Dönemsel Satış ve Ödeme Danışmanı

ATÜ Turizm İşletmeciligi A.Ş

Muğla(Dalaman)

İş Yerinde

İş Yerinde

4 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

365 başvuru

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

365 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


ATÜ Duty Free, 1999’ların sonunda ileri bir vizyon ile modern havalimanları işletmeleri rüzgarını yakalayan TAV Havalimanları ve vergisiz satış mağazaları işletmeciliğinde deneyimli Unifree, Gebr. Heinemann ortaklığıyla kuruldu. ATÜ, kurulduğu günden bu yana, genlerinde havacılık ve mağazacılık alanında lider kuruluşların gücünü taşımaktadır.

Faaliyete ilk başladığı yıllarda yalnızca 80 metrekarelik bir mağazada faaliyet göstermekte olan, ATÜ sonraki 22 yılda sektörün liderleri arasında yerini aldı, günümüzde dünya çapında 7 ülkede 21 havalimanında 1 kruvaziyer limanında, 25.000 m2’lik bir satış alanını kapsayan 110’dan fazla mağaza işletiyor. Merkezi İstanbul’da olan ATÜ, 1.700’den fazla kişiyi istihdam ediyor ve yılda 100 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyor.

ATÜ; Great Place to Work Türkiye tarafından gerçekleştirilen ve çalışanların kurum kültürüne ilişkin deneyimlerinin değerlendirildiği programda, yüksek güven kültürüne sahip iş yeri kriterlerini sağlayarak “Great Place to Work” sertifikasının sahibi olmuştur.

Dalaman Havalimanı’ndaki Operasyonumuz için, aşağıdaki özelliklere sahip, Mart– Ekim ayları arasında dönemsel çalışmak üzere Satış ve Ödeme Danışmanı arıyoruz.  

  

  • MYO / üniversite mezunu veya üniversite eğitimine devam eden,
  • Satış alanında deneyime sahip ya da bu alanda kendini geliştirmek isteyen,
  • İngilizce, Rusça, Almanca dillerinden en az birini iyi derece bilen,
  • Takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, güleryüzlü, özgüveni yüksek, 
  • Vardiya düzeninde olacak şekilde esnek çalışma saatlerinde ve yoğun iş temposunda çalışabilecek,
  • Dalaman'da ikamet eden,

İş Tanımı

  • Mağazalarımıza gelen misafirlere ürünlerin tanıtımını yapmak ve misafir memnuniyetini üst seviyede tutarak satış faaliyetini gerçekleştirmek,
  • Satışı tamamlanan ürünlerin kasa işlemlerini tamamlamak, 
  • Mağazanın günlük operasyonu içerisindeki diğer sorumlulukları yerine getirmek. ( Raf düzenini sağlamak, sayım yapmak vb )





Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Almanca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Rusça(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Satış ve Ödeme Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış ve Ödeme Danışmanı İş İlanları