warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Otomasyon Proje Uzmanı

Assan Gıda San. ve Tic. A.Ş.

Balıkesir(Bandırma, Susurluk), Bursa(Karacabey, Mustafakemalpaşa)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

365 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

365 başvuru

Departman

Mühendislik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Assan Foods olarak, Kibar Holding tarafından, 1998 yılında daha yassı olan ve salça üretiminde kullanılan sanayi domatesinin en yoğun olarak yetiştirildiği Karacabey Ovası’nın yanında, Susurluk’ta en yeni teknolojilerle kurulduk. Türkiye’de tek bir yerde en yüksek domates işleme kapasitesine sahip fabrikalardan biridir. 200 bin m2 açık alan üzerine kurulu tesisimiz, 21bin 600  m2’lik üretim, depo, yönetim, hizmet binaları ve sosyal tesislerden oluşuyor. Günde 4 bin 500 ton taze domates işleyebilme kapasitemiz, yine bir günde 2,5 milyon ürün üretilebilme kabiliyetimiz bulunuyor. Endüstriyel yatırımımız 50 milyon dolar üzerindedir ve yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir.
Ege Serbest Bölge’de bulunan Ege Assan tesisimiz ise, 4 bin 500 m2’lik alanda yılda 24 bin ton domates salçası paketleme kapasitesine sahiptir.
Kurulduğumuz günden beri 70’den fazla ülkeye ürün gönderdik, halen 4 kıtada 30'dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren bir şirketiz.
Üretimimizde,  hijyen standartları en önem verdiğimiz unsurların başında gelmektedir. Senelerdir kalite sistemleriyle çalışmakta, hem sertiifikasyon kuruluşları, hem müşterilerimiz tarafından devamlı denetimler almaktayız. ISO 9001:2008, BRC, IFS, TSE gibi sektörün önde gelen güvenlik ve kalite belgelerine sahibiz.
Hammaddemiz olan domatesi, Birleşmiş Milletler tarafından “Tarımsal üretim sistemini sosyal açıdan yaşanabilir, ekonomik açıdan karlı, verimli, insan sağlığını ve varlığını koruyan, hayvan sağlık ve refahı ile çevreye önem veren bir hale getirmek” olarak tanımlanan İyi Tarım Uygulamaları (GAP) çerçevesinde ve akıllı tarım yaparak üretiyoruz.
Sürdürebilirlik bizim için diğer bir önemli konudur. Holdingimiz ile beraber Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler anlaşmasını 2015 yılından itibaren her yıl yeniden imzalıyoruz.
 
  •  Üniversitelerin Mekatronik ve/veya Elektrik/Elektronik bölümlerinden / Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik, Endüstriyel Otomasyon,Mekatronik  ve eşdeğer bölümlerinden mezun,
  • PLC ve Otomasyon bilgi ve deneyimi olan,
  • PLC ile çalışan makinelerin bakım ve onarımı, arıza bulma ve çözme konularında deneyimli,
  • Elektrik, kumanda ve güç pano diyagramlarını (şemalarını) okuyabilen, 
  • Endüstriyel Makinelerin Plc Yazılımları ve ekipmanları konusunda deneyimli,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Balıkesir (Bandırma/Susurluk ) veya Bursa (Mustafakemalpaşa,Karacabey )ikamet eden veya edebilecek,

 



İŞ TANIMI

 

  • Otomasyon sistemlerinde; tasarım, programlama ve devreye alma yapabilecek,
  • PLC programlama, AC ve DC sürücüleri, SCADA sistemleri uygulamalarına hakim,
  • DCS sistemleri; planlama, programlama ve devreye alma konularında deneyimli,
  • Otomasyon süreçlerinde tasarım sürecinden test evresine kadar bütün süreçlerde tecrübe sahibi,
  • Problem çözme ve planlama konularında becerikli,

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun)

Otomasyon Proje Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomasyon Proje Uzmanı Otomasyon Proje Uzmanı Maaşları Otomasyon Proje Uzmanı Nasıl Olunur? Otomasyon Proje Uzmanı Nedir? Otomasyon Proje Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

"Türkiye'nin Salça ve Sos Uzmanı" 1998 yılında Balıkesir-Susurluk’ta Kibar Holding tarafından kurulup, bir çok ilke ve başarıya imza atarak büyüyen

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Kaza Sigortası, Hayat Sigortası, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Otomasyon Proje Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomasyon Proje Uzmanı Otomasyon Proje Uzmanı Maaşları Otomasyon Proje Uzmanı Nasıl Olunur? Otomasyon Proje Uzmanı Nedir? Otomasyon Proje Uzmanı İş İlanları