warning
İlan yayından kaldırılmıştır

KIDEMLİ C/C++ YAZILIM GELİŞTİRME MÜHENDİSİ

Bites Savunma Hav. ve Uzay Tek.Yaz.Elk.Tic.Ltd.Şti

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

118 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

118 başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

BİTES HAKKINDA
 
BİTES Savunma ve Havacılık, kuruluşunun 13’üncü yılında 90 kişilik uzman kadrosu ile milli ve yüksek teknoloji odaklı bir savunma sanayi şirketi olarak ülkemize hizmet etmektedir.

Gerekli uluslararası sertifikalara da sahip olan BİTES; Yapay zekâ, sürü zekâsı, robotik sistemler, giyilebilir teknolojiler, artırılmış gerçeklik, görüntü ve sinyal işleme gibi teknoloji alanlarında çok daha yenilikçi projeleri gerçekleştirmek maksadıyla, 2015 yılında AR-GE Merkezi unvanını da alarak çalışmalarını, Ankara Eskişehir Yolu üzerindeki ODTÜ Bilişim ve İnovasyon Merkezi’nde sürdürmektedir.

BİTES hâlihazırda; Savunma, havacılık ve uzay endüstrilerinin gereksinimlerine yönelik Eğitim/Simülasyon çözümleri, Artırılmış Gerçeklik altyapı ve uygulamaları, görev kritik sistemler için yazılımlar geliştiren teknoloji tabanlı yenilikçi bir şirkettir.
 
BİTES, 2014 ve 2017 yılında, ABD’nin önde gelen Simülasyon ve Eğitim Endüstrisi yayınlarından Military Training Technology dergisi tarafından, dünyanın en önemli 100 Simülasyon Firması arasında gösterilmiş ve 2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında Deloitte Fast 50 En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketleri arasına girmiş, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında Bilişim 500 listesi, 2016 yılında da TİM Hizmet İhracatçıları kategorisinde ilk 500 içinde yer alarak başarılarını tescillendirmiştir.
 
Kurulduğu günden itibaren, fonksiyonel çözümler üretmekte olan BİTES, sürekli gelişim ve fark yaratma stratejileriyle sektörde önemli bir yer edinmiştir. Geçen yılların sonucunda genç ve dinamik yapısına, deneyim ve sürdürülebilirliği de ekleyen BİTES,  Ar-Ge’ye yatırım yapan ve dünyaca takip edilen başarılı bir firma olarak gelişimini şevk ve hızla sürdürmektedir.
 
Şirketimizin Ar-Ge Bölümünde yürütülmekte olan projelerde Kıdemli C/C++ Yazılım Geliştirme Mühendisi pozisyonunda yer alacak yeni takım arkadaşları aramaktayız.
 
Aranan Nitelikler
  • C/C++ ile uygulama geliştirme alanında en az 3 yıl deneyimli,
  • Nesne Yönelimli Programlama konusunda bilgili ve tecrübeli,
  • Platform bağımsız uygulama geliştirme tecrübesine sahip,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.
 
Tercih Nedeni Olabilecek Nitelikler:
  • Qt Framework deneyimine sahip
  • OpenGL teknolojileri tabanlı uygulamalar geliştirmiş
  • Safety-Critical yöntemler kullanarak yazılım geliştirme konusunda deneyimli
  • Aviyonik haberleşme protokollerine (MIL-STD-1553, ARINC-429 vb.) hakim olması tercih edilen niteliklerdendir.


İŞ TANIMI

Şirketimizin Ar-Ge Departmanında yürütülen yazılım geliştirme projelerinde görev almak.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Kıdemli Yazılım Geliştirme Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Yazılım Geliştirme Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

BİTES HAKKINDA 2001 yılında İstanbul’da kurulmuş olan ve Ankara’da faaliyetlerine devam eden BİTES Savunma Havacılık ve Uzay Teknolojileri, milli v

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Kıdemli Yazılım Geliştirme Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Yazılım Geliştirme Mühendisi İş İlanları