warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Call Center Agent - Nederlands/Engels

Conduent

İstanbul(Asya)(Ümraniye)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Department

Customer Services / Call Cen...

Customer Services / Call...

Application Count

0-50 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Application Count

0-50 application

Department

Customer Services / Call Cente...

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Over Conduent  
Wij zijn de pionier op het gebied van Business Process Services. Als een van de oorspronkelijke pioniers op het gebied van outsourcing van bedrijfsprocessen (BPO) en een leider van vandaag, heeft Conduent een diepgaande en gediversifieerde expertise in een groot aantal sectoren en bedrijfsprocesoplossingen. 

We helpen bedrijven en overheden om procesefficiëntie, kostenbesparingen en omzetgroei op de lange termijn te stimuleren. Ons begrip van de activiteiten van onze klanten stelt ons in staat om elke dag essentiële diensten te verlenen aan miljoenen mensen. Samen maken we elke dag een verschil in het leven van miljoenen mensen.

Wanneer je bij Conduent komt werken, ben je bezig met het creëren van de toekomst - zowel die van ons als die van jezelf. Van deel uitmaken van transformatieve en baanbrekende projecten tot het vinden van nieuwe en betere manieren om werk gedaan te krijgen. Je krijgt de kans om te groeien en te gedijen door ervaringen en geformaliseerde leerprogramma's. 

Documentatiespecialist

De documentatiespecialist is een op klanttevredenheid gerichte persoon die de primaire bron is voor klanten die contact opnemen met het informatiecentrum over producten en diensten.
De documentatiespecialist gebruikt zijn of haar gezondheidservaring en product-/ziektestatustraining om effectief en consistent specifieke product- en/of ziektestatusinformatie te communiceren via e-mail en alle andere middelen voor schriftelijke en digitale communicatie. De verscheidenheid aan behandelde onderwerpen is enorm (bijv. productinformatie, prijzen, materialen voor revalidatie van patiënten, klachten over productkwaliteit, ongunstige ervaringen, enz.).
De documentatiespecialist zet zijn communicatieve en organisatorische vaardigheden in terwijl hij zelfstandig werkt in een callcenteromgeving. Hij/zij dient in staat te zijn om relaties met klanten op te bouwen, zowel intern als extern, om relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden, terwijl hij op hun verzoeken reageert. Bovendien moet de documentatiespecialist mogelijk contact opnemen met klanten om de informatie die tijdens verzoeken is ontvangen, te verduidelijken.

Wat bieden wij je aan?

  • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden
  • Een leuke atmosfeer in een gezellig team
  • Intensieve training & begeleiding
  • 5 Dagen werkweek
  • Een contract met onbepaalde duur
  • Een marktconform salaris + Sodexo + AGI
  • Flexogift
  • Volledige SGK-premie (Instelling voor Sociale Zekerheid en Pensioen), ook tijdens de training
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een privé aanvullende zorgverzekering vanaf de 6de maand

Verantwoordelijkheden

  • Evalueren, beantwoorden en/of doorgeven (niet-telefonisch) van klantverzoeken
  • Het geven van product- en ziektestatusinformatie, zowel on-label als off-label informatie, volgens de standaard responsrichtlijnen.
  • Het bieden van klantenservice op wereldklasse niveau en onmiddellijke oplossing van vragen.
  • Het communiceren van berichten, productinformatie en/of specifieke aanbiedingen aan artsen, gezondheidswerkers en/of consumenten op een effectieve en consistente manier via e-mail, digitale, schriftelijke en / of uitgaande oproepen.
  • Voldoen aan alle branchevoorschriften, inclusief ongewenste voorvallen en productkwaliteitsprocessen
  • Tijdig beheren van het toegewezen projectwerk
  • Actuele kennis op peil houden van producten, medische informatie, ziekten en industrie
  • Verkrijgen van relevante klantinformatie en interacties met klanten vastleggen in de juiste systemen
  • Communicatie met teamleden om een ??groot aantal product-, medische en zakelijke problemen te beheren en best practices te delen
  • Behandeling van gevoelige en/of vertrouwelijke commerciële en medische informatie

 

Vaardigheden

  • Kennis van medische en klinische terminologie
  • 1-3 jaar ervaring in een callcenter- en/of klantenservice-omgeving binnen de farmaceutische of medische hulpmiddelenindustrie of andere gezondheidszorg is wenselijk
  • Nederlandse en Engelse taalvaardigheid is een vereiste (vloeiend lezen, schrijven en spreken)
  • Ervaring met het verstrekken van medische informatie en klantenservice aan professionele zorgverleners via telefoon of schriftelijke communicatie heeft de meeste voorkeur
  • Ervaring in een gereguleerde omgeving die kunnen bestaan uit kwaliteit, veiligheid of andere soortgelijke ruimte en praktische kennis van de medische communicatie / informatie is wenselijk.
  • Bewezen vaardigheid in het gebruik van informatietechnologie, pc's en databases
  • Uitstekende mondelinge, telefonische en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Mogelijkheid om te multitasken, vaardigheden op vlak van organisatie en tijdmanagement
  • Goede vaardigheden om problemen op te lossen en beslissingen te nemen
  • Goede interpersoonlijke vaardigheden en teamgeest

 

Profiel
Je hebt een diploma hoger onderwijs op het gebied van gezondheid: medisch, farmacie, etc.

Afsluiting
Conduent is een werkgever die gelijke kansen biedt en beschouwt kandidaten voor alle functies zonder rekening te houden met ras, huidskleur, geloofsovertuiging, religie, afkomst, nationale afkomst, leeftijd, geslachtsidentiteit, genderexpressie, geslacht / geslacht, burgerlijke staat, seksuele geaardheid, fysieke of mentale handicap medische toestand, gebruik van een geleidehond of dienstdier, militaire/veteranenstatus, staatsburgerschap, basis van genetische informatie of enige andere groep die door de wet wordt beschermd.


Preferred Candidate

No experience preference
High School(Graduate), Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate), Doctorate(Graduate)
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced) Dutch(Reading : Native Language, Writing : Native Language, Speaking : Native Language)

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Maaşları Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nedir? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Call center products and services

Hakkımızda

Conduent olarak biz, iş süreçleri hizmetlerinde dış kaynak kullanımı öncüsüyüz. İş Süreçleri Hizmetleri sektöründe öncü olarak hizmet veren ve dış kay

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Maaşları Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nedir? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İş İlanları