Ürün Geliştirme Uzmanı

ARTESA KUMAŞ SAN. VE DIŞ TİC. A.Ş.

Tekirdağ(Çerkezköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

1 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

581 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

581 başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


1993 yılında Türkiye'de kurulan Aster Tekstil Şirketler Grubu, uluslararası alanda tanınan müşterilerine yenilik, yaratıcılık ve kaliteyi bir arada sunmayı hedefleyen, sektöründe lider, global ve çok yönlü bir üreticidir. Dikey entegrasyon hedefi doğrultusunda yaptığı satın alma ile 2019 yılında Artesa Fabrics şirketi gruba katılmıştır.  

Artesa Fabrics, yüksek performanslı fonksiyonel sentetik elyaflı kumaşlar ve doğal elyaf içerikli kumaşların üretiminde uzmanlaşmış, sektöründe lider bir tekstil şirketidir. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 38bin metrekare alan üzerinde kurulu olan tesislerimizde sahip olduğumuz ve hedeflediğimiz global müşteri portföyümüze en yeni ve en kaliteliyi sunmak için çalışıyoruz. 

Aster Şirketler Grubu bünyesinde olan Artesa Fabrics olarak, çağı yakalayan bütüncül bakış açısı ve güçlü teknolojik altyapımız ile  geleceğin yenilikçi ürünlerini sürdürülebilirlik anlayışıyla üretiyoruz. Küresel toplumun bir parçası olduğumuz için, çevreyi korumakla birlikte toplumsal refahı da destekleyen döngüsel iş modelini ve insanı merkezimize alarak ilerliyor ve işimizin her aşamasını mükemmellik bilinciyle yönetiyoruz.   

Pazardaki değişimleri yakından izleyerek oluşabilecek ihtiyaçları önceden belirliyor ve tüm koşullara hızlı adapte oluyoruz. Bu doğrultuda, hızla büyüyen ve gelişen organizasyonel yapımızda bizimle birlikte yol alacak çalışma arkadaşları arıyoruz. 

Kurumumuzun Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan boyahane ve örme tesislerinde görevlendirilmek üzere “Ürün Geliştirme Uzmanı” aramaktayız.

  • Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Örme kumaşta minimum 4-5 yıl tecrübeye sahip,
  • Yuvarlak Örme kumaş türleriyle ilgili teknik bilgiye sahip,
  • Takip yönü güçlü, ekip çalışmasına uyumlu,
  • Yenilikleri takip eden,
  • Ms Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen,


İŞ TANIMI

  • Kumaş kaliteleri alanında yenilikleri takip etmek, araştırmak
  • Kumaş analizi yapabilmek,içerik tespiti yapabilme.

Aday Kriterleri

En az 4 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Ürün Geliştirme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Geliştirme Uzmanı Ürün Geliştirme Uzmanı Maaşları Ürün Geliştirme Uzmanı Nasıl Olunur? Ürün Geliştirme Uzmanı Nedir? Ürün Geliştirme Uzmanı İş İlanları