warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 5 yıl arası

Departman

Yönetim

Yönetim

Başvuru Sayısı

165 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

165 başvuru

Departman

Yönetim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Unvanınız: Yönetici Asistanı

Nerede çalışacaksınız: Borna Homes Team ( A Keller Williams Associated Co)
Kime bağlı çalışacaksınız? CEO

Biz kimiz?

 

Keller Williams Realty Inc, dünya çapında 1000'e yakın Bölge Müdürlüğü ve 198.000’den fazla danışmanı ile dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul franchise markasıdır. Danışmanlar için sahip olmaya değer kariyerler, sahip olmaya değer işler ve yaşamaya değer hayatlar kurmak misyonuyla 1983 yılında, Gary Keller ve Joe Williams tarafından danışmanlar için kurulan Keller Williams, başarıya giden yolda benzersiz model ve sistemleriyle dünyada gayrimenkul danışmanlık sektörüne farklı bir yön vermektedir.
Keller Williams, sürekli ve kalıcı başarıyı her gayrimenkul danışmanı için mümkün kılacak tek bir ilke belirledi; şirketin başarısı, danışmanlarını ne kadar yukarıya taşıdığına bağlıdır. Bu prensibi iş felsefesi olarak benimseyen Keller Williams, 2013 yılında dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması oldu ve bir daha zirveden inmedi. Sektöre farklı bir boyut getiren bu vizyon, 2013 yılında Keller Williams’ın dünyaya açılmasıyla birlikte globale yayıldı. Keller Williams, evrensel iş modeli ile dünyada bugün 15 ülkede faaliyet göstermektedir.

 Keller Williams Türkiye

Keller Williams Türkiye, 2014 yılının ocak ayında, 5 danışmanı ile ilk bölge müdürlüğünü açmıştır. Şu an 18 bölge müdürlüğü ve 1300'i aşkın danışmanıyla  çalışmalarına hızla devam etmektedir. 

Keller Williams Türkiye, gayrimenkul sektöründe 15 yılı aşkın deneyimli yönetim ekibiyle, Türkiye’deki gayrimenkul danışmanlık sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmak için kuruldu. Gayrimenkul danışmanlığı lokal bir iştir. Keller Williams, dünyanın neresinde olursanız olun kendi bölgenizin uzmanı olmanıza yönelik evrensel bir iş modeli oluşturdu. Dünyanın neresinde olursanız olun Keller Williams’ın size sunduklarının farkını ve ayrıcalığını hissedeceksiniz.

 

Borna Team Yabancı gayrimenkul yatırımcılara ve alıcılara odaklı takımımıza ve büyük vizyonumuzu gerçekleştirmek için YETENEKLİ bir takım arkadaşına ihtiyacımız var.

 

Kimi arıyoruz?

·      Farca, Türkçe Diline Hakim ve İngilizcesi iyi

·      İstanbul’da , Sarıyer Bölgesine Yakın yaşayan.

·      Yönetici Asistanlığı konusunda en az 2 yıl deneyimli,

·      Çok iyi derecede odaklanma becerisi

·      Vizyonu yüksek  

·      Sayılar, analizler, raporlar ile arası iyi

·      İş takibi ve iş süreci yönetebilen( Israrlı Takipçi)

·      Sosyal medya konusunda etkin

·      Pazarlama kampanyalarını yürütebilen

·      İnsan ilişkileri iyi

·      Devamlı Öğrenmeye hazır.

·      İş motivasyonu yüksek

·      Takım çalışmasına yatkın

·      Hayat Dolu.Pozitif. Enerjisi Yüksek

·      Sürekli Öğrenmeye ve gelişime açık

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı
Türkçe(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Farsca(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

Yönetici Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetici Asistanı Yönetici Asistanı Maaşları Yönetici Asistanı Nasıl Olunur? Yönetici Asistanı Nedir? Yönetici Asistanı İş İlanları
Hakkımızda

Keller Williams Realty is the biggest American based real estate company with more than 190.000 agents worldwide and 1400 professional agents only in

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Prim.

Yönetici Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetici Asistanı Yönetici Asistanı Maaşları Yönetici Asistanı Nasıl Olunur? Yönetici Asistanı Nedir? Yönetici Asistanı İş İlanları