warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Antalya(Konyaaltı)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Manager candidate

Department

Accounting 

Accounting 

Application Count

249 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Manager candidate

Application Count

249 application

Department

Accounting 

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Axoy Global is a Swedish company in the fruit and vegetable industry in Helsingborg, Sweden. The operational part of the work will be done from Antalya, Turkey. The company has been active for 6 years, but the owners and staff have worked for more than a decade in the industry. Axoy Global today has a strong positive development. We are now looking for a reinforcement in our team that can help develop the company further.


The business also has some smaller companies that you will also be responsible for.


The position as Accounting Manager contains both strategic and operational tasks. The strategies are about developing routines and implementing them, producing and analyzing reports, being an important part of the management to develop Axoy Global to the next level. All operational part of the work involves, monthly and annual accounts, salaries, accounting, forecast, and other common tasks in a finance department. The company works in the business system Visma Business, but also in Visma eEkonomi and Visma Lön.


We are looking for someone who are / have:

- Experienced of having worked as a "generalist" in a finance department that you have known of how financial routines work from entering data into the finance system to reporting, making financial statements, following up, analyzing and interpreting key figures.


- Experienced in Micro or Luca accounting systems,


- Experience and knowledge about how to report in both limited companies and individual companies,5 years or more. 


- We are happy to see that if you have experience of stock management of fast-moving goods, as well as cash and currency management. 


- A clear, driving and operational person who can keep the financial work together and distribute the tasks within the department in an efficient and optimal way.


- Good IT skills and an experienced user of Excel for producing, among other things, financial analyzes.


- Being structured, organized, meticulous, responsible, analytical, business-oriented are some distinguishing features of you as a person. You can handle many different cases while keeping deadlines. You should not afraid to cut in where it is needed.


- Economics education at high school or college level is required.


- The service is 100%.

- The salary will be evaluated according to agreement.

- Access by agreement, but if you can immediately, this is an advantage.


Selection is ongoing.

Welcome to apply!


Axoy Global Helsingborg’ta meyve ve sebze sektöründe faaliyet gösteren bir İsveç şirketidir. İşlemlerin operasyonel kısmı Antalya’dan gerçekleştirilmektedir. Şirketimiz 6 yıldır aktif bir şekilde hizmet vermektedir, ayrıca yöneticilerimiz ve mesai arkadaşlarımızın sektör içinde on yıldan fazla tecrübesi bulunmaktadır. Axoy Global, günümüzde pozitif yönde gelişimini sürdürmektedir. Şirketimizi ileri yöne taşıyıp geliştirmemize yardımcı olacak iş arkadaşları arıyoruz.

İşletmemiz, ayrıca sorumlu olacağınız daha ufak şirketleri içermektedir.


Muhasebe Şefi pozisyonu hem stratejik hem operasyonel görevler içermektedir. Stratejiler rutinleri geliştirmeye ve uygulamaya, rapor üretimine ve analiz etmeye, Axoy Global’i  bir sonraki aşamaya taşımaya yardım etmeyi içermektedir. Aylık ve yıllık hesaplar, maaşlar, hesaplamalar, tahminler ve finans departmanındaki diğer ortak görevler iş tanımındaki tüm operasyonel görevlere dahildir. Şirketimiz muhasebe programlarından Visma Business’ın yanında Visma eEkonomi ve Visma Lön’ü de kullanmaktadır.


Aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları arıyoruz:

- Finansal sisteme veri girişinden raporlamaya, mali tabloların oluşturulması, takip edilmesi, önemli rakamların analiz edilmesi yorumlanması gibi finansal rutinlere hakim olan ve daha önce finans departmanında yöneticilik pozisyonunda çalışmış,

- Micro veya Luca muhasebe programlarına iyi derecede hakim,

- Hem sermaye hem de şahıs şirketlerinde raporlama alanında en az 5 yıl tecrübeli,

- Hem hızlı tüketim mallarının stok yönetimi konusunda hem de nakit ve döviz akışı konusunda tecrübenizin olması ayrıcalık sebebidir.

- Departmanlar arası efektif ve optimal düzeyde görev dağılımını yapabilecek ve finansal görevleri bir arada tutabilecek yeni fikirlere açık, enerjik ve pratik,

- Bilişim araçları konusunda yetenekli, üretim ve finansal analizlerin yanında diğer görevleri gerçekleştirecek düzeyde Microsoft Excel kullanıcısı,


- Yapıcı, düzenli, titiz çalışmayı seven, sorumlu, analitik düşünebilen, iş odaklı olmanız sizi diğer adaylardan ayıracak özelliklerinizden bazılarıdır. Aynı anda birden fazla işi yapabilmeye yatkın olabilmelisiniz. Gerektiği yerde risk almaktan korkmamalısınız.

- Ekonomi alanında en az lise veya üniversite düzeyinde eğitim görülmüş olması gerekmektedir.

Başvurularınızı bekliyoruz.


Preferred Candidate

More than 10 years of experience
Bachelor’s(Graduate)
Completed

Muhasebe Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Müdürü Muhasebe Müdürü Maaşları Muhasebe Müdürü Nasıl Olunur? Muhasebe Müdürü Nedir? Muhasebe Müdürü İş İlanları

Muhasebe Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Müdürü Muhasebe Müdürü Maaşları Muhasebe Müdürü Nasıl Olunur? Muhasebe Müdürü Nedir? Muhasebe Müdürü İş İlanları