warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kalite Güvence Yöneticisi

Danone Turkey

Bursa

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

380 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

380 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Danone Su Türkiye olarak, Sırma, Hayat ve Akmina markalarımızdan oluşan sağlıklı içecek portföyümüzü daha iyi bir yaşam için her gün daha fazla insanla buluşturma tutkusuyla çalışıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz kategorilerde yarattığımız ilklerle tüketicilerimizin hayatına değer katmanın gururunu duyuyoruz.  


Türkiye’de 8 fabrikası ile en çok doğal su kaynağına sahip Sırma markamızla, su pazarında ilk defa cam su ihtiyacını ödüllü şişemizle karşılayıp, yaygınlaştırarak kategorinin öncüsü olduk.  Maden suyu pazarında ise vitaminli maden suyu kategorisinin de yaratıcısı olarak Türkiye’nin en çok tercih edilen meyveli maden suyunu tüketicilerimize sunuyoruz. Torosların kalbinden doğan ve 36 yıldır ideal mineral dengeli yapısı ile tüketicilere Su Hayat’tır diyen Hayat markamızla su içme alışkanlığını küçük yaşlarda kazandırmak 2010 yılında bebeklere özel korumalı su şişesi ile bebek suyu kategorisinin, 2016 yılında piyasaya sürdüğümüz Maskot serisi ile de çocuk suyu kategorisinin kuruluşuna imza attık. Yine sporcuların su içme ihtiyacını karşılayacak özel kapaklı 750 ml su şişesini de 2013 yılında pazara ilk sunan marka olduk.

 

Tüketicilere sunduğumuz tüm inovasyonlarımızla Danone’nin “gıda yolu ile sağlık ulaştırma” misyonuna katkıda bulunuyor ve sektöre öncülük ediyoruz. Her seviye ve departmandan çalışanlarımızla beraber insanların hayatında sağlıklı bir etki yaratma ve şirketimizin değişim ajandasına liderlik etme gücümüze güveniyor; “Türkiye’nin En Büyük Alkolsüz İçecek Şirketi Olmak” vizyonumuzu her gün bir adım ileriye taşıyoruz. İnanıyoruz ki insanların sağlığına sunduğumuz katkı kadar gezegenimizin geleceğini korumak da bizim sorumluluğumuz.

 

Danone’un global ışığını arkamıza alarak; yeni nesil iş dünyasının hevesi ve girişimciliğini ruhunda barındıran; hızlı, dinamik, zorlukları fırsat olarak görüp aşan bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. 


GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak. Tercihen Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak
  • Gıda güvenliği yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi (FSSC22000, BRC vb.)
  • Minimum 2 yıl sektörel tecrübe olması
  • Minimum 4 yıl tecrübe sahibi olmak
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak
  • İyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip olmak
  • İyi decede MS Office (Word, Excel Powerpoint) programlarını kullanabilmek
  • Sistem geliştirme, sorumluluk alma, proaktif olma, sonuç odaklılık, takım çalışması, problem çözme, zaman yönetimi gibi yetkinliklere sahip
  • İletişim, takım çalışması, ekip yönetimi, analitik düşünce gücüne sahip olmak ve analitik verileri analiz etmek konularında güçlü olmak. Verileri istatistiksel olarak yorumlayabilmek
  • Bursa'da ikamet eden veya edebilecek olan


İŞ TANIMI

  • Su Dolum Tesisimizin her daim kaliteli güvenilir ürün üretimi, güvencesini sağlanması amacıyla; kalite kazaları önlenmesi, acil durumlara hazırlıklı olunması, mevzuat ile mevcut prosedür ve talimatlara göre faaliyetlerin devamlılığı için alınması gereken tüm Kaliteli ürün üretimi önlemlerinin uygulanmasını takip ve kontrol etmek.
  • Fabrikada üretilen ürünlerin ana maddesi olan suyun kaynağından başlayarak üretilen mamulün sevkiyat ambarından araçlara yüklenme işlemleri tamamlanıncaya kadar bütün süreç adımlarında gerekli tetkik, kontrol, kimyasal ve bakteriyolojik analizleri yapmak.
  • Kalite analizlerini yapmak/yaptırmak ve mevzuata uygun şekilde sonuçların kayıt altında tutulmasını sağlamak.
  • İlgili bakanlıkların denetimlerinde denetçilere rehberlik ederek önerilen eksiklerin giderilmesini sağlayarak Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği şartlarını uygulamak, iyileştirme önerileri sunmak ve planlanan iyileştirme çalışmalarına aktif olarak katılmak.
  • Gelen Müşteri Şikayetlerini incelemek ve raporlamak, gerekli departmanlar ile iş birliği yaparak çözüm üretmek.
  • Danone İş Güvenliği Kültürüne uygun olarak Wise kapsamında gerekli çalışmaları yapmak, yasal mevzuatta belirtilen kural ve talimatlarına uygun hareket etmek, bu kapsamda düzenlenen eğitimlere katılmak, Risk Değerlendirmesi ve Düzenleyici Önleyici Faaliyetlere katılmak, tehlikeli durum ve davranışlar ile ramak kala olayları ilgililere bildirmek.

Aday Kriterleri

En az 4 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları

Bebek Besinleri / Su Ürünleri 3+

Hakkımızda

Hakkımızda Danone Türkiye olarak, Sütlü Ürünler, Su ve Nutricia iş birimlerimiz ile Türkiye'de 2.991, dünyada ise tam 100.000 Danoneli olarak besle

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Başvuruda bulunmuş olduğunuz Danone Türkiye şirketine özgü olarak hazırlanmış Aydınlatma Metni’ni aş

Detaylı Bilgi

Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları