warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Biesse Türkiye Bölge Satış Temsilcisi

BIESSE TURKEY MAKİNE TİC. Ve SAN. A.Ş.

Kocaeli(Gebze), Sakarya(Adapazarı), Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biesse Group Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi için ticaret ve hizmet ağını geliştirmek amacıyla Türkiye pazarında yatırım yapmış ve Ağaç İşleme Makineleri Sektöründe 45 Yıldır Faaliyet Gösteren Seçkin Bayisi ile yaptığı ortaklıkla 2015 yılında Biesse Group’un 34. Grup Şirketi olan BIESSETürkiye’ yi kurmuştur. BİESSE TÜRKİYE olarak Mart 2017’den itibaren de %100 İtalyan firması olarakİstanbul Maltepe’de bulunan ofis, gümrüklü-gümrüksüz depoları, Showroom, çok fonksiyonlu eğitim alanları, lokal servis & yedek parça hizmet departmanlarını içeren 3000 m²’lik İstanbul kampüsünde müşterilerine hizmet vermekteyiz.

 


BIESSE GROUP  Ahşap, cam, taş, plastik ve metal işleme teknolojilerinde küresel bir lider olan Biesse Group; mobilya, kapı/pencere çerçeveleri, inşaat bileşenleri imalatçıları ve gemi yapım ve havacılık endüstrileri üreticileri için makineler, entegre sistemler ve yazılımlar tasarlar, üretir ve dağıtımını gerçekleştirir. Biesse, her yıl Araştırma ve Geliştirmeye ortalama 14 milyon Avro tutarında yatırım yapmakta ve 200’den fazla tescilli patentin haklı gururunu yaşamaktadır. 12 endüstriyel saha, 39 şube, 300 mümessil ve seçkin bayi ağı ile üretiminin %90’ını ihraç etmektedir. İtalyan ve uluslararası tasarım alanında faaliyet gösteren en prestijli isimlerden bazıları Biesse’nin müşterileri arasında yer almaktadır. 1969 yılında Giancarlo Selci tarafından İtalya’nın Pesaro şehrinde kurulan şirketin hisseleri Haziran 2001 tarihinden bu yana Menkul Kıymetler Borsası’nda (STAR segmenti) işlem görmektedir. Biesse bünyesinde dünya çapında 4400 çalışan görev yapmaktadır.


Biesse Türkiye Satış Departmanı’nda Görev Almak Üzere;

·   Üniversite ve Yüksel Okulların İlgili Bölümlerinden Mezun; (Ağaç İşleri Endüstri Müh., Orman Endüstri Müh. Mühendislik Fakülteleri veya İşletme Fakültesi…vb. )

·       İyi derecede İngilizce veya İtalyanca bilen,

·       Yurtdışı ve yurtiçi seyahat engeli olmayan,

·       İnsan ilişkileri kuvvetli, detaya önem veren, sabırlı, işini takip eden ve ekip     çalışmasına yatkın,

·       B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,

·       Askerlik hizmetini tamamlamış,

·       Erkek Bölge Satış Yetkilileri alınacaktır.


İş tanımı

·  Çalıştığı bölgede belirlenen satış hedeflerine ulaşması için gerekli çalışmalarda bulunmak. Bu amaçla bir plan çerçevesinde ziyaret edilecek müşterilere,  şirketin belirlediği satış fiyatları ve yine şirketin belirlediği  satış ekipmanlarını kullanarak  (ürün tanıtımı, katalog gösterimi,  videolar v.s. )  ve gerekli diğer iletişim tekniklerini kullanarak satış faaliyetinde bulunmak.

·  Yeni ve reaktif müşteri çalışması yaparak şirket müşteri portföyünün artmasını sağlamak.

·    Bölgesinde bulunan müşteri potansiyelini yönetmek, müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek, ihtiyaçlarına yönelik makine satışını gerçekleştirmek.

·       Çalışmalarını bilgisayar ortamında raporlamak.

Beklenen Kişilik Özellikleri ve Yetkinlikler:

·       İletişim ve sunum becerilerine sahip, sabırlı,

·       Ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık,

·       Sorumluluk ve insiyatif alabilecek,

 

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) İtalyanca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Bölge Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Temsilcisi Bölge Satış Temsilcisi Maaşları Bölge Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Temsilcisi Nedir? Bölge Satış Temsilcisi İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Mobilya & Aksesuar

Bölge Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Temsilcisi Bölge Satış Temsilcisi Maaşları Bölge Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Temsilcisi Nedir? Bölge Satış Temsilcisi İş İlanları