warning
İlan yayından kaldırılmıştır

BOYNER Kayseri - Görsel Düzenleme Yöneticisi

Boyner Grup

Kayseri

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., Türkiye'nin halka açık, gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu Boyner Grup’un amiral gemisi ve Türkiye’nin lider mağaza zinciri... Türkiye'nin38 ilinde110’dan fazla mağazası,300 bin m2’ye yakın satış alanı,6.000’den fazla çalışanı olan Boyner Büyük Mağazacılık yılda120 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor.

BU BÜYÜK AİLENİN BİR PARÇASI OLMAK İÇİN
Yaratıcı ve Yenilikçi
Dinamik
Müşteri ve Satış Odaklı
Modayı Seven
Keyifle Çalışmak İsteyen
HERKESİ BEKLİYORUZ!

Hemen Başvur.

İŞ TANIMI

Kayseri'de bulunan Boyner Mağaza'mızda görevlendirilmek üzere;  "Mağaza Görsel Sunum Yöneticiisi" arıyoruz.

Marka kimliği ile uyumlu bir şekilde tüm görsel standartların mağazalara inmesinden ve etkili bir şekilde uyguladıgından / uygulandığından emin olur.
  • Bağlı olduğu pozisyon : Görsel Sunum Bölge Yöneticisine direkt bağlı ve beraber çalışır. Tüm çalışma  raporlarını Bölge Görsel Yöneticisne iletir. Yıllık izne çıkarken izin formları, mağazaya giriş-çıkış saati kontrolü gibi idari konular Mağaza Müdürü takibindedir.
  • Mağaza İçi : Guide ile gelen tüm görsel düzenleme uygulamalarını  Kat Yöneticileri ile koordine eder, mağaza içerisinde uygulamaları hayata geçirir ve uygulamasını sağlar.
  • Hiyerarşik yerleşim : Tüm markalar için belirlenmiş olan mağaza içi hiyerarşisinin yürütüldüğünden emin olur. Mağazaların mağaza içi marka yerleşim koordinasyonunu sağlar.
  • Mağaza Açılış Süreci ve Mağazalar arası destek : Bölge Görsel Yöneticisi liderliğinde planlana tüm çalışmalara destek olur ve Görsel Standartlara göre uygulama yapar.
  • Vitrin Sorumlugu : Vitrin değişikliklerinin Guide ile paralel olarak zamanında uygulanmasından sorumludur. Manken kombinlerini giydirir ve Vitrin malzemelerinin standartlara göre uygulanmasını sağlar.
  • GUIDE Takibi ve Uygulama : Mağaza içi ürün yerleşimleri ( marka, kategori, aktivasyon ) ile ilgili gelen Guide’ ları Mağaza Satış ekibi ile birlikte uygular.
  • Haftalık Checklist / Haftalık Raporlar : Haftalık VM checklist’ini Mağaza Müdürü ve Kategori Yöneticsi doldurur. Alınması gereken aksiyonlar olur ise, hayata geçirir. Haftalık çalışmalarını, Haftalık Özet sunumunda bir araya getirerek Bölge Görsel Yöneticisine ve Mağaza Müdürüne iletir.
  • Uygulama Fotoğrafları : Mağaza içi ve vitrin uygulama fotoğraflarından oluşan sunum hazırlamar ve ortak klasöre zamanında yükler. Fotograflama standartlarına göre fotograf çeker.
  • Satış Raporları : Her Pazartesi sabahı Mağaza Müdürü ile birlikte, Satış Raporları üzerinden mağazayı dolaşarak genel kontrol yapar. Alınan notlar üzerinden aksiyonları birlikte hayata geçirir.
  • Eğitim ve Gelişim : Mağaza içinde ekibe yeni katılan adaylara 3 günlük oryantasyon ve eğitim süreci planlar ve kişileri eğitir.
  • POP Kontrol : Mağaza Kat Yöneticileri tarafından yönetilen ve Mağaza ekipleri tarafından uygulanan Pazarlama ve CRM Departmanının gönderdiği POP lerin güncel olduğunu kontrol eder. Yogun dönemlerde veya Kat Satış Yöneticisinin izinli olduğu günlerde uygulamalar için Mağaza Ekibine destek olur.(Bu malzemelerin uygulanmasından, renkli çıktılarının alınmasından birebir sorumlu değidir.)
  • Markalama : Tüm markalıkların standart ve doğru olduğundan emin olur, eksik ya da yanlış markalık olması durumunda INTENGO dan sipariş veren ilgiliye bu durumu bildirir.
  • Rakip Analizi : Diğer firmaları ziyaret veya takip ederek, yeni fikirler üretir. Bölge Gorsel Yoneticisi ile iletişimde olarak gerekir ise uygulama denemesi yapar.
 
ÇALIŞMA GÜN VE SAATLERİ  
  • Hafta içi ve Cumartesi günleri 09:45 – 18:15 saatleri arasındadır.
  • NOT: Mağaza açılış süreci veya gece çalışmalarında çalışma saatleri esneklik gösterebilir. 

Aday Kriterleri

4 - 10 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Görsel Düzenleme Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Görsel Düzenleme Yöneticisi Görsel Düzenleme Yöneticisi Maaşları Görsel Düzenleme Yöneticisi Nasıl Olunur? Görsel Düzenleme Yöneticisi Nedir? Görsel Düzenleme Yöneticisi İş İlanları

Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

Boyner Grup, bünyesinde bulunan 7 grup şirketi, 500’den fazla mağazası, 8 e-ticaret sitesi, mobil uygulamaları ve 10.000’i aşkın çalışanıyla Türkiye’n

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Çalışan Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin Aydınlatma Metni

Detaylı Bilgi

Görsel Düzenleme Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Görsel Düzenleme Yöneticisi Görsel Düzenleme Yöneticisi Maaşları Görsel Düzenleme Yöneticisi Nasıl Olunur? Görsel Düzenleme Yöneticisi Nedir? Görsel Düzenleme Yöneticisi İş İlanları