warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Başvuru Sayısı

165 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

165 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Pozisyon Bilgileri

(Uzman Yardımcısı)

Firmamız Ankara ofisinde tam zamanlı olarak çalışacak ileri düzeyde (C2 Seviyesinde) İngilizce bilgisine sahip Uzman Yardımcısı alınacaktır.

Lisans mezunu, (tercihen üniversitelerin dil bölümlerinden veya İngilizce eğitim veren sosyal bilimler bölümlerinden iktisat, işletme, hukuk vb.)

İngilizce - Türkçe - İngilizce yazılı ve sözlü tercümeye hâkim,

Yazışma Kurallarına ve hitap şekillerine hâkim,

MS Office uygulamaları kullanımına hâkim,

Takım çalışmasına yatkın, ofis temposuna istekli, esnek çalışma saatlerine uygun,

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli,

Şirket Bilgileri:

CSS Müşavirlik Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, K. İrlanda & Galler) ülkelerine yapılan vize ve göçmenlik başvuruları ile bu başvuruların retlerine ilişkin ilgili itiraz başvuruları konusunda Ankara İstanbul İzmir ve Gaziantep ofislerinde danışmanlık hizmeti sağlayan özel bir firmadır. Londra ofisimiz tarafından BK içindeki vizelerin uzatılması, süresiz oturum ve vatandaşlık hizmetleri de sağlanmaktadır.

Uzman Yardımcısı beklenen sorumluluklar:

Kendisine verilen işleri özenle yapması,

Vize başvuruları noktasında mevzuata hakim olmak için gerekli çalışmaları yapmak

Dosyaların müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, organizasyonu, tercüme-form-başvuru-randevu ve başvuru sonrası takip hizmetlerinin sağlanması,

İtiraz kapsamlı başvuru olması durumundaki başvuruların yönetilmesi,

İlgili yenilikleri/değişiklikleri takip etmesi, kendisinin ve diğer danışmanlarının bilgilerinin güncel tutulmasına yardımcı olması,

Diğer danışmanlara destek verilmesini kapsamaktadır.

Uzman Yardımcısı pozisyonunda çalışmaya başlayacak olan adayların konu ile ilgili bilgilerinin olmaması dezavantaj değildir. Adaylar kabul edildikleri takdirde İŞKUR iş başı eğitim programı kapsamında iş kurun belirlediği 3 aylık, 6 aylık,1 yıllık veya daha farklı sürede şirketimizde eğitim alacak olup eğitim sürecini başarı ile tamamlayanlar şirketimiz bünyesinde tam zamanlı olarak çalışmaya başlar. İŞKUR programı kapsamında kursiyere yapılacak olan tüm ödemeler İŞKUR yönetim kurulu tarafından belirlenen miktarda her bir fiili gün için olacak şekilde ödenecek olup şirketimiz bu ödemeye ek herhangi bir ödeme yapmayacaktır. İŞKUR ayrıca kursiyerler için kısa vadeli sigorta kolları kapsamında iş kazası ve meslek hastalıkları primleri olarak SGK’ya prim ödemesi yapacaktır. Kursiyer kurs programı sonunda şirket bünyesinde çalışmaya başladığı günden itibaren şirket yönetim kurulu tarafından belirlenen ücret karşılığında çalışmaya devam edecek olup yine kurs programı sonundan itibaren şirket tarafında sigorta primi ödenmeye başlanacaktır. Programa ilişkin detaylı bilgiler İŞKUR'un ilgili web sitesinden edinilebilir.

Firmamız şirket bağlılığına ve uzun süreli iş ilişkilerine önem vermektedir. Ayrıca tüm uzman adaylarına sürekli eğitimler verilecek ve bilgi güvenliği açısından şirket sadakati talep edilecektir. Bu kapsamda uygun görülen uzmanlar ile18 ay ile 3 yıl arasında kişisel nitelik ve profesyonel yetkinlik baz alınarak süreler adaya göre belirlenerek sözleşme imzalanacaktır.

Çalışma gün ve saatleri:

Hafta içi Pazartesi’den Cuma’ya 08:00 – 17:00 arası,

Cumartesi günleri 08:00 – 13:00,

Türkiye ve İngiltere’de aynı anda tatil olmaması durumunda şirketin kararı yönünde çalışılır ve/ya tatil yapılır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Tecilli, Muaf, Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

Uzman Danışman pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzman Danışman Uzman Danışman Maaşları Uzman Danışman Nasıl Olunur? Uzman Danışman Nedir? Uzman Danışman İş İlanları

Uzman Danışman pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzman Danışman Uzman Danışman Maaşları Uzman Danışman Nasıl Olunur? Uzman Danışman Nedir? Uzman Danışman İş İlanları