warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Operasyon Müşteri Destek Uzman Yardımcısı

BİTLO TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ

İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Müşteri Hizmetleri

Müşteri Hizmetleri

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo, 2018’de Mustafa Alpay tarafından kuruldu. Kurulduğu günden bu yana kullanıcı deneyimini hep ön planda tutan Bitlo, bugün 60’ın üzerinde kripto para birimini Türk yatırımcılarla buluşturuyor.

Bitlo, yenilikçi projeleriyle de sektörün büyümesine katkı sunmayı amaçlıyor. Türk lirası destekli stablecoinlerinin yanı sıra, çıkardığı sepet tokenlar ile herkesin kolayca kripto para sepeti yatırımı yapabilmesini sağlıyor. Türkiye’de bir ilk olan Bitlo Sepet Tokenları sayesinde yatırımcılar, tek bir token üzerinden çok sayıda kripto para birimini yönetmenin avantajlarını deneyimliyor.

Bitlo, bir kripto para borsası olmanın ötesine geçmek ve blok zincir ekosisteminin gelişiminde de rol almak istiyor. Bu amaçla kurulan Bitlo Crypto Fund (BCF), yenilikçi ve sorun çözen blok zincir projelerini yatırımlarıyla destekliyor.


Müşteri Destek Uzman Yardımcısı (Yetiştirilmek üzere)


Görev tanımı

  • Bitlo canlı destek, çağrı merkezi, e- posta ve sosyal medya kanallarından gelen kullanıcı şikayet, talep ve sorularını işleme almak, ilgili departmanlara ve birimlere yönlendirmek, sonuçları telefon ya da e- posta kanalıyla kullanıcılarımıza iletmek.
  • Talep eden kullanıcılarımıza platform desteği sunmak, kısa eğitimler vermek, ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgilendirmek.
  • Üye olmuş ancak henüz işlem yapma aşamasına geçmemiş kullanıcılarımıza yönelik aramalar yaparak, ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi vermek, kripto para piyasasına ilişkin ilgilerini arttırmaya çalışmak, amirleri tarafından verilen dış arama hedeflerini sağlamak.


Aranan Nitelikler

  • En az 4 yıllık örgün eğitim veren fakültelerden yeni mezun. (İktisat, İşletme, Maliye vb. gibi)
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 2 yıl tecilli.
  • Kripto para piyasasına ve blok zincir teknolojisine ilgi duyan, kripto para sektöründe kariyer hedefleri olan.
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek. (Ayda 2 - 3 gün gece vardiyası)
  • Türkçe yazım kurallarına ve dil bilgisine hakim
  • Mükemmel yazılı ve sözlü iletişime sahip
  • Takım oyuncusu

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Üniversite(Öğrenci)

Müşteri Hizmetleri Uzman yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Uzman yardımcısı Müşteri Hizmetleri Uzman yardımcısı Maaşları Müşteri Hizmetleri Uzman yardımcısı Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Uzman yardımcısı Nedir? Müşteri Hizmetleri Uzman yardımcısı İş İlanları