warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yetiştirilmek Üzere Veri Tabanı Uzman Yardımcısı

Bilge Adam

İstanbul(Avr.)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

544 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

544 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

BilgeAdam Teknoloji; 1997’de İstanbul’da kurulmuş, global operasyonlarınıİngiltere veAvrupa üzerinden yaygınlaştıran bir yazılım şirketidir. Yazılım geliştirme başta olmak üzere teknoloji hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca kendi yazılım ürünlerini de geliştiren BilgeAdam Teknoloji, bu alanda ağırlıklı olarak iş yazılımlarına odaklanmıştır.

1.500’den fazla çalışanı bulunan BilgeAdam Teknoloji; ikisi İTÜ ARI Teknokent ve Bilkent CYBERPARK'ta olmak üzere İstanbul ve Ankara’daki toplam 4 ofisinde hizmet vermektedir. Avrupa'ya hizmet ve yazılım ihracatı faaliyetlerini ise Den Haag - Hollanda ve Londra - İngiltere’deki ofislerinde yürütmektedir.

BilgeAdam Teknoloji; yetiştirme programını tamamlayıp, ülkemizde sektöründe öncü kurumlardan birindeVeri Tabanı Uzman Yardımcısı olarak görev yapacak ekip arkadaşları aramaktadır.


Yetiştirme Programı Hakkında

Yetiştirme Programımız; uygulama temelli bir eğitim modelini esas alan, yapacağınız iş ile ilgili teknik konulardadanışmanlık verilen,%100 istihdam destekli bir programdır. 

 

3 ay süren program kapsamında sektör deneyimine sahip eğitmenler tarafından, son teknolojiyle entegre edilmiş içeriklerle hafta için 5 gün verilensınıf ve online eğitimleri; proje uygulamaları,mentorluk ve etütlerle desteklenir.


Programa başvuru yapıldıktan sonra ön şartları sağlayan adaylar genel müdürlüğümüzde ya da online olarak yapılansunuma davet edilir. Sunuma katılan herkeseteknik yeterlilik sınavı linki gönderilir. Bu sınavı geçen adaylarlamülakat planlanır. Adayların programa uygunluklarına bu mülakat sonrasında karar verilir.


Neden Başvurmalısınız?

BilgeAdam Teknoloji olarak, nitelikli iş gücüne ihtiyacın her geçen gün arttığı teknoloji alanında kendini geliştirip, bir kariyer inşa etmek isteyen adaylara harika bir fırsat sunuyoruz.

  • 3 ay boyunca tam zamanlı mesleki eğitim, 
  • Sektör ihtiyaçlarına yönelik güncel içerik, 
  • Saha tecrübesine sahip eğitmenler,
  • Mentorluk desteği, 
  • Veri Tabanı Uzman Yardımcısı olarak işe yerleşme, 
  • Cazip kariyer fırsatları.


Gereksinimler

  • Üniversitelerin; Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans programlarından mezun,
  • 29 yaşını aşmamış,
  • İstanbul ve Ankara ofislerimizde hibrit olarak çalışabilecek,
  • Temel veri tabanı bilgisine sahip (Tercihen MSSQL, Oracle, PostgreSQL, Linux veri tabanlarından herhangi biri hakkında bilgisi olması)
  • Tercihen en az orta seviyede İngilizce bilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İletişim becerileri yüksek,
  • Teknolojileri öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli,
  • Analitik düşünme becerisi güçlü,
  • Bilişim Teknolojilerine ilgi duyan,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az iki yıl tecilli.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Tecilli
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)

Veri Tabanı Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri Tabanı Uzmanı Veri Tabanı Uzmanı Maaşları Veri Tabanı Uzmanı Nasıl Olunur? Veri Tabanı Uzmanı Nedir? Veri Tabanı Uzmanı İş İlanları

Bilişim / Yazılım 3+

Hakkımızda

BilgeAdam Teknoloji; 1997’de İstanbul’da kurulmuş, global operasyonlarını İngiltere ve Avrupa üzerinden yaygınlaştıran bir yazılım şirketidir. Yazılım

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Veri Tabanı Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri Tabanı Uzmanı Veri Tabanı Uzmanı Maaşları Veri Tabanı Uzmanı Nasıl Olunur? Veri Tabanı Uzmanı Nedir? Veri Tabanı Uzmanı İş İlanları