warning
İlan yayından kaldırılmıştır

AR-GE Laborant

Assan Foods

Balıkesir(Bandırma, Susurluk), Bursa(Karacabey, Mustafakemalpaşa)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin en büyük ketçap, mayonez ve sos üreticisi Assan Foods, yurt içinde Ev Dışı Tüketim pazarında kendi markaları ve perakende ve HORECA’da müşterileri için yaptığı Private Label ürünler ile liderliğini sürdürürken, yurt dışında 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor.

Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarını, dinamik kurum kültürü ile birleştiren Assan Foods’un değer zinciri, markalarla yazılan heyecan verici bir rekabet öyküsünden, akıllı tarım alanında öncü uygulamalara uzanıyor. Assan Foods’un gıda endüstrisinde her zaman rekabetin ve standartların bir adım ötesinde olmak hedefi, kendi hedeflerini yüksek tutan profesyonellere de benzersiz bir kariyer deneyimi fırsatı oluşturuyor.

Türkiye’nin tarım ürünlerini, farklı kültürlerden insanlar için lezzet deneyimine, ülke ekonomisi için de katma değere dönüştüren Assan Foods, yeni fırsatları birbirine aile gibi bağlı güçlü bir ekiple birlikte oluşturup, birlikte değerlendirmek isteyen profesyonellere, iş dünyasında örnek oluşturan bir ortam sunuyor.

Balıkesir Susurluk Bölgesinde yer alan fabrikamızda Assan Foods ailesine katılmak üzere "Ar-Ge Laborantı"arayışımız bulunmaktadır.

  • Üniversitelerin  tercihen Fen Fakültesi Temel Bilimler (Biyoloji , Kimya ve Fizik) bölümlerinden yada Gıda Teknolojisi alanından mezun
  • Gıda laboratuvarı konusunda en az 2 yıllık tecrübeye sahip,
  • MS Office programlarını kullanabilen,
  • Laboratuvar makine ve cihazlarını kullanabilecek,
  • Balıkesir (Bandırma-Susurluk) ve/veya Bursa ( Karacabey-Mustafakemalpaşa) ikamet eden / edebilecek


İŞ TANIMI

  • Ar-Ge  departmanına gelen her türlü numuneyi kayıt altına almak ve analiz etmek,
  • Ürün geliştirme çalışmalarında oluşturulan reçeteleri Arge Laboratuvarında gerçekleştirilmek, fiziksel, kimyasal ve duyusal analizlerini yapmak,
  • Ar-Ge projesi kapsamında numune hazırlamak ve gerekli görülen ürünlerde raf ömrü çalışmaları yapmak
  • Üretim denemeleri için gereken hazırlıkları yapıp, üretim deneme esnasında ve sonrası gereken analizleri kayıt altına almak
  • Ar-Ge laboratuvarındaki hammaddelerin stoklarını kontrol etmek ve ilgili kayıtları tutmak
  • Ar-Ge laboratuvarı depo ve raf düzenini sağlamak


Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Laborant pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Laborant Laborant Maaşları Laborant Nasıl Olunur? Laborant Nedir? Laborant İş İlanları

Gıda / Holding / Şirketler Grubu 1+

Hakkımızda

"Türkiye'nin Salça ve Sos Uzmanı" 1998 yılında Balıkesir-Susurluk’ta Kibar Holding tarafından kurulup, bir çok ilke ve başarıya imza atarak büyüyen

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Kaza Sigortası, Hayat Sigortası, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Laborant pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Laborant Laborant Maaşları Laborant Nasıl Olunur? Laborant Nedir? Laborant İş İlanları