warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Otomat Vending Operasyon Personeli

Coca Cola İçecek Bayi

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

479 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Başvuru Sayısı

479 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

- B Sınıfı Ehliyeti olup, aktif araç kullanabilen,
- SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip,
- İletişim, Organizasyon, Koordinasyon gücü yüksek,
- Güleryüzlü hizmet anlayışına sahip ve düzgün diksiyonlu,
- Otomat cihazları hakkında bilgi sahibi ve sektöre ilgi duyan,
- İnsan ilişkileri güçlü ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilecek,
- En az Lise Mezunu,
- Bay (Askerlik görevini tamamlamış),
- 35 Yaşını aşmamış,

İŞ TANIMI

- Çorlu, Silivri bölgesinde belirli rut planı dahilinde müşteri ziyaretleri yaparak otomat makinalarının ürün dolumunu yapmak,
- Müşterilerden şikayet gelmeden bölgesinde yer alan otomat makinalarının kontrolünü yaparak dolu olmasını sağlamak, Şikayet geldiği durumlarda hızlı çözümler sunabilmek,
- Bölgesindeki aktif satış hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, 
 

HAKKIMIZDA


       Cemaloğlu Otomat (Vending) geçmişi 1972 yılına varan ve grup şirketleri olarak Cemaloğlu Meşrubat (Coca-Cola İstanbul Avrupa Yakası Distributörü). Alp Lojistik, bünyesinde 2014 yılı ilk çeyreğinde aktif olarak faaliyete geçmiştir.

       Ticari hayatına 1972 yılında başlayan şirketimiz gelişmekte olan TÜRKİYE' mizin gelişimine her anlamda destek olabilmek için %100 Yerli Sermayeli bir kurum olabilmek için her geçen gün daha fazla çalışmanın önemini bilerek bilinçli adımlar atmakta ve bu ülke topraklarına faydalı olmak için çalışmaktadır.

       Yarım asırlık bilgi birikimini yine Gıda alanında kullanarak buradaki iş kültürünü geliştirmek için Otomat (Vending) sektöründeki oyun kurucu rolünü üstlenmiştir.

       Bu alandaki eksiklikleri öngörmüş, hizmet kalitesini ve servis sağlayıcılığın kaliteli bir yere gelebilmesi için yatırım planlarını yapmıştır.

       Başlangıçta İstanbul olmak üzere ve tüm Marmara Bölgesinde faaliyetlerine başlamış, her geçen gün hizmet verdiği iş ortağı sayısını arttırmaktadır.

       İş Ortaklarına; Kurumsal Şirketler, Fabrikalar, Eğitim Kurumları, Hastaneler ve Devlet Kurumları gibi insan trafiğinin yoğun olduğu ve otomatların ihtiyaca hizmet vermesi gereken her alana hizmet vermekten büyük zevk duymaktayız.

       Şirketimiz faaliyet göstermiş olduğu her alanda müşteri memnuniyetini, en iyi servis ve hizmeti vermeyi, uzun vadeli iş ortaklığı sağlamayı ilke edinmiştir.

       Soğuk İçecek Otomatları, Sıcak İçecek Otomatları ve Yiyecek Otomatları kurduğumuz her iş ortağımızın çalışanlarına sunmuş olduğumuz memnuniyet bizlerin gelişimine değer katmaktadır.

 


“Eşit fırsatlar sunan bir işvereniz. Tüm başvurular ırk, cinsiyet, renk, ulusal veya sosyal köken, etnik köken, din, yaş, malüliyet, cinsel yönelim, toplumsal cinsiyeti ifade eden tanımlar, siyasi görüş veya geçerli yasalarla korunan diğer statüler bazında ayrımcılık yapmadan değerlendirilecektir.”

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satış Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Elemanı Satış Elemanı Maaşları Satış Elemanı Nasıl Olunur? Satış Elemanı Nedir? Satış Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

CCI, Türkiye, Pakistan, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Ürdün, Irak, Suriye ve Tacikistan’da 8.500’e yakın çalışanı ile faaliyet gö

Şirket Sayfasına Git

Satış Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Elemanı Satış Elemanı Maaşları Satış Elemanı Nasıl Olunur? Satış Elemanı Nedir? Satış Elemanı İş İlanları