warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kafe Müdürü

DDY Gıda A.Ş

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın(Merkez, Amasra), Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Ülkemizde her geçen gün gelişen ve önem kazanan kahve sektörünün öncülerinden olan Arabica Coffee House, sektör lideri olabilme hedefi ile, Mimar Elif ÜLGER YALÇIN ve Av. Sertaç YALÇIN tarafından, Ankara merkezli olarak 2014 yılında kurulmuştur. Arabica Coffee House; butik hizmet anlayışı, sürekli gelişen ve kurumsallaşan yapısı, kaliteden ödün vermeyen bakış açısı ve uzman kadrosuyla, misafirlerinin memnuniyetini esas alarak faaliyet göstermeye ve bu şekilde hedefleri doğrultusunda büyümeye devam etmektedir. Üçüncü dalga kahve akımının da öncülerinden olan Arabica Coffee House; nitelikli Arabica kahve çekirdeklerini ithal ederek kendisi kavurmakta ve taze olarak tüm şubelerinde misafirlerine sunmaktadır. Bu kapsamda Arabica Coffee House, üçüncü dalga kahve akımına ve butik hizmet anlayışına uygun yüksek kaliteli ekipman ve demleme araçları kullanmaktadır. Arabica Coffee House; “Fark Yarat Öncü Ol” sloganı ve “İyi Kahve” vurgusuyla, misafirlerini merkez alan bakış açısını korumakta, kalitesi ve butik hizmet anlayışından ödün vermeksizin sektör liderliği hedefine adım adım yürümektedir. Arabica Coffee House; Türkiye Cumhuriyeti ilke ve değerlerine olan bağlılığı, saygısı ve inancı doğrultusunda büyümekte ve gelişmektedir. 

Arabica Coffee House ailesi olarak yurt genelindeki şubelerimiz için hizmet sektöründe çalışmak isteyen, güler yüzü hayatının bir parçası edinmiş, deneyimli ya da yetiştirilmek üzere, eğitime ve ilerlemeye açık, kahve sever "Şube Yöneticisi/Yönetmeni" arıyoruz.

Genel Nitelikler

  • Kahve sektöründe kariyer yapmak isteyen, 
  • Personel ve şube yöneticiliği alanında, tercihen kahve sektöründe, en az 2 yıl deneyimli,
  • Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • İletişim ve ilişki yönetiminde başarılı, temsil yeteneği güçlü,
  • İş planlama ve takip yönü gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın,
  • Yeni fikirlere açık ve iş geliştirme sağlayabilen,
  • En az lise, tercihen ön lisans ya da lisans mezunu,
  • MS Office programlarına iyi seviyede hâkim,
  • Nitelikli raporlama yapma konusunda deneyimli.

İş Tanımı

  • Arabica Coffee House marka standartlarına uygun bir şekilde ürünlerin hazırlanması ve sunulması,
  • Misafirlerimizi güler yüzle karşılayarak şubeden mutlu ayrılmalarının sağlanması,
  • Şube personel süreçlerinin yönetilmesi,
  • Sorumluluk alanındaki ürünlerin kalite ve SKT takiplerini gerçekleştirilmesi,
  • Marka ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve misafirlerimize tanıtılması,
  • Şubenin genel düzen ve temizliğinden sorumlu olmak,
  • Hijyen, güvenlik ve sağlık kurallarına uygun çalışmak.
  • Üstleri tarafından yapılan yönlendirmeler doğrultusunda çalışmak ve istenilen tüm bilgi/belgeleri eksiksiz, zamanında ilgili departmana ulaştırmak.
  • Ast personelin izin, fazla mesai günlerini ve ay sonu, sıhhi raporları ve iş kazalarını üstlerine hemen bildirmek.
  • Kasa yazılımını bilmek ve siparişleri ilgili yazılımdan belirtilen günler/saatler içinde vermek.
  • Günlük Check – list içeriğinin doldurulması ve kontrol edilmesi.


Aday Kriterleri

2 - 20 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

Şube Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Şube Yöneticisi / Yönetmeni Şube Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Şube Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Şube Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Şube Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları
Hakkımızda

Ülkemizde her geçen gün gelişen ve önem kazanan kahve sektörünün öncülerinden olan Arabica Coffee House, sektör lideri olabilme hedefi ile, Mimar Elif

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Değerli İlgili,Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin tem

Detaylı Bilgi

Şube Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Şube Yöneticisi / Yönetmeni Şube Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Şube Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Şube Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Şube Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları