warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Sistem Destek Uzmanı

Belsis Ltd. Şti.

Bursa(Osmangazi)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi İşlem

Bilgi İşlem

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Departman

Bilgi İşlem

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

- Bilişim sektöründe en az 5 yıl, "UZMAN" sıfatıyla en az 3 yıl çalışmış,
  (İşin konusu sunuculara ve bilgisayarlara teknik destek olduğundan, ya-zı-lım, sa-tış, sek-re-ter, bü-ro elemanı ya da başka meslektekilerin başvurmaması  rica olunur. Başvurularınız ilgili birime yönlendirilmeyecektir. Diğer birimler ihtiyaçları olduğunda kendi ilanlarını vermektedir.)

- Microsoft Windows sunucu ailesi, Active Directory, IIS yapılandırılmaları ve sorun giderme konularında deneyimli,
  (Müşterilerde ağırlıklı olarak Windows işletim sistemi kullanılmaktadır. Üretilen yazılım çözümlerinin çoğu MS IIS ve MS SQL Server üzerinde çalışmaktadır.)

- Linux işletim sisteminde deneyimli,
  (Gerek şirket içinde geliştirilen, gerekse diğer firmalardan alınan pek çok uygulama Linux üzerinde çalışmaktadır.)

- MS SQL Server, PostgreSQL, Oracle veritabanı sistemlerinin kurulumları, yapılandırılmaları ve sorunlarının giderilmesi konularında deneyimli,
  (Kurumlara yazılan projelerde ağırlıklı olarak yukarıda adı geçen veritabanı sistemleri kullanılmaktadır.)

- Son kullanıcı işletim sistemi, ofis uygulamaları, yazıcı kurulumları, yapılandırılmaları ve sorun giderme konularında deneyimli,
  (Sadece sunucu sistemleri değil, kurumlardaki son kullanıcıların PC, yazıcı ve işle ilgili diğer uygulamalarına da destek verilmektedir.)

- VMware, Hyper-V gibi sanallaştırma sistemleri konusunda deneyimli,
  (Pek çok müşteride VMware sanallaştırma sistemi kullanılmakta ve giderek artan sayıda kurum da sunucu sistemlerini sanallaştırmaktadır.)

- Kurumsal güvenlik duvarı / UTM ve anti-malware çözümlerinin kurulumları, yapılandırılmaları ve sorun giderme konularında deneyimli,
  (Müşterilerin kullandığı farklı markalara ait güvenlik duvarları ve anti-malware ürünlerine destek verilmektedir.)

- Ağ teknolojileri ve cihazları konusunda deneyimli,
  (Akıllı switch, router, APN, modem, vb ürünlere destek verilmektedir.)

- Tercihen üst düzey programlama dillerinden birisini ve SQL dilini bilen,
  (Ya-zı-lım işi yaptırılmayacaktır, ama SQL komutları yazmak gerekecektir. Programlama dillerini kullanmak analitik düşünme becerisini arttırır.)

- Teknik makaleleri okuyup anlayacak derecede İngilizce bilen,
  (Karşılaşılan sorunların aynısını ya da benzerini yaşayanları bulmak ve çözümlerini hızlı şekilde öğrenmek için yapacağınız araştırmalarda az sayıda Türkçe kaynağa karşılık, İngilizce yazılmış onlarca hatta yüzlerce yabancı kaynak karşınıza çıkacaktır. Yurtdışındaki üretici firmalardan ancak İngilizce destek alınabilmektedir. Çeviri siteleri hala mükemmel çeviri yapamıyor. İngilizce'yi az bilmek, sorunu ya da çözümü yanlış anlama ve daha büyük sorunlara yol açma ihtimalini arttırır.)

- Analitik düşünme ve sorun çözme becerilerine sahip,
  (Sistemlerin işleyişini bilen birisi, aldığı hata kodunu aratarak, çıkan sonuçları teker teker uygulamak yerine hatanın nereden kaynaklanabileceğini öngörebilir ve buna yönelik çözüm arar. Bu sayede bilgisayar kullanmayı az bilen müşterilerin yaşadığı ya da karmaşık sistemlerdeki sorunları hızlıca anlayıp çözüme odaklanabilir. Destek süresi uzadıkça müşteri, bu yeteneği olmayan birini, bilgisiz ve yetkin olmayan olarak görmeye başlayacaktır.)

- Tercihen KVKK süreçlerinde deneyimli,
  (Müşterilerde KVKK uyum projeleri yürütülmektedir.)

- Öğrenmeye ve paylaşmaya açık,
  (Çok az kişi yukarıda sayılanların hepsinde uzmanlaşabilmiştir. Öğrenmek ömür boyudur. Çalışırken karşılaşılan sorunları çözmek tecrübenizi, öğrendiklerinizi paylaşmak ise herkesin bilgisini arttıracaktır.)

- Güçlü iletişim becerilerine sahip, diksiyonu düzgün,

  (Yukarıda da belirtildiği gibi kimi bilgisayardan çok az anlayan müşterilere uzaktan ve telefonda destek verilmektedir. Müşteri içinde bulunduğu durum nedeniyle stresli veya öfkeli olabilir. Karşı tarafın sorununu anlayabilmeli, müşteriyi sakinleştirebilmeli, müşteriye sorununu anladığını ve çözmeye uğraştığını yansıtabilmeli, düzgün ve anlaşılabilir konuşabilmelidir.)

- Askerlikle ilişiği olmayan ya da en az 3 yıl tecilli,

  (Geçici değil, uzun süreli çalışabilecek kişiler aranmaktadır. İşe başlayanların uyum sağlayıp verimli hale gelebilmeleri belli bir süre aldığından, yakın zamanda askere gidecek adaylar görüşmeye çağrılmayacaktır.)

- Gerektiği durumlarda fazla çalışma yapabilecek,

  (Destek verilen müşteriler yerel yönetimler olduğundan ve kamuda devamlılık esas olduğundan, bazı sorunların çözümü bir sonraki mesai gününe bırakılamamaktadır.)

- Uzun süreli seyahat ve konaklama engeli olmayan,
  (Normalde yıl içinde yapılan müşteri ziyaret turları, pandemi sürecinde yapılmamaktadır. Ancak adaylar uzun süreli şehir dışı seyahatleri yapabileceklerini kabul etmelidir. Seyahat engeli bulunan adaylar görüşmeye çağrılmayacaktır.)

- Otomobil veya kamyonet sürücü ehliyeti bulunan, aktif sürücülüğü ve uzun yol tecrübesi olan,

  (Servisler ve turlar araba ile yapıldığından ehliyet ve yol tecrübesi şarttır. Ehliyeti olmayan adaylar görüşmeye çağrılmayacaktır.)

- Bursa'da ikamet eden ya da ikamet edebilecek olan

  (İş yeri Bursa'dadır. Pandemi sürecinde evden çalışma yapılsa da iş yerine gitmek gerekecektir. Görüşmeler online ya da telefonla yapılacaktır.)


İŞ TANIMI

Büyük kurum ve kuruluşlar ile yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına yönelik yazılım ve sistem çözümleri üreten firmamızın Teknik Destek Müdürlüğü'nde Sistem Destek Uzmanı olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz.


- Müşterilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda uygun ürünleri tespit ederek teklif haline getirmek

- Satılan ürünleri yerinde kurmak ve ilk eğitimlerini vermek

- Müşterilerde kurulu sistemlere uzaktan ve gerektiğinde yerinde destek vererek çalışır halde tutmak
- Şirket içinde kullanılan sistemlere destek vermek

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Sistem Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sistem Destek Uzmanı Sistem Destek Uzmanı Maaşları Sistem Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Sistem Destek Uzmanı Nedir? Sistem Destek Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

BELSİS LTD. ŞTİ. Belsis Ltd. Şti. 2000 yılında, yerel yönetimler için uygulama geliştirmek, geliştirdiği uygulamaların eğitimini vermek, bu kurumlar i

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Kaza Sigortası.

Sistem Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sistem Destek Uzmanı Sistem Destek Uzmanı Maaşları Sistem Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Sistem Destek Uzmanı Nedir? Sistem Destek Uzmanı İş İlanları