Daha iyi bir deneyim için uygulamada aç

İlan yayından kaldırılmıştır!
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

234 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

234 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Yurtdışı Satış Ekibimizi büyütüyor , Dünyaya açılıyoruz !

İngilizce , Fransızca , Rusça, Arapça dillerinden en az birine hakimsen , bu ilanımız tam sana göre !


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  •        Tercihen üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun
  •        Tercihen Kablo & Aydınlatma İhracat satış konusunda tecrübeli
  •        İyi derece de İngilizce bilen , tercihen ikinci dil bilgisi olan
  •       Analiz ve problem çözme yetkinlikleri gelişmiş
  •       Planlama ve organizasyon becerileri güçlü
  •       İşbirliği ve ekip çalışmasına yatkın
  •       İletişimi ve temsil gücü kuvvetli
  •       Yurtdışı seyahat engeli olmayan
  •       Aktif araç kullanabilen
  •       İstanbul'da ikamet eden/edebilecek

 

İŞ TANIMI

      Sorumlu olduğu satış bölgesi ve ilgili organizasyonu kapsamında; 

  •       Talep edilen teklif ve proformaların hızlı ve doğru şekilde hazırlanması, projelerin ön çalışmalarının yapılarak onaya sunulması
  •       Ticari ve teknik  bilgi akışı ve dokümantasyon paylaşımı hakkında müşterilerle yakın iletişimde olunması
  •       Siparişlerin alınması akabinde üretim, sevk ve tahsilat süreçlerinin takip ve koordine edilmesi
  •        Müşteri ziyaretlerinde gerekli organizasyonun yapılarak bayi ve müşteri heyetleri ile ilgilenilmesi
  •       Fuar, konferans, iş forumu vb. gibi toplantılara katılarak, firmanın temsil edilmesi ve bu doğrultuda gerekli iş geliştirme faaliyetlerinin yapılması
  •  Bölge ve bayi yönetiminin her aşamasında bağlı bulunduğu Bölge Yöneticisine gereken maksimum desteği vererek ve ilgili iş takibinin gerçekleştirilmesi

      

Aday Kriterleri

1 - 10 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Fransızca(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Rusça(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Arapça(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

İhracat Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İhracat Uzmanı İhracat Uzmanı Maaşları İhracat Uzmanı Nasıl Olunur? İhracat Uzmanı Nedir? İhracat Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

1984 yılında Borsan Elektrik’in kurulması ile temeli atılan Borsan Grup bünyesinde, birbirinden farklı alanlarda faaliyet gösteren 6 şirket bulunmaktadır. Borsan Grup kablo, aydınlatma, mobilya, inşaat ve sağlık sektörü gibi değişik alanlarda faaliyet göstermektedir. Grubumuz 4 kıtada 75’ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Grubumuzun her üyesi, kendi alanında yapmış olduğu disiplinli, ilkeli ve profesyonel çalışmalarıyla bölgesinde, Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda çok önemli başarılar elde etmiştir. Borsan, Türkiye’de üç ayrı dalda aynı marka altında üretim yapabilen tek firmadır. Borsan, Türkiye’nin en büyük kablo üreticilerinden biri olmakla beraber aydınlatma ürünleri, tesisat malzemeleri ve grup priz üretimini de kendi fabrikalarında entegre bir şekilde gerçekleştirmektedir. Firmamız Türkiye’de 7 Bölge Müdürlüğü ile 81 ilde hizmet vermektedir. Ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip olan Borsan’da ‘’Sürdürülebilir Standart Kalite’’ ön plandadır. Tüm ürünlerin elektrik, mekanik, kimyasal ve yangına dayanıklılık testleri, uzman ekibin kontrolünde Borsan laboratuvarlarında en modern cihazlarla yapılmaktadır. Grubumuz modern teknolojisi, iş disiplini, eğitimli ve deneyimli personeli, çağdaş üretim ekipmanı ile: • Müşteri beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi • Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı ve bu doğrultuda sürekli ilerlemeyi • Teknolojik gelişmeleri izleyerek ve sürekli kendini geliştirerek hep daha iyiyi sunmayı • En iyi olmayı ve en iyi kalmayı ana hedefi olarak benimsemiştir. Vizyonumuz: 2021 yılı sonuna kadar kablo ve Led aydınlatma üretimi yapan Türk sermayeli şirketler arasında kalite, maliyet ve teslimat performans göstergelerinde en iyi olmak ve global bir şirket kültürüne geçmektir. Misyonumuz: Müşterilerimize geniş bir ürün yelpazesi ve çok iyi bir hizmet ile her seferinde güvenerek alabilecekleri kablo ve aydınlatma ürünleri sunarız. İlke ve Değerlerimiz: İnsan : Her insan, önce insan olduğu için saygıyı hak eder. Güven : Söz verdik mi yaparız, yapamayacağımız sözü vermeyiz. Liderlik : Geleceğimizi kendimiz şekillendiririz. Tutku : İşimize aklımız kadar kalbimizi de katarız. Takım Çalışması : Ortak akıl içimizdeki en başarılı kişidir. Samimiyet : İçimiz dışımız birdir, farklı düşünceleri korkmadan söyleriz. Hesap verebilirlik : Sorumlulukları hakkıyla taşırız ve veririz Kalite : Biz ne yaparsak yapalım onu iyi yaparız Savaşçılık : Çok çalışırız, çalışırken eğleniriz, başarılarımızı kutlarız, yolumuzdan asla dönmeyiz. Sürekli Gelişim : Hata yapmaktan korkmayız, hatalarımızı paylaşır, gelişim fırsatına dönüştürürüz.

1984 yılında Borsan Elektrik’in kurulması ile temeli atılan Borsan Grup bünyesinde, birbirinden farklı alanlarda faaliyet gösteren 6 şirket bulunmaktadır. Borsan Grup kablo, aydınlatma, mobilya, inşaat ve sağlık sektörü gibi değişik alanlarda faaliyet göstermektedir. Grubumuz 4 kıtada 75’ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Grubumuzun her üyesi, kendi alanında yapmış olduğu disiplinli, ilkeli ve profesyonel çalışmalarıyla bölgesinde, Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda çok önemli başarılar elde etmiştir. Borsan, Türkiye’de üç ayrı dalda aynı marka altında üretim yapabilen tek firmadır. Borsan, Türkiye’nin en büyük kablo üreticilerinden biri olmakla beraber aydınlatma ürünleri, tesisat malzemeleri ve grup priz üretimini de kendi fabrikalarında entegre bir şekilde gerçekleştirmektedir. Firmamız Türkiye’de 7 Bölge Müdürlüğü ile 81 ilde hizmet vermektedir. Ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip olan Borsan’da ‘’Sürdürülebilir Standart Kalite’’ ön plandadır. Tüm ürünlerin elektrik, mekanik, kimyasal ve yangına dayanıklılık testleri, uzman ekibin kontrolünde Borsan laboratuvarlarında en modern cihazlarla yapılmaktadır. Grubumuz modern teknolojisi, iş disiplini, eğitimli ve deneyimli personeli, çağdaş üretim ekipmanı ile: • Müşteri beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi • Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı ve bu doğrultuda sürekli ilerlemeyi • Teknolojik gelişmeleri izleyerek ve sürekli kendini geliştirerek hep daha iyiyi sunmayı • En iyi olmayı ve en iyi kalmayı ana hedefi olarak benimsemiştir. Vizyonumuz: 2021 yılı sonuna kadar kablo ve Led aydınlatma üretimi yapan Türk sermayeli şirketler arasında kalite, maliyet ve teslimat performans göstergelerinde en iyi olmak ve global bir şirket kültürüne geçmektir. Misyonumuz: Müşterilerimize geniş bir ürün yelpazesi ve çok iyi bir hizmet ile her seferinde güvenerek alabilecekleri kablo ve aydınlatma ürünleri sunarız. İlke ve Değerlerimiz: İnsan : Her insan, önce insan olduğu için saygıyı hak eder. Güven : Söz verdik mi yaparız, yapamayacağımız sözü vermeyiz. Liderlik : Geleceğimizi kendimiz şekillendiririz. Tutku : İşimize aklımız kadar kalbimizi de katarız. Takım Çalışması : Ortak akıl içimizdeki en başarılı kişidir. Samimiyet : İçimiz dışımız birdir, farklı düşünceleri korkmadan söyleriz. Hesap verebilirlik : Sorumlulukları hakkıyla taşırız ve veririz Kalite : Biz ne yaparsak yapalım onu iyi yaparız Savaşçılık : Çok çalışırız, çalışırken eğleniriz, başarılarımızı kutlarız, yolumuzdan asla dönmeyiz. Sürekli Gelişim : Hata yapmaktan korkmayız, hatalarımızı paylaşır, gelişim fırsatına dönüştürürüz.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU AYDINLATMA METNİ Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesine uygun olarak aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi amacı ile veri sorumlusu olan Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.Değerli Personel Adaylarımız ve Stajyer Adaylarımız,Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız, Hukuksal Sebeplerimiz ve Toplama Yöntemlerimiz:Çalışan Adayı / Stajyer Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla, Kimlik Bilgileri kategorisinde Ad Soyad, Doğum Tarihi, Milliyet, Medeni Hal, Fotoğraf, Cinsiyet, Uyruk, Referans gösterdiğiniz kişilere ait; “Ad Soyad, Görev ve Unvan”, İletişim Bilgileri kategorisinde, Telefon No, Adres, E-posta, Referans gösterdiğiniz kişilere ait; “ Telefon No, Adres, E-posta”, Özlük Bilgileri kategorisinde, Kariyer.net Ön Yazısı, Sürücü Belgesi Bilgisi, Erkek adaylar için; “Askerlik Durumu, Muafiyet Nedeni”, Mesleki Deneyim Bilgileri kategorisinde Yabancı Dil Bilgisi ve Seviyesi, Eğitim Bilgileri, Katıldığı Staj, Kurs, Mesleki Kurs ve Eğitim Bilgileri, Kullanılan Programlar, Bilgisayar Bilgisi ve Seviyesi, İş Tecrübesi; Daha Önce Çalıştığı Firma ve Sektör, Pozisyon ve Çalışma Süresi, Yetenekler, Hobi ve İlgi Alanları, Görsel ve İşitsel Kayıt Bilgileri kategorisinde Fotoğraf verilerinizi, 6698 sayılı KVK Kanunu md: “5.1 Kişisel veriler ilgili kişinin açık rızası olmaksızın işlenemez. 5.2.d İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması” hukuki sebepleri ile sınırlı olarak ve açık rıza alarak işlemekteyiz.Kişisel verilerinizi; kariyet.net üzerinden yaptığınız iş başvurunuz esnasında bizimle paylaştığınız bilgilerden dijital olarak toplamaktayız.Yukarıda amaç ve hukuki sebepleriyle ayrıntılı olarak verilen kişisel verilerinizi veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yöntemlerle toplamaktayız.Kişisel Verilerinizi Kimlere Ne Amaçla Aktarıyoruz:• Çalışan adayı seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi için Borsan Holding (Borpanel Mobilya-Orman Ürünleri ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve Borkonut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi) ve referans gösterdiğiniz kişiler ile paylaşmaktayız.Veri sahibi olarak 6698 nolu Kişisel Verileri Koruma Kanununun 11. maddesinde belirtilmiş haklara sahipsiniz.Haklarınızı kullanmak ve talepleriniz için aşağıdaki Talep ve Başvuru başlığı altında belirtilmiş olan iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.Talep ve Başvurularınız için:+90 (362) 266 59 25 no.lu telefonu arayarak, OSB Organize Sanayi Bulvarı No: 40-1 Tekkeköy/SAMSUN adresine posta ile dilekçe göndererek veya elden teslim ederek iletebilirsiniz.Talebiniz bize ulaştıktan sonra en geç 30 gün içerisinde sizlere burada belirtilen kanallardan geri dönüş yapılarak bilgilendirme yapılacaktır. Bu işlemler için bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Aşağıdaki durumlarda ücret talep etme hakkımız saklıdır.1. Dilekçenize vereceğimiz cevabın yazılı olmasını talep ederseniz on sayfaya kadar ücret ödemeniz gerekmemektedir. 10 sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 Türk Lirası işlem ücreti alınabilir.2. Başvuruya cevabın CD, DVD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde veri sorumlusu tarafından talep edilebilecek ücret kayıt ortamının maliyetini geçemez.3. Uluslararası Kargo ise teslimat istemeniz durumunda kargo masrafını karşılamanız gerekmektedir.Değişiklik ve Güncellemeler:Yasal mevzuat ve/veya Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ’nin Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikasında bir değişiklik olursa bu Aydınlatma Metninde gerekli değişiklikler yapılacaktır.Yürürlüğe girdiği tarih: 01.01.2022

Detaylı Bilgi

İhracat Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İhracat Uzmanı İhracat Uzmanı Maaşları İhracat Uzmanı Nasıl Olunur? İhracat Uzmanı Nedir? İhracat Uzmanı İş İlanları