warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Mersin(Merkez), Kocaeli, Sakarya(Adapazarı)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Mühendislik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

BORTEK; ticari hayatına 1990 yılında Mühendislik bürosu olarak başlamış 1995 yılında Limited şirket olmuştur. 1995 yılından 2015 yılına kadar BORTEK MÜHENDİSLİK ELEKTRİSANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ unvanı ile büyük başarılara imza atmıştır.  2016 yılından itibaren BORTEK MÜHENDİSLİK ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET ANONİŞİRKETİ olarak faaliyetini sürdürmektedir.

BORTEK; yüksek teknoloji kullanarak her cins endüstri tesisi, toplu konut altyapı tesisleri, elektrik alanlarında mühendislik, proje, danışmanlık, taahhüt, işletme hizmetleri sunmak amacı ile kurulmuştur.

BORTEK; ülkemizin ihtiyacı olan, kaliteli, teknolojik sistemlerin, sanayi ürünlerinin temin edilmesi, bunların montajı, uygulanması mevcut sisteme adapte edilmesi ve her tür teknik hizmeti ve eğitim faaliyetlerini yürüten bir şirkettir.

BORTEK; ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak proje, keşif yapabilme ve ihale dosyası hazırlama kapasitesine sahiptir.

BORTEK; yabancı yatırımcı ve kontrol firmaları ile çalışmanın getirdiği tecrübe ile anahtar teslimi, kısmi malzemeli veya işçilik bazında taahhüt hizmetleri verir.

Sakarya Ofisimizde görevlendirilmek  üzere Elektrik&Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

 Genel Nitelikler;

  • AutoCAD, Genel MS Office programlarını bilen,
  • Yurtdışı ve yurtiçi seyahat engeli olmayan,
  • Endüstriyel tesislerin elektrik altyapılarının kurulumlarında minimum 3 yıl tecrübesi bulunan,
  • Tüm adayların B sınıfı sürücü belgesi olması,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması,



Aday Kriterleri

3 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Elektrik Elektronik Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Elektrik Elektronik Mühendisi Elektrik Elektronik Mühendisi Maaşları Elektrik Elektronik Mühendisi Nasıl Olunur? Elektrik Elektronik Mühendisi Nedir? Elektrik Elektronik Mühendisi İş İlanları