warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Emeklilik ve Sigorta Danışmanı

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 2 yıl tecrübeli

Departman

Sigorta

Sigorta

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Sigorta

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Seni arıyoruz! 

Duyduk ki yeni insanlar tanımaktan hoşlanıyor, bundan çekinmiyormuşsun. 

Bireysel Emeklilik, Ferdi Kaza, Prim İadeli Hayat Sigortası ve Hayat Sigortası gibi ürünleri satarak insanların yaşamlarında fayda sağlama fikri aklına yatıyormuş. 

En az Meslek Yüksek Okulu mezunuymuşsun ve en az 2 yıl tecrüben de varmış galiba

Takım oyuncusu olduğunu, iletişim yönünün kuvvetli olduğunu da duyuyoruz. Yüksek satış hedefleri ve yoğun çalışma temposu seni hiç bozmuyormuş, öyle mi?

Peki Sigortacılık Eğitim Merkezi ve Bireysel Emeklilik Aracıları Lisans Belgesine sahip olduğunu ve askerlikle ilişiğinin olmadığını da düşünebilir miyiz? 

Hem “İnsanları ikna etmek benim işim” dediğini de duymuşlar, satış konusunda da tam bir doğal yetenekmişsin… 

Prim İadeli Hayat Sigortası satışında tecrübeli olduğun yönünde duyumlar da geldi kulağımıza, doğru mu duyuyoruz? 

Tüm bu duyduklarımız doğruysa, sana bir haberimiz var: 

Biz galiba seni arıyoruz! Biz seni aramıza almaya hazırız. Peki sen Cigna Finans’taki hikayenin başlamasına hazır mısın? 

 Pekiiii, Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. olarak biz ne yapıyoruz?

Eğer gözün yükseklerdeyse bunu seveceksin: Cigna Finans’ta biz çalışanlarımıza farklı kariyer imkanları ve ilerlemeler sağlıyoruz. Beraber çalıştığımız süreçte alacağın eğitimler ile kariyerine farklı yetkinlikler katacak, liderlik ve satış akademileriyle de gücüne güç katacaksın. 

Satış kısmında sunduğumuz olanaklar da hoşuna gidebilir: Yaptığın satış hacmine göre prim kazanacak ve ayrıcalıklı Emeklilik ve Sigorta Danışmanlarımızın bulunduğu Yıldızlar ligine yükselebileceksin. 

Bu kadar da değil! “İyi bir satışçıyım” diyorsan, yurt dışı ve yurt içi gezilerimize dahil olabileceksin. Üstelik pasaport, vize, ulaşım, konaklama gibi tüm masrafların bizden! 

Tüm bu tempo, gezintiler, hava değişimleri… olmaz ya insan bir anda hasta oluverir. O zaman ne olacak? İşte orada da biz devreye giriyoruz: Cigna Finans’ın her çalışanı, Acıbadem Özel Sağlık Sigortası güvencesi altında. Üstelik bu sigorta eşleri ve çocukları da kapsıyor! 

Bunlar ve karşılaşacağın başka minik sürprizler ilgini çekiyorsa, biz Cigna Finans’ta seni bekliyoruz...


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Emeklilik ve Sigorta Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Emeklilik ve Sigorta Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., hisselerinin %51’i Cigna Nederland Gamma B.V. ve %49’u QNB Finansbank A.Ş.ye ait olan bir ortak girişimdir.Cigna

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Kaza Sigortası, Hayat Sigortası.

Emeklilik ve Sigorta Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Emeklilik ve Sigorta Danışmanı İş İlanları