warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Beşiktaş), İstanbul(Asya)(Ümraniye)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

158 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

158 başvuru

Departman

Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Foodmorning şirketinin amacı ; Pandemi ile gelişen ve artan sağlıklı gıda ihtiyacının nihai tüketici ile buluşturulma sürecinde oluşan boşluğu doldurmak amacı ile sağlıklı gıda ve gıda takviyesi ve sağlıklı kozmetik ürünlerinin makul fiyatlarla tüketiciye gerek e ticaret gerekse diğer satış kanalları üzerinden ulaştırılmasıdır .


Şirketimiz içerisinde işbaşı yaptırılacak olan personel adayı sırası ile üretim , operasyon , müşteri geribildirim ve iade prosedürleri bölümlerinde eğitilicek ve eğitimi ile birlikte şirket içerisinde konumu netleşecektir .


Görevlendirilecek personel , Marka yaratma sürecine destek (ambalaj tasarımı web sitesi kurulması muhasebe sistemi kurulması gibi konulara yardım ve toplantı organizasyonları ürün lansmanı sonrası müşteri ilişkileri birimi yönetimi) alınacak ürün eğitimi sonrası müşteri çağrılarının ve sorularının cevaplanması ürün iade işlemlerinin yürütülmesi iş ve işlemlerine de destek verecektir .


Personelde aradığımız özellikler : Sağlıklı ürünlerle ilgili ürün özellikleri faydaları ve üretim teknikleri gibi konuları kolayca öğrenip kavrayabilen ve basit şekilde aktarabilen iletişim ve insan ilişkileri kuvvetli sorumluluk sahibi sonuç odaklı detaylar konusunda dikkatli takip ve operasyonel yeteceği yüksek girişimci ruhu ile hızlı ve hatasız çalışabilmesidir ..

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)

Operasyon Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Operasyon Sorumlusu Operasyon Sorumlusu Maaşları Operasyon Sorumlusu Nasıl Olunur? Operasyon Sorumlusu Nedir? Operasyon Sorumlusu İş İlanları