warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Reservation Clerk I Rezervasyon Elemanı

Cullinan Belek

Antalya

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Front Desk

Front Desk

Application Count

225 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

225 application

Department

Front Desk

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Türkiye’nin öncü otel işletme grubu olanAYG Grup’un in yeni markası olanCULLINAN’nin ilk tesisi Türkiye’ de Antalya ilinin Belek bölgesinde açılacaktır.

CULLINAN BELEK ile konaklama sektöründe hem çalışanlar hem de misafirler için farklı bir deneyim planlayan otel grubumuza aşağıdaki pozisyonda takım arkadaşlarını arıyoruz.

Birçok ayrıcalıkları olan yeni markamızın aile üyesi olmak ister misiniz?

Zamanın yavaşladığı masmavi denizin çevrelediği sahilde, yeşilin ruhunuzu canlandıracak bin bir tonu arasında, bugüne kadar keşfedilmiş en ihtişamlı elmastan aldığı ilhamla Akdeniz’in kalbinde bir pırlanta gibi parlayan ve doğanın eşsiz güzelliğini lüksün sınırlarını aşan detaylarla taçlandıran CULLINAN BELEK’te, hayatın tüm güzellikleriyle yeniden bağ kurun.

The first hotel of CULLINAN, the new brand ofAYG GROUP, Turkey's leading hotel business group, will be opened in Belek, Antalya, in Turkey.

We are looking for teammates in the following positions of our hotel group, which plans a different experience for both employees and guests in the accommodation sector withCULLINAN BELEK.

Would you like to be a family member of our new brand which has many privileges?


Among the thousand and one shades of green that will refresh your soul, on the beach surrounded by the deep blue sea where time slows down and crowns the unique beauty of nature with details that go beyond the limits of luxury and shines like a diamond in the heart of the Mediterranean with the inspiration taken from the most magnificent gem that has been discovered. Cullinan Belek... Where you reconnect with all the beauties of life.

Otelcilikte Uluslararası işletmecilik yapan grubumuzun Antalya bölgesinde lüks yaşam tarzı hizmet ile faaliyet gösterecek CULLINAN BELEK otellerimizin  Revenue  departmanında sizi Reservation Clerk I Rezervasyon Elemanı pozisyonunda görev almaya davet ediyoruz.

GENEL NİTELİKLER

·     Üniversitelerin ilgili turizm otelcilik bölümlerinden mezun

·     İyi derecede İngilizce bilen

·     Diksiyonu düzgün, prezentabl

·     Otel ön büro ve rezervasyon programları kullanabilen

·     Takım çalışmasına inanan

·     Yoğun çalışma temposunda uyum sağlayabilecek

·     Turizm sektöründe kariyer hedefi olan

·     İnsan ilişkilerinde başarılı

İŞ TANIMI

·     Satış gerçekleştikten sonra rezervasyonların yapılması için otelcilik yönetimi ön büro programları  kullanmak

·     Otelin genel yapısı ve odalar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak

·     Suite ve içerden bağlantılı ya da ek odalı konaklama odaları ile ilgili rezervasyonları yapmak

·     Telefonla ya da e-mailing yolu ile yeni misafirler kazanmak

·     İsim listeleri ile ilgili olarak reaktif satış ve events departmanları ile koordinasyonu sağlamak. Grup blokajlarını ön büro yönetim sistemine girmek. “Grup cover” larında yer alan talimatları yerine getirmek. Satış ve events departmanları ile yakın çalışarak departmanlar arası düzgün iletişimi sağlamak

·     Bitişik kalış kayıtlarının doğru tutulmasını sağlamak

·     Sistemleri dengelemek ve hata veren tüm kayıtların temizlenmesini sağlamak

·     Acente komisyonlarını günlük olarak takip etmek ve ilgili bilgiyi sisteme geçirilmesini sağlamak. Ön ödemeleri almak (çek ya da kredi kartı) ve doğru misafir hesaplarına aktarmak

·     Rezervasyon konfirmasyon mektuplarını göndermek ve dosyalamak

Preferred Candidate

2 - 12 years of experience
Associate Degree(Graduate)

Rezervasyon Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rezervasyon Elemanı Rezervasyon Elemanı Maaşları Rezervasyon Elemanı Nasıl Olunur? Rezervasyon Elemanı Nedir? Rezervasyon Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

Temelleri 1970 yılında Berlin’de bir restoranla atılan ve 1998 yılından beri turizm sektöründe yer alan AYG Şirketler Grubunun son markası Cullinan Be

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KVKK AYDINLATMA METNİ Gün Turizm Otelcilik ve İşletmecilik Tic. A.Ş. - Günaylar Otel İşletmeleri İnş

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Lojman, Yemekhane.

Rezervasyon Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rezervasyon Elemanı Rezervasyon Elemanı Maaşları Rezervasyon Elemanı Nasıl Olunur? Rezervasyon Elemanı Nedir? Rezervasyon Elemanı İş İlanları