warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

131 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

131 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

KALİTE YÖNETİM TEMSİLCİSİ

İŞ TANIMI:

Kalite Yönetim Sistemini gerçekleştirmek için gerekli tüm faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla çalışmalarında yönetimin temsil edilmesi, yönetim adına kalite ile ilgili tüm hususları planlanması, uygulaması, refakat edilmesi, koordine edilmesi ve sonuçlarının raporlanması görevlerini yerine getirecek, Kalite Yönetim Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

BAŞLICA GÖREV VE SORUMLULUKLAR

* TS EN ISO 9001:2015 standardı gereklerinin uygulanması, sürekli etkinliklerinin takip edilmesi, kalite yönetim sisteminin performansının arttırılması ve iyileştirmesinden sorumlu olmak.

* Kalite politika ve stratejilerinin tüm çalışanlarca bilinmesi amacıyla eğitimlerin verilmesini, belgelendirme ve danışman dış kuruluşlarla ilişkilerin yürütülmesini sağlamak, iç denetimlerde verilen görevleri yerine getirmek, tespit edilen bulgu ve diğer uygunsuzluklarla ilgili düzeltici ve/veya önleyici faaliyetlerin başlatılmasında görev almak veya başlatmak, genel değerlendirme raporlarını hazırlamak.

*YGG ( Yönetim Gözden Geçirme) süreçlerini koordine etmek.

* Kalite yönetim sisteminin performansı ve herhangi bir iyileştirilme ihtiyacı hakkında üst yönetime rapor vermek. Bütün kuruluşta, müşteri şartlarının farkındalığının yaygınlaştırılmasını güvence altına almak.

* Herhangi bir gerekçeye bağlı olmaksızın oluşan tüm değişiklik durumlarının takibini yapmak.(Standart değişikliği, müşteri talep ve beklentilerindeki değişiklikler, yasal ve diğer şartlardan doğan değişiklikleri vb.) Kalite Yönetim Sistemi dokümanlarında tanımlanmasını ve uygulamalarının etkinliğinin takip edilmesini sağlamak.

* Kalite Yönetim Sistemi iç ve dış denetimlerinin ilgili kişi ve kuruluşlarla koordinasyonunu sağlamak, performansını raporlamak. Kalite Yönetim Sistemi iç tetkiklerinin etkin planlanması, gerçekleştirilmesi ve performansının raporlanmasını sağlamak.

* Mevcut kalite sistemlerinin işleyişi sırasında bölümlerden gelen doküman değişiklik taleplerinin incelemek, ilgili değişiklikleri gerçekleştirerek onaylar için bölümlere gönderilmesi işlerini düzenlemek, takip etmek.

* DÖF (Düzenleyici ve önleyici faaliyet) raporlarını kontrol etmek.

* Alınan eğitimlerin etkinliğinin değerlendirilmesini sağlamak, eğitim kayıtlarını tutmak/tutulmasını sağlamak.

* Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantılarının girdilerini sürekli izlemek, düzeltici ve önleyici faaliyetlerin gerçekleşme durumlarını sürekli izlemek, gerektiğinde müdürüne raporlamak.

* Müşteri şikâyetlerini ve düzeltici ve önleyici faaliyetleri takip etme ve sonuçlandırılmasını sağlayarak, müşteri ilişkilerini yönetmek.

* Sunulan hizmetin her aşamada kalite düzeylerinin ve belirlenen şartlara uygunluğunun tespit edilebilmesi için gerekli olan raporlama sistemini oluşturmak ve ilgili raporları hazırlamak/ hazırlanmasını sağlamak.

* Tedarikçi değerlendirmelerini yapmak ve gerekli durumlarda tedarikçi ile kalite yönetim sistemi konusunda görüşmeler yapmaktır.

ARANAN NİTELİKLER

  • Üniversitelerin tercihen mühendislik fakültelerinden mezun,
  • Kalite yönetim sistemi alanında en az 5 yıl deneyimli,
  • ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, AS 9100 Havacılık ve Uzay Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 19011 İç Tetkikçi Eğitimi sertifikalarına ve tecrübelerine sahip,
  • Kalite yönetim sistemi kurulum ve işletim çalışmaları konusunda deneyim sahibi,
  • MS Office programları konusunda uygulama tecrübesi olan,
  • Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri gelişmiş, sorumluluk alabilen, problem çözme bilgi ve becerisine sahip, işyeri çalışma prosedürleri bilgisi olan,
  • Konusunda çalışanlara eğitimler verebilecek şekilde sunum becerileri gelişmiş,
  • Temel düzeyde kaynak planlama yazılımlarını (ERP) kullanma bilgi ve becerisi nitelikleri olan Kalite Yönetim Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Kalite Yönetim Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Yönetim Temsilcisi Kalite Yönetim Temsilcisi Maaşları Kalite Yönetim Temsilcisi Nasıl Olunur? Kalite Yönetim Temsilcisi Nedir? Kalite Yönetim Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

2005 yılında kurulan Birikim Pilleri Batarya Teknolojileri A.Ş. pil ve batarya sektörüne Türkiye'de kurumsal kimlik kazandıran ilk firma olmakla b

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİ6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Araba, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Giyim Yardımı, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Kalite Yönetim Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Yönetim Temsilcisi Kalite Yönetim Temsilcisi Maaşları Kalite Yönetim Temsilcisi Nasıl Olunur? Kalite Yönetim Temsilcisi Nedir? Kalite Yönetim Temsilcisi İş İlanları