmallerini gerçekleştirerek takiplerinin yapılması,
  • Rıhtıma yanaşan deniz araçlarının bağlanması ve ayrılmasına kalite standartlarına uygun olarak yardımcı olunması,
  • Misafirlerin (kaptan ve tekne sahipleri) güler yüzle karşılanması ve talepleri doğrultusunda operasyonun gerçekleştirilmesi,
  • Misafirler ile iletişim kurularak firma tanıtımı yapılması ve satışı arttırıcı faaliyetlerin gerçekleştirilmesi.


Adaylarda aranan nitelikler:

  • Tercihen Denizcilik ya da Yatçılık bölümlerinden mezun,
  • Marine operasyonları hakkında bilgi sahibi olması avantajdır.
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • İletişim yeteneği kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek,
  • Prezentabl, müşteri odaklı çalışabilen,
  • Seyahat ve rotasyon engeli olmayan,
  • Aktif araç kullanabilen,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Öğrenmeye açık ve kendini geliştirebilmek için istekli,
  • Yakıt ve yakıt dışı yatçılıkla ilgili tüm işlerde tecrübeli veya yetiştirilmek üzere adaylar.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Saha Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Elemanı Saha Elemanı Maaşları Saha Elemanı Nasıl Olunur? Saha Elemanı Nedir? Saha Elemanı İş İlanları

Enerji / Petrol ve Ürünleri 3+

Hakkımızda

ASMİRA GROUP Asmira Group, 1977 yılından bu yana edindiği deneyim ve hizmet anlayışını yeni bir bakış açısıyla buluşturan; Ege’de doğup, büyüyüp “T

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARI İÇİN KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ6698 Sayılı Kişisel Veril

Detaylı Bilgi

Saha Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Elemanı Saha Elemanı Maaşları Saha Elemanı Nasıl Olunur? Saha Elemanı Nedir? Saha Elemanı İş İlanları