warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Birevim Tasarruf Finans Uzmanı-Akdeniz Bölgesi

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama A.Ş

Adana, Antalya, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş, Osmaniye

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Tasarruf Finansmanı yöntemiyle bireylerin tasarruflarını sıra dışı başarı hikayelerine dönüştüren BİREVİM, düşük maliyetli ve insan merkezli yeni çözümleriyle tasarruf sahiplerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Kurulduğumuz günden bu yana yenilikçi yaklaşımımız, güçlü sermayemiz, tasarruf sahibi memnuniyetini ön planda tutan kadrolarımız, şube ağımız, teknolojik altyapımız ve operasyonel mükemmellik standartlarımızla sektöre değer katıyoruz. 

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubelerimiz ve 1500’ü aşkın çalışanımızla her geçen gün, kendini yenileyen ve birlikte başarıyı hedefleyen ailemize yeni değerler arıyoruz.

Başvuruları olumlu olarak değerlendirilen adaylarımızı ve Birevim bünyesinde görev yapan tüm çalışanlarımızı; Tasarruf Finansmanı modeli eğitiminde öncü olan Tasarruf Akademi’de kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayan eğitim programlarına dahil ediyoruz.

Hedefimiz; finans sektöründe ve globalde yaşanan gelişmeleri eğitimlerimize entegre ederek kişiye özgü eğitim modelleri ile Tasarruf Finansman sektörüne nitelikli bireyler kazandırmak, çalışanlarımızın yetkiliklerini arttırmaktır.

Bu kapsamda; BDDK intibak süreci içinde yeni tasarruf sahibi kazanımı noktasında sürekli büyüme trendinde olan sektörün lider kuruluşu Birevim’in Adana, Antalya, Hatay, Isparta, Mersin, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta yer alan şubelerinde değerlendirilmek üzere "Tasarruf Finans Uzmanı" pozisyonunda ekip arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız.

Tasarruf Finansman sektörünün mimarı olan Birevim firmasında kariyer hedefleyen siz adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.

BEKLENTİLERİMİZ NELER

  • Satış alanında kariyer hedefleyen,
  • İletişimi kuvvetli ve ikna kabiliyetin yüksek,
  • Takımın bir parçası olmak ve birlik bilinci ile çalışmaktan mutlu olan,
  • Gelişime açık ve her zaman kariyerinde ilerlemek isteyen,
  • Başarı ve sonuç odaklı,
  • Yoğun çalışma ortamında yüksek motivasyonlu, dikkatli ve planlı çalışabilen,
  • Tercihen üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ TANIMI: BİRLİKTE NELER YAPACAĞIZ

  • Şube hedefleri doğrultusunda verilen satış hedeflerinin gerçekleştirilmesi,
  • Tasarruf Sahibi ihtiyaçlarının analiz edilmesi ve tasarruf sahibinin ihtiyacına yönelik doğru ve alternatif çözümlerin sunulması,
  • Tasarruf Sahibi adaylarına şirketin sunduğu tasarruf planlarının aktarılması ve yapılan görüşmelerin satışla sonuçlandırılması,
  • Tasarruf Sahiplerimizden alacağımız referanslarla potansiyel Tasarruf Sahiplerine ulaşılması ve portföyün geliştirilmesi,
  • Tasarruf Sahipleri ile sürekli iletişimde kalarak, finansal ihtiyaçlarına destek olunması ve tasarruf taksit ödemelerinin sağlanması.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Bireysel Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bireysel Müşteri Temsilcisi Bireysel Müşteri Temsilcisi Maaşları Bireysel Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Bireysel Müşteri Temsilcisi Nedir? Bireysel Müşteri Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Sürdürülebilir Tasarruf Modeliyle bireyleri gayrimenkul ve araç sahibi yaparak birikimleri hayallere dönüştüren Birevim, milli ekonominin gelişmesi iç

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

BİREVİM TASARRUF FİNANSMAN ANONİM ŞİRKETİ VE İŞTİRAKLERİNİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Bireysel Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bireysel Müşteri Temsilcisi Bireysel Müşteri Temsilcisi Maaşları Bireysel Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Bireysel Müşteri Temsilcisi Nedir? Bireysel Müşteri Temsilcisi İş İlanları